Hemoroid

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

2-3 gündür problemim var, hemoroid oldum.Ne iğrenç birşeymiş bu.procto glyvenor krem aldım sürüyorum ama yok.Oturması dert, kalkması ders.

Ne derslere gidebiliyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum.İğrenç birşey.Kasımda Türkiye'ye gidicem orda baktırcam doktora dedim.Burdkailer pek anlamıyor (kıbrıs) fakat feci berbatmış.

Üstelik bir çok kişide mevcutmuş hastalık.Ufaklı büyüklü.çekirdekli siyah üzüm (kurumuş) ve havucu doğrayıp kaynatıp içiyorsun iyi geliyormuş.

--

İnternette biraz araştırdım da şimdiden herkesi uyarayım ;

spor yapın, hareket edi, yediklerinize dikkat edin, çok baharat acı yemeyin, çok alkol tüketmeyin, fazla su için, bol posalı yiyecek yiyin.

öyle bir acım var ki şu an anlatamam.

Dikkatli olun.Çokta tehlikeliymiş.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Kötü birsey yaa bizim bi tanıdık yeni ameliyat oldu , parmak kadar olmuş hemoroidleri ıykk.

Gecmis olsun baskan.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

benim hemoroid azınca mantar da çıkıyo kasıklar ve ayak parmaklarımın arası fena kasınıyo.gitmediğim doktor kalmadı desem yeridir ama hepsi geçici çözüm buluyor o andakı mantarı ve hemoroidi geciriyor ama sonra yeniden çıkıyo.çok kötü bişey yaa gecelerce aglayarak uyumaya calsıtıgımı bilirim :(

Telegram @WVesselam
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı: "spor yapın, hareket edi, yediklerinize dikkat edin, çok baharat acı yemeyin, çok alkol tüketmeyin, fazla su için, bol posalı yiyecek yiyin."

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

hocam bende atlattım anca çeken bilir çok üzüldüm gerçekten , iki önerim var birisi o krem i bol bol sür elini korkak alıştırma diğer önerim ise patlıcan kabuğunun suyunu kaynatıp içmen benimki ne zaman azsa patlıcan kabuğu olayını yapıyorum,iyi dinlen doktorada mutlaka git ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama her geçen gün etkisini 2 3 kat arttırır duruma gelicek o yüzden doktora biran önce gitmende fayda var.

dont think twice its all right
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

:S kesin doktora gitmem gerekiyor mu ? daha önce olmamıştı 2-3 gündür oldu fkat krem aldım.Sürüyorum sbaah akşam.FAkat biraz kötü 3 kereye çıkartıcam.

hiç birşey yokken briden oldu yani 1-2 hafta bişey olup sonra çıkmadı.

--

işin kötüsü ben yıkarken bile elleyemem, peçeteyle silerim.2 gün önce acı vardı peçeteyle silerken bi baktım bi şişlik gibi birşey var.Hemoroid'tir dedim.KRem falan aldım ama doktora kesin gitmem lazım.Çok kötü birşey ya.

Teşekkürler herkese

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

şunu söylemek gerek bi defa bunu bi daha yaşamamanın 1.şartı makat ve bölgesini temiz tutmak ve asla ıslak nemli bırakmamamk

doktora muhakka git çünkü bunların kötü olanları var arkadasımdan bliyorum kan değeri dusuyordu.dikkat et

Telegram @WVesselam
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

:S kesin doktora gitmem gerekiyor mu ? daha önce olmamıştı 2-3 gündür oldu fkat krem aldım.Sürüyorum sbaah akşam.FAkat biraz kötü 3 kereye çıkartıcam.

--

işin kötüsü ben yıkarken bile elleyemem, peçeteyle silerim.2 gün önce acı vardı peçeteyle silerken bi baktım bi şişlik gibi birşey var.Hemoroid'tir dedim.KRem falan aldım ama doktora kesin gitmem lazım.Çok kötü birşey ya.

Teşekkürler herkese

Hocam doktor'a git , belkide kıl dönmesidir ilaç tedavini o yönde yapar sen anlayamazsın onu o ilacıda bol bol sür 

dont think twice its all right
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

--

Teşekkürler herkese

bu yüzdendir ki bu hastalığa yakalanışın.

ilaç milaç hikaye diye biliyorum, bu tür ilaçlar, bu hastalık çok sık ve hemen hemen herkesde görülebildiği için üretilip sadece para kazanmak amaçlı satılan malzemeler.

en iyisi bi doktora görünmektir hocam, ameliyat kesin çözdüm diye biliyorum.

ayrıca acıyı o anlık durdurmak istyosan, bildiğimiz VİCKS in kremi iyi geliyomuş diye duymuştum. (kesin çözüm değil uyuyabilmen için geçici çözüm :) )

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bende ayn problem vardı kahve telvesi on numara birebir iyiy geliyor haberin olsun bende geçti

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

CellyM bunu yazdı:

zumsuk bunu yazdı:

--

Teşekkürler herkese

bu yüzdendir ki bu hastalığa yakalanışın.

ilaç milaç hikaye diye biliyorum, bu tür ilaçlar, bu hastalık çok sık ve hemen hemen herkesde görülebildiği için üretilip sadece para kazanmak amaçlı satılan malzemeler.

en iyisi bi doktora görünmektir hocam, ameliyat kesin çözdüm diye biliyorum.

ayrıca acıyı o anlık durdurmak istyosan, bildiğimiz VİCKS in kremi iyi geliyomuş diye duymuştum. (kesin çözüm değil uyuyabilmen için geçici çözüm :) )

Yıkamamayla alakalı değil basur , tamamen kabızlıktan kaynaklanıyor , ıkınırken kılcal damarlar patlıyor ve uç yapıyor

meme ucu gibi.

Toplam Hit: 12397 Toplam Mesaj: 57