Hepar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek
    Unutulanlar Dışında Yeni Birşey Yok..

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

Paşamızın yaptığı açıklamaya göre bugün seçim olsa %6 - %8 oy alıyormuşuz.Büyük partilerin yaptığı kamuoyu yoklamasında bu gözükmüş.

Dahası daha 1,5 sene var :) Parti başkan yardımcısıyla konuştuğuma göre Ekim'e kadar kadroyu yenileyecekmişiz.Ekim'de yavaş yavaş sokaklara çıkmaya başlıyoruz. Paşamız meclise gireceğinden emin.Yalnız daha fazla kişiyle birlikte girmek istiyor.

%2-%3 diyenlere kulak asmayın.Bu seçimlerde muhakkak meclise giriyoruz.Bir daha ki seçimlerde de nerede olacağımızı söylemeye gerek yok =)
    Vakti geldiğinde herkes görecek...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TnGu
    TnGu's avatar
    Erkek
    halk ve eşitlik partisi değil, hak ve eşitlik partisi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ufak atsın da paşalar yesin :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

attackatak bunu yazdı:
    -----------------------------

Paşamızın yaptığı açıklamaya göre bugün seçim olsa %6 - %8 oy alıyormuşuz.Büyük partilerin yaptığı kamuoyu yoklamasında bu gözükmüş.

Dahası daha 1,5 sene var :) Parti başkan yardımcısıyla konuştuğuma göre Ekim'e kadar kadroyu yenileyecekmişiz.Ekim'de yavaş yavaş sokaklara çıkmaya başlıyoruz. Paşamız meclise gireceğinden emin.Yalnız daha fazla kişiyle birlikte girmek istiyor.

%2-%3 diyenlere kulak asmayın.Bu seçimlerde muhakkak meclise giriyoruz.Bir daha ki seçimlerde de nerede olacağımızı söylemeye gerek yok =)
    Vakti geldiğinde herkes görecek...

hocam desteklediğim bir isim vardı cem uzan :) seçimden bi gün önce çıkıp kanalda o kadar emin kouştu ki barajı kesin aştık, kamoyu destekiyor, araştırmalarımızda şöyle böyle o zaman desteği çektim.

izmire gidip chp oyunu araştırmakla, konyaya gidip araştırmak arasında fark var.Hea belli bir anket vardır paşa ise sıkı bir anket ypmıştır.Oy oranı paşa dediyse 6-8 değildir ama 3-4 civarı kesin vardır :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek
    Karakule boş boş konuşup durma dengesiz herif.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tacir bunu yazdı:
    Karakule boş boş konuşup durma dengesiz herif.

Sensin lan dengesiz it kimsin lan sen bana dengesiz diyorsun! Adam ol alırım aklının senin. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tacir bunu yazdı:
    HEPAR'ın bende sonuna kadar destekçisiyim.Tek çıkış yolunu Osman Pamukoğlu olarak görüyorum.Barajı geçeceğini bileyim bilmeyeyim-ki tanımını yapabilirse geçer-oyumu HEPAR a vereceğim.

Tek çıkış yolu olarak osman pamukoğlunu görüyormuş. Bu adamın nesini görerek bunu söylüyorsun sen ? Asıl boş konuşan sensin dengesiz herif. Adamın siyaset yeteneği sıfır. Terörle mücadelede sıfır kalmış (hiç boşuna en çok mücadeleyi veren oydu demeyin!) gelip parti kurup türkiyeyi kurtaracak ya bırakın bu işleri gidin deniz baykalı gebertin de hiç olmazsa chp temizlenir de türkiye kurtulur öyle postal giymiş adamdan siyasetci olmaz bunu aklınıza sokun artık !!!! 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

gel al aklımı. sana benden fazla lazım. aptal herif bi boktan haberin yok atıp tutuyosun it herifmiş

beyinden mahrup gerizekalı internet delikanlısı seni .biliyosun gelemeyeceğini o kuş beyninle artistlik yapıyosun aklınca.

Edit:Ben Kitabıı da OKudum mitingine da katıldım Programlarını da izledim. aa asker deyip sarılmadım senin anlayacağın.Adamın Hayatını araştır bişeyleröğren sonra konuş. Ayağı postallılardan Sana göre siyasetçi olmaz Çünkü çoğusu şerefli insanlardır ve ben artık ülkenin başında böyle insanlar görmek istiyorum.siyasete gerek yok yürek olsun kafi.

Edit:Konuyu ikili atışmaya çevirmek istemiyorum. Varsa Bisorunun Ö.m at. 

Böyle bir konuda kişisel tartışma çıkardığım için Herkesten özür dilerim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    o yüzden mi terör bu halde! Çok şerefli generaller komutanlar vardı ya zamanında o yüzden bu halde terör. Sen boşuna okumuşsun koç. Git biraz yaşa bence sana daha cevap yazmayacam o yüzden artık bi tarafını yırtma öyle her forumda da tanımadığın kişilere hakaret etme dikkat et bir gün karşına çıkarlar.

Toplam Hit: 5668 Toplam Mesaj: 41