Hdd Nin Yanıp Yanmadığını Nasıl Anlarım?
-
müritlerdemin konu açmıştım ancak orda diğer soruma cevap alamadım şimdi elmde eski hdd var quantum fireball yandı dediler amaben bunu bilgisayara bağlamadan yanıp yanmadğını anayabilir miyim ? diğer sorumsa diğelim bu yandı bilgisayara bağlasam bilgisayardan başka parçalara zarar veriri mi ?ide bağlantılı bi hdd
Saygılarımla!
-
meslektaşım benimde yanmıs denilen samsung 160gb hdd vardı.pc ye takmadan yanmıs dediler.magicpartıtıon ile bişiler yaptım şimdi onu kullanıyorum yani pc ye takmadan yapılan seylere fazla ilgi gösterme
-
eskiden bendede quantum marka hdd vardı 10 gb :) gece kapatmıştım pc yi sabah açtım hdd uçmuştu araştırmalarıma göre hdd nın üzerindeki anakart yanmıştı o kadar aradım bulamadım o karttan :) eski bir pcye tak eğer biostan görebiliyorsan hdd yi yanmamıştır...bazı programlarla müdahale ederek onarma şansın olabilir...
-
hocam şimdi ben bunu bilgisayara bağlasam bilgisayrda herhangi bir parçaya zarar verir mi ?
-
kesin cevap vermem yanlış olur ama sen kendı pcin de deneme ne olur ne olmaz yokmu çevrende eski bi pc ? :)
-
olsa her bi haltı denicem :)
-
bilggisayara bağlasam sorun çıkarır mı yanmış olan bi hdd kesin bi bilgisi olan???
-
benım bıldıgım cıkartmazzzz ama arastır yandıgınıda eger acmıyorsa hıc bırseyıı yanmıstırrr zaten takdıgında power tusuna basınca anlarsınnn
-
bana kesin bilgi lazım hocam
-
içinde önemli bişi yoksa. bilgisayarına tak direk sistem yüklemeyi dene bakalım yüklenecek mi.
-
Zarar vereceğini sanmıyorum. 1-2 tane samsung harddisk bilgisayar açıkken cayır cayır yandı gözümün önünde az kalsın kablolar tutuşuyordu :) Hemen bilgisayarı kapattım harddiski çıkarttım diğer parçalara zarar vermedi.
Toplam Hit: 5364 Toplam Mesaj: 13