Hediye Önerisi.
-
merhaba müridler.
dolandıran adama savurdugum tehditler meyvelerini verdi, ödemeyi alacagım o yüzden bi konuda sizlere danısmak istedim.
baslıkta da belirttigim gibi hediye almak istiyorum.
hediye alacagım kisi kız arkadasım degil, tanısma asamasında oldugum bi insan.
aklımdan geceni söyleyeyim, altın bir kolye almayı düsündüm, isimli olanlardan.
takmasa da olur yani hep yanında durması güzel olur bence.
he sunu da belirteyim, hediyenin maddiyatının bi önemi yok, yani maddi durumu benden cok cok iyi durumda olan biri, istedigini alabilecek pozisyonda.
bütcem 350 liraya kadar gider yine de.
yaratıcı ve hep yanında tasıyabilecegi bir sey olursa süper olur :)
tesekkürler simdiden..
-
hocam bir an önce tanışmamız lazım :) şaka bi yana
kimdir hocam bu bay bayan yaşı kaç ? biraz bilgi verirsen ona göre bişeyler düşünülür. -
Hediyeler uzmanlık alanım!
Bunca yıldır tüm hediyelerimide kendim yaptım, hem ucuz oluyordu hemde el emeği göz nuru olunca daha bir hoş oluyordu. (Tabi bazı istisnalar her zaman etkilidir o ayrı)Sen biraz detay ver eminim halledebiliriz.
-
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------
kimdir hocam bu bay bayan yaşı kaç ? biraz bilgi verirsen ona göre bişeyler düşünülür.
-----------------------------18, benimle yaşıt.
nelerden hoslandıgını henüz bilemiyorum yeni tanıstıgımız için.
hocam yukarda da verdim aslında cevabı ama nelerden hoslandıgını su an icin bilemiyorum :)
-
Andrei bunu yazdı:
Dos_Attach bunu yazdı:
kimdir hocam bu bay bayan yaşı kaç ? biraz bilgi verirsen ona göre bişeyler düşünülür.
-----------------------------18, benimle yaşıt.
nelerden hoslandıgını henüz bilemiyorum yeni tanıstıgımız için.
hocam yukarda da verdim aslında cevabı ama nelerden hoslandıgını su an icin bilemiyorum :)
-----------------------------her kadın takı sever, altın al :)
-
layt mı oldun len :D
beraber fotoğraf çekin tişörte baskı yaptır ;) müthiş romantizmi oluyo. tabi senin çenene bağlı
-
kitap arasında kurutulmuş gül yaprağı bul al bu 1877 den kalma de (kesin yer) mutluluktan uçar falan
-
Kolye güzel fikir 250-350 tl ye halledersin gibi geliyor .. Ama önemli olan sunumu :
Kinder ya da toto yumurtaları al çikolatasını ye İçinden çıkan sarı zımbırtıya kolyeyi koy..
Sora bu kinderlerin daha büyük olanları var yumurta şeklinde içinden oyuncak filan çkıyo onun içine koy öyle ver ..
Denenmiştir Boynuna atlayıp sarılablitesi vardır.. -
Gerdekte yüz görümlüğü mü takıyorsun kadasını aldığım,ne altını? Kaligrafik yazılar yazılan çerçi çanak tabak alabilirsin ismini yazdırıp,yahut güzel gümüş bir kolye.Çok aykırı şeylere kaçma.
-
Sencer bunu yazdı:
Gerdekte yüz görümlüğü mü takıyorsun kadasını aldığım,ne altını? Kaligrafik yazılar yazılan çerçi çanak tabak alabilirsin ismini yazdırıp,yahut güzel gümüş bir kolye.Çok aykırı şeylere kaçma.
-----------------------------bence de. tanışma aşamasında olduğun bit kıza altın kolye almak biraz abes geldi.
-
Hocam tanışma aşamasında olduğun bir insana pahalı hediye almak görgüsüzlüktür... Bence çok acele ediyorsun. Güzel bir yemeğe çıkarmak daha saygın gösterir seni...