Hemster Arıyorum Arkadaslar=)
-
Merhaba arkadaslar baslıktada belirttim gibi hemster arıorm arkadasımın doğum gunu icin smdk istanbul bostancıdayım abiler buralarda kadıkoyde fln varmıdır ucuza bi yer satan ne kadardır oratalama bunların fiyatları kazık girmesinde hiç yoktan varsa eskiden beslemis olan bir bilgi filan paylasırsanız sevinirim tesekuller=)=)=)
-
izmirde 10liraya bile satıyolar :D petşopta fln 30-40lira die hatırlıyorum ama pek net bi bilgi deil :)
-
Ohh ohh 40 lira ha yokmudur abi söle pazarda civciv filan satıolardı eskiden ole ucuza 15 20 25 liraya felan arkadaslar:D yardım
-
e.önünden 15-20 liraya alabilirsin ama bunun kafesi talaş yemi suyu war 80-100 e patlar sanırım. yada bunları boşverip başka bşi alabilirsin :D örneğin balık gibi 20 liraya kavanızu balığı yemi suyu hepsini alırsın arkadaşın kız ise gayet memnun kalır. 2 japon balığı hem ucuz hem idealdir
-
simdik sahibinden bakıormda bunları sipariş ediorz dmı ordan siparis ediosak tek dio yabru 10 lira dio posete fln koyupmu gonderiolar :D bunları tek alsak petshoptan 20 30 liraya yanında ev gibi kucuk bişi veriolarmı?
-
walla hamsterı kargoya wericek sana gelene kadar ölür o aklın mantığın yatıyomu bu işe?
ayrıca kafes +paradır.
kız alırken yanında evini weriyorlar m? :D
git e.önüne bak beğen al pazarlıkta yap demagoji yap öğrenciyim de manitama alcam de param bu kdar war de ayarlarsın bşiler 30lirayaa kafes war 80 lirayada kafes war.
-
x hamster geldi aklıma :))
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
x hamster geldi aklıma :))
Allam yaw xD -
Lağım faresi ver gitsin baba xD Kasma :P Koy bi mukavva kutuya sal gitsin :D
-
DJ_Alper bunu yazdı: