folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hediyelik Eşya Karar Veremiyorum

Hediyelik Eşya Karar Veremiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickmenza
    nickmenza's avatar
    Erkek

üzerine 100-150 lira daha ekle zarif bir altın yüzük al başkan!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    hocam yazılı fasulyeler var ekiyosun çıkınca üstünde yazı yazıyo tabi iki haftaya anca çıkıyo. Önceden yollasaydin seni özledim yazsaydi çok kıyak olurdu.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

İllusionist filmindeki kolyeden al hocam.Donanımhaberde yapan var,150 liraya halledersin.El yapımı kayın ağacı tamamen.

Koca hestiy aya bedenem ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    modifiyeci447
    modifiyeci447's avatar
    Erkek

hocam sadece tavsiye edicem ve düşüncelerimi söylüyorum hediye ne kadar küçük yada ince olursa kadınlar için o kadar zarif ve şık olur,ayrıca gümüşi renkler ve parlaklık kızların seveceği bir diğer şey.kolyeyi pek önermek istemem çünkü çokca zaman takacağı birşey olmaz kanımca hem genç kızlar için değil de 30lu yaşlar için uygun bence yüzük ise çok ciddi birşey gibi gelir bana bana kalırsa güzel bi bileklik alırsan hoş durur bence ince ve zarif hakkaten güzel olur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/liste/gizzaro-003-crt-kalbimin-melegi-pirlanta-kolye/productDetails.aspx?productId=tkgmy029&categoryId=16032949

eşime bundan aldım çokda beğendiydi. bi incele istersen. en azından pırlanta adı var :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Başkan bütçe az değil, 250 TL. Şu ana kadar çok kızla birlikte oldum hepsine aldığım hediyelerin bedellerini toplasan yine 250 TL etmez. Ben daha değersiz görünen ama ''Hep yanında bulunduracağı ve beni hatırayacağı'' türden hediyeleri seçtim. 

Sana naçizane basit bir önerim var; photoshopdan iyi anlıyorsan veya önceden çekilmiş bir meşhur ''yanak yanağa'' resminiz varsa onu sharpen ile siyah-beyaz veya karakalem kıvamına getir. Altına da ''Sonsuza Kadar...'' tarzında bir cümye yaz geç. Sonra çin işi japon işi icatların satıldığı dükkanlara bakın en kralı 5 TL'ye satılan içinde su gibi bişi olan biblo tarzında şeyler var, bize bunların en küçük olanlarından lazım. Aradığını buldukdan sonra evde kargaburun veya türevi bir zavazingo ile içinde ki sıvıyı başka bir kaba alarak boşalt. İçi kuruyana kadar bekle. Sonra o yanak yanağa resmin küçük bir çıktısını al. Renkli çıktı da iş görüyor, fotoğraf kağıdı da. Fotoğrafı anahtarlığın içinde dışa doğru bükerek sokup, daha önceden içinden aldığın sıvıyı tekrar içini koyuyorsun. Ağzını japon yapıştırıcısı ile yapıştırıp kurumaya alıyorsun. Kuruyana kadar o bölgeye sıvı temas etmesin. Neyse daha sonra bu anahtarlığı herhangi bir hediyelik eşya dükkanına götürüp -ama 250 Tl bütçe var demiştin istersen kuyumcuya götür ambalajı sağlam olsun- güzel bir paket yaptırıyorsun. Paranın arta kalanı ile (hediyeyi ortalama 10 TL'ye mal ettiğimize göre sana 240 TL kalıyor) ister sinemaya gidersiniz, ister çekölatalı dondurma yemeye...

Haa dersen ki ben uğraşamam, o zaman 250 TL şimdiden hacılandı, geçmiş olsun...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

ben çilek reçeli yaptım sevgilime, çileklerin hepsinide öptüm tek tek gayetde sevdi lan

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı

ben çilek reçeli yaptım sevgilime, çileklerin hepsinide öptüm tek tek gayetde sevdi lan

ne romantik adamsın aq:D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

al 5-10 liraya takı vs. sonra git kusana kadar dolaşın yiyin için... bak müridin biri çift kişilik sinema konusu açmış orayı bi incele :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Kolye yerine böyle şeyler al daha şık ve klasik değil, 

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 3896 Toplam Mesaj: 23