Helal Sana Şakirr Abi
-
aylardır kıçımı yırttığım ama seçim öncesinde çıkacak dediğim paket şükür çıktı.. ötv ve kdv indirimi
aslında bu paketin 1 ocak 2009 da çıkması lazımdı heyse siz burdan haber detaylarına bakarsınız
şimdi konu o değilde konu şu tamam bunu seçimden önce çıkartacaktınız adım gibi emindim peki 1 ocakta çıkartsaydınızda otomativciler beyaz eşyacılar nefes alsaydı bu süre içinde işten çıkartılanlar çıkartılmasaydı aynen herşey devam etseldi ha ozaman derdim tehet geçti. ama bunların 1. hedefi oy bakın bizim çıkartığımız phaket sayesinde tekrar işe alındılar felan zaten senin yapman gereken o değilmi tayip? ben tayip i webmaster a benzetiyorum hit gelsinde nasıl gelirse gelsin adamların 1. önceliği oy vatandaş ölmüş kalmış gebermiş çifçi açmış hiçmi hiç umurlarında değil hocalar ha bu hepsi için geçerlio etrafındaki yalakalar ve ya şakşakcılar yada sizin partilere yaptığınız şakşakcılık felan hiç kimse sizi takmıyor usta herkes kendi cebini düşünüyor. Bu günlerde duymaya başlayacağınız helal sana tayip bak işsizliği engelledi felan lafını çiçek abbasdan alıntı yaparak helal sana şakirrrr abi yaptım
-
ya alem adamsın varya dj_alper :D senin bu yorumlarını seviyoruz
-
seçimlerde olmasa bu ülke kalkınma adımları atmayacak
-
ve hala millet gidip basıcak oyu şu adamlara rezalet halimiz.
-
evet basacak kardeşim çünkü başka alternatif YOK..
-
Abi Tttnette bişiler indirirmi dersin
-
Milk-i_Beka bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------nası başka alternatif yok ya?
-
Milk-i_Beka bunu yazdı:
-----------------------------büyük baş öküz daha iyidir diyoruz yani :W
-
valla bana göre yok ha ben oy vermicem boş atıcam ama akp den başka alternatif görmüyorum abi şu an durumumuz ne kadar kötü de olsa bizi daha iyi hale getirecek bi parti yok
-
Seçimden Çok Önceki İcraatleride Yazsaydın Alper Kardeşim Hepimiz Görmüş OLurduk Ama Ezbere Değil oK?
-
Desiqner bunu yazdı:
Seçimden Çok Önceki İcraatleride Yazsaydın Alper Kardeşim Hepimiz Görmüş OLurduk Ama Ezbere Değil oK?
-----------------------------ha şu kaşıkla verme kepçeyle alma tarzı olanları mı diyosun ?