He-Man
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------yok hojam korku filmi cikiyordu hep ama ondan once tam reklamlar biter bitmez animasyon gelirdi alttanda bir muzik gelirdi o muzik neydi ki ?
neyse i$te cine5 $ifrelernirdi erotik filmler ciktiginda o zaman hep o karincalanmi$ haliyle izlerdik zar zor erkekmi kadinmi ayirt etmeye cali$irdik :B
-----------------------------zuhaaa :)
evet hocam şifrelenirdi hatırlıyorum.ama az çok boyle belli olurdu lan var ya süperdi.Hafta sonları arkadasları bizim eve cagırırdım.oturur izlerdik.ama en başta film başlarken şifrelemezlerdi. :) o zaman bilgisayar ne bilmezdik la...bu topic bu akşam bana çok kötü koydu...durdurun dünyayı abi...
-
Bir de A Takımı vardı.Henibıl Simit,Biyey,Mördak,Yakışıklı. :)
Allah ım ya...4 arkadas.Yapmadıkları şey yoktu adamların.Bir de siyah boyle transite benzer bir araçları vardı..Harikaydı.
4 arkadas.Amerikan ordusundan atılmıslar.Henibıl simit in purosu vardı.Biyey in her parmagında koca koca yüzükler... :)
Yakışıklı her Allah ın günü bir kızla çıkardı.Mördak ın yapamadıgı,anlamadıgı bir şey yoktu.hıyar cok zekiydi :D
Anlat anlat...öyle işte ya...
-
Ya son olarak şeyi sorayım :\
Power Ranges'tan önce korku/gerilim/kurgu tarzı film yayınlanırdı bi ara..
dizifilm formatında ..onun ismini böle yıllardır konusu açıldukça düşünürüm bi türlü hatırlayamam mq:|
Halbuki sempatizanıydım :\ Bilen varsa sölesinde içimde ukte olarak kalmasın mq :D
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------Ya son olarak şeyi sorayım :\
dizifilm formatında ..onun ismini böle yıllardır konusu açıldukça düşünürüm bi türlü hatırlayamam mq:|
Halbuki sempatizanıydım :\ Bilen varsa sölesinde içimde ukte olarak kalmasın mq :D
-----------------------------valla hatirlayamadim onu, power rangers hep iftardan once olurdu dedemlerde izlerdik biz..
clementine desem : | korku diyince aklıma geldi.
ya da teletubies :R evrenin bir numaralı yavşakları kıra bayıra ev açmış pezemengler ne yaptıkları belli değil :B -
HiTLeRFaN bunu yazdı:
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------valla hatirlayamadim onu, power rangers hep iftardan once olurdu dedemlerde izlerdik biz..
-----------------------------bende izlerdim küçükken böyle çeşitleri vardı sarı mavi beyaz yeşil pembe... pembe favorimdi :D
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
beyaz olanda bendim o robotun kaplana donu$mesi cok ho$uma giderdi pap pap pavir rencirs nana na na nana
tomydi lan o beyazlı.at kuyruğu saçları vardı. -
AntiOksidan bunu yazdı:
HiTLeRFaN bunu yazdı:
beyaz olanda bendim o robotun kaplana donu$mesi cok ho$uma giderdi pap pap pavir rencirs nana na na nana
tomydi lan o beyazlı.at kuyruğu saçları vardı.
la yok tomy yeşil rangerdi hatta onun robotu tekti bi keresindede kimbirliyi ..... ipne o zaman ne kadar canım acımıstı -
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------power rangers dedin beni kalbimden vurdun.
bizim burda boş bi arsa vardı önceden.gerçi önceden bizim burda çok sayıda boş arsa vardı.
o arsada power rangers elbisesi bulmak için kazı yaptığımı hatırlarım.eskiye dair unutmadığım şeylerden birisi de budur.
power rangers denince aklıma hep bu gelir.elbisesini bulmak için magma düzeyine kadar gidicektik yaw ne günlerdi bee
-
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------ewt hatırladım isminin "goosebumps" olması lazım her bölümünde farklı bir korku hikayesi yayınlarda arkasından power rangers başlardı.Ahh ne güzeldi o günler sonra çocukların ruhsal ve zihinsel gelişimini etkiliomuş v.s. gibi saçma nedenlerle yayından kaldırılmıştı 2side :(
-
noel_baba bunu yazdı:
kanka power rangers s.p.d den mi bahsediosun?
power rencırs espidi power rencırs espidii nakaratı yedirten kendine?
bi aralar jetix yayınlıyodu,
http://tv.disney.go.com/jetix/powerrangers/index.html
http://disney.go.com/powerrangers/index.html =