folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hdd Nin Yanıp Yanmadığını Nasıl Anlarım?

Hdd Nin Yanıp Yanmadığını Nasıl Anlarım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

müritlerdemin konu açmıştım ancak orda diğer soruma cevap alamadım şimdi elmde eski hdd var quantum fireball yandı dediler amaben bunu bilgisayara bağlamadan yanıp yanmadğını anayabilir miyim ? diğer sorumsa diğelim bu yandı bilgisayara bağlasam bilgisayardan başka parçalara zarar veriri mi ?ide bağlantılı bi hdd

Saygılarımla!

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek
    meslektaşım benimde yanmıs denilen samsung 160gb hdd vardı.pc ye takmadan yanmıs dediler.magicpartıtıon ile bişiler yaptım şimdi onu kullanıyorum yani pc ye takmadan yapılan seylere fazla ilgi gösterme

Telegram @WVesselam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

eskiden bendede quantum marka hdd vardı 10 gb :) gece kapatmıştım pc yi sabah açtım hdd uçmuştu araştırmalarıma göre hdd nın üzerindeki anakart yanmıştı o kadar aradım bulamadım o karttan :) eski bir pcye tak eğer biostan görebiliyorsan hdd yi yanmamıştır...bazı programlarla müdahale ederek onarma şansın olabilir...

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hocam şimdi ben bunu bilgisayara bağlasam bilgisayrda herhangi bir parçaya zarar verir mi ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek
    kesin cevap vermem yanlış olur ama sen kendı pcin de deneme ne olur ne olmaz yokmu çevrende eski bi pc ? :)

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    olsa her bi haltı denicem :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    bilggisayara bağlasam sorun çıkarır mı yanmış olan bi hdd kesin bi bilgisi olan???

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    benım bıldıgım cıkartmazzzz ama arastır yandıgınıda eger acmıyorsa hıc bırseyıı yanmıstırrr zaten takdıgında power tusuna basınca anlarsınnn

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    bana kesin bilgi lazım hocam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    içinde önemli bişi yoksa. bilgisayarına tak direk sistem yüklemeyi dene bakalım yüklenecek mi.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Zarar vereceğini sanmıyorum. 1-2 tane samsung harddisk bilgisayar açıkken cayır cayır yandı gözümün önünde az kalsın kablolar tutuşuyordu :) Hemen bilgisayarı kapattım harddiski çıkarttım diğer parçalara zarar vermedi.
Toplam Hit: 5364 Toplam Mesaj: 13