Hep Bilgisayarın Başında Mı Duracaktım
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------
halı yıkarken kız bile tavladım lan ben
halı yıkamak diyip geçmeyin
-----------------------------erkek adam :|
-
nasıl bir duygu acaba çok merak ettim. Mal gibi bilgisayarın başında oturmaktan beyin a.cıklaması geçircem yakında..
-
ben bi halı yıkadım geçenlerde geberip gidicektim :D hergün yaşıom ben o actionları :D
-
irwa bunu yazdı:
ben bi halı yıkadım geçenlerde geberip gidicektim :D hergün yaşıom ben o actionları :D
-----------------------------hergün halı mı yıkanır bee:))
-
antivir-US bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------hergün halı mı yıkanır bee:))
-----------------------------hergün dediysem temizlik kısımlarını aldım :D ben dayanırımda halının dayanıcağını sanmıorum bu yıkama olayına :D
-
geçen akşam eve girecekken aklıma geldi hep kapıdan giriyorum.. pencereyi deniyim dedim, sonuç hüsran
-
geçen halı sahaya gittik 4-5 sene öncesinde bi depar koydum mu toz attırırdım yerden şimdi ne kadar kassamda sanki ayaklarım bağlı gibi eskisi kadar hızlı deilim
@irva
Eğer halı yıkamaya falan action diyorsan seni yaşlılar yurduna kayıt ettirmenin vakti gelmiş artık :D
-
bende geçen dışarı çıktım güneşi gördüm süperdi
-
valla ben 1 ay once tekrardan yuzmeye basladım kıcımı oynattım kendıme geldım acıkcası :D sıgarayı da azalttım hayat varmıs aga dısarda :D
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------3444 e irwa_hali_yika yaz gönder irwa gelsin halılarınızı yıkasın :P