Hedef Cumhuriyet Degil Mi?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek

    Konuyu gizlememe nedenim artik korkmayi secmedigimi gostermektir. Cumhuriyet degerlerini savundugu icin gozaltina alinan bir ogretmene uygulanan hukuk kimlerin kara parasini akliyor dosya toparlanamiyor denil-E-meyen Dilan Polat a uygulanmiyorsa bu durum, mevcut hukumet icin cikarilacak hicbir anayasanin degeri olmadigini hala kanitlamiyor mu size?

    Anayasa oylamasina giderse ullke evet derken gercekten de halkin cikardigi bir anayasaya saygi duyup kutsal goreceklerine inanabilecek kadar saf misiniz yoksa sadece adaleti saglamak sizin sorumlulugunuz degil mi? Burdan ilan ediyorum ki Anyasa oy cogunlugu ile secilirse benim icin Cumhuriyet Savasi baslamis demektir. 100.yil once oldugu gibi Ingilizler imam gorunumlu papazarlarina vaaz verdirecek olursa anlayin ki ozgurlugunuz icin kan dokmenizi bekliyorlardir. Gercek derin devlet Kuvayi Milliye ruhudur. Kimse bir kahraman beklemesin !

    Nikoteen tarafından 01/Kas/23 03:09 tarihinde düzenlenmiştir

    Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    Dostum buradaki sorun içimizde ki bizden olan aç köpekler meşhur bir hiyakemi rivayetmi bilmiyorum 

            "Ali haklı ama Muaviye'nin pilavı tatlı." kime tatlı bu pilav sana bana değil, durumun özteti haksızlık karşısında susan baskılanan (silivri soğuktur denen ) tehtitlerle insanları korkutan. birileri var. enkötüleride malesef çoğunluk olan yobazlar ve cahiller sürüsü. orospunun teki ne güzel artık Doktor dövebiliyoruz diyo. öteki kerhane fahişesi 100 önce senin ATAN ne yaptı neredeydi diyor. birşey bildiklerindenmi hayır cehaletinden. 


    Yav he he
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek

    Dilan Polat ve ekibi göz altına alındı, her şey yine gaz almak mı olacak yoksa  Cumhuriyetin herkesin hakkını savunacağına ikna oldular mı bilmiyorum, gelişmeleri yakından takip edicez. Şu andan itibaren kimsenin maşası olmamalıyız!

    İçeri atilmaktan değil davamızda yalnız birakilmaktan korkan bir millete dönüştük. Bu travma sonrası stres bozukluğunu yenmek için yola çıkarken davaniza kimsenin katılmayacağını göze alarak cikmalisiniz. Cumhuriyetin garantörlerinin herkese yaranmaya çalıştığı ülkeye Cumhuriyet gelmez! Türklüğü çıkarmayı tartistirtilar sıtmaya razı gelmeyin! Kendi sınırlarımızda esir edilemeyiz. Tanrı Türk'ü korumazsa Türk tanrının kırbacı olur!


    Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek

    O halde artik daha fazla tirsip kokrmamaliyiz ! RTE nin bugune kadar bu ulkede yenemedigi bir tek halk kaldi ! Kimsenin masasi olmadan herkes gutsun davasini ama unutmayin asil dusman gercekten de abd dir. ihh geel muduru Bülent Yıldırım incirlik ustune yuruyecegiz diyor gergin ortami kullanan her zaman abd olur hos rte o yolu vermese nah yurur koskoca `donemin Cumhur Baskani ` ayni hatayi 2.kez yapacak degil ya bu kez bu yol vermeyi olasi bir anlasmazlikta mucahitleri satar da hepsi gebersin diye vurursa ABD, garantoru Tayyiptir bu ulkeden bir daha ona asla bir tehditin ulasamayacaginin!Bu adam herkese zeki de size saf mi saniyorsunuz lan cakallar? Karsiliginda da kendi demokrasisini alir ADB den cunku, `bu ulkeden krallarin degil kanunlarin ulkesi bir Turkiye insa edelim` diye cikmis ve kral ulkesi bir Turkiye insaa etmis bir HAYIN VARDIR ! UYANIN ARTIK BIZI 3.DUNYA SAVASINA SOKMAYA MECBUR BIRAKMAYA CALISIYORLAR ! KENDI DAVASINDAN OLMAYANLARI DA INANDIGI GERCEK KANLI MANLI HANI BOYLE BIR SAVASA SURUKLUYOR. BIZIM ADIMIZA KARARI VERMIS BIRI BIZI ZATEN GOZDEN CIKARMIS BIRIDIR ! ABD NINKILERLE KIYASLADIGINIZ O JETLER -GEREKIRSE EGER - ASLA ABD YE KARSI KALKAMAYACAKTIR ! TAYYIP 100.YILINDA KOCA BIR ULKEYE KAZIGI CAKMAYA HAZIRLANAN 100.NUMARALI BIR ADAM

     

     

     

    Nikoteen tarafından 01/Kas/23 23:32 tarihinde düzenlenmiştir

    Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek

    Ekonomik durumla, ona ayrıca buna ayrıca işleyen hukukla, milletin suratına suratına tüküren karapara aklayicisina 3hafta dokunulmazken Cumhuriyet Değerlerini hatirlatan öğretmene anında göz altı ile öylesine değersiz hissettiriliyoruz ki koca bir ülke savaş çıksa da ölsek diye umuyor içten içten, sanki savaş acısız bir şeymiş gibi! Çünkü kullanacak akılda kalmadı pısmış bir toplum birlesemez biliyorlar bunu!

    Mesele asla insan zulmü değil,mesele asla vicdanınıza dokunması değil bu olayın! Kendinizi kandırmayın, vicdanlı insan her yerdeki zulme karsim duyarlıdır senin duyarin sadece belli bir kısma. Sen vicdanlı değil, değersiz hissetmeye alışmış uykuda birisin.

    Savaşmak isteyen bireysel gidip orada savaşsin, ben böyle işlevsiz böyle bir kişiye Kalmış bir devletin peşinde savaşa gitmem, gideni de akıl sahibi görmem. Uyanın artık! Gerçekten savaşa girecek kadar işleyen bir devletimiz mi var?


    Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 01/Mayıs/2003
    Erkek

    Hoca ne anlatiyon?
    Adamin evi tepesine yikildi, sulalesi oldu. Dogup buyudugu mahalle yikildi, adamin tarihi yok oldu.

    Gitti oy verdi:D

    Siktieret..

    Ne halkindan soz ediyorsun?


    Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek

    Evet normalde bu toplum ölmüş demek, ölüyü uyandiramazsin demek lazım ama bu bir çözüme vesile olmayacak. Bugün mahallesi yok olanın bu gergin ortamda yarın ülkesi yok olabilir.

    Genclerimizin bile Atatürkçü olmayana am yok diyecek kadar yozlastirildigi bir ülkede ben umut var diyemiyorum. Fakat sorumlu hissediyorum kendimi gördüğünü söylemekle.

    İnsanlar biraz düşünsün istiyorum, savaşa katilma ihtimali gerçekleşirse İsrail,abd bombalarından onların bir adamın eline bırakılmış, gerektiğinde, Filistine yardıma giden geminin koordinatörü (İHH Bülent Yıldırım) için dönemin Başbakanı dan izin mi aldılar diyen bir oraya bir buraya dönmeyi karakteri hâline getirmiş bir komutanın peşinden gittiklerinde davalarının ne kadar sahiplenecegini düşünmelerini istiyorum. Yoksa zaten bu tutumdan vazgecmezlerse savaş abd ye İsrail'e kalmadan ülke içinde çıkacak. Hür yasamiyorsam hür ölürüm. Bu gidişatın yaşatacağı bir halk değil zümre var sadece. Ölecek olan tek ben değilim bunu anlasınlar istedim.

     

    Nikoteen tarafından 02/Kas/23 20:19 tarihinde düzenlenmiştir

    Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 01/Mayıs/2003
    Erkek

    Abi senin cikis noktan TC askerinin gidip israil-hamas savasinda hamas yaninda savasacagi vs ise boyle bir sey yok.

    Iceride bir grup dinci embesilin gazini almak adina yapilan konusmalar bunlar.

    Boyle bir sey ihtimal dahilinde bile degil.

     


    Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Haziran/2010
    Erkek
    Antikky bunu yazdı

    Hoca ne anlatiyon?
    Adamin evi tepesine yikildi, sulalesi oldu. Dogup buyudugu mahalle yikildi, adamin tarihi yok oldu.

    Gitti oy verdi:D

    Siktieret..

    Ne halkindan soz ediyorsun?

    +Bu kitleden de ibaret değil maalesef umutsuzluğun kaynağı. Şu an en öncelikli gördüğüm şey belirli bir refah düzeyine ulaşmak/muhafaza etmek ve akıl sağlığını korumak kendi adıma. Vatanperver bir insan olarak büyüdüm, ülkemi halen çok severim ama maalesef vardığım nokta bu. 

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Haziran/2013
    Erkek

    Fetö gitti menzil geldi, tayyip gider mayyip gelir. Yönetimi tamamen evrimini tamamlamamış halkin verasetine bıraktığımizdan beri tüm kazanimlarimızı tek tek kaybettik. Cumhur düşmanı radikal İslamcıların ipini kopardik. Onlarda bir daha ipe sapa gelmedi. Şunu kabul etmek lazım askerin gölgesi bir şeyleri koruyordu bunu geç anladık. Cumhuriyet çoktan gitti hocam adı kaldı sadece..

Toplam Hit: 1907 Toplam Mesaj: 12
cumhuriyet 100.yil degisiklgi hayir anayasa