Hepinize Olsun Bu Sitemim ! [Compi]

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    Eski-Yeni-Admin-Mod hicbir ayrim yapilmayan bu guzelim tarikatimizda son donemlerde kici kirik,gereksiz siyasi tartismalar yuzunden birbirimizi kiriyoruz ,sinirler geriliyor ,hakaretler oluyor ve banlanip gidenler oluyor.Dune kadar "Tahribat XXX Bulusmasi" basliklarinda ayni fotograf karesinde gulumseyip tarikati selamladigimiz,ayni karede yer aldigimiz ama fikir ayriligi yuzunden uzulen,kirilan,banlananlar oluyor.Ya arkadaslar daha nereye kadar goturecegiz bu tartismalari.Tartismadan cok kisisel polemige donusturuyoruz olaylari.Gozunuzun yagini yiyim...eger hergecen gun eski dostlarimiz arkadaslarimiz uzaklasacak,uzulecek,banlanacaksa siyasi konu acmayin amk.Sicarim turbanina ,sicarim tayyibine biz burada bir aile olusturduk.Izmirde,Istanbulda,Mersinde,Hatayda,Diyarbakirda Mardinde,Trabzonda,Agrida...birisinin parmagi kesilse burada bizim parmagimiz kaniyor...birisinin basi sikissa elimizden gelen yardimi yapiyoruz...birisinini yolu bizim yasagimiz kente dusse belki yuzunu hic gormesekte evimize alip misafir edebiliyoruz...biz boyle ortam kurmusuz ama icine sictigimin gereksiz konulari yuzunden birbirimizi yiyiyoruz...Ben daha fazla arkadasin nickinin altinda "Banlandi" yada msn de mail "ya siyasi tartismalar yuzunden suna kirginim" "su boyle dedi..." gibi olaylara sahit olmak istemiyorum....Ornegin biz burada turban konusunu tartisalim,iyi guzel dozu kacirmadan tartisip biterbiliriz...ama bunu vatan millet sakarya olayina dokup kisisel polemige girip...savas cikarirsak 200 kisi bir konuda birbirini yedigi icin kimse meclisten yasa gecirmez,kimse Tahribat muridleri hiddetli ve siddetli tartisti diye yasa iptal etmez yada yasa cikarmaz....Size ters birkonumu var,ters bir sozmu soylendi...kisisel polemige girmeden kendi yorumuzunu yazin,baktiniz is siddetleniyormu ya tasaqa sarin konuyu yada yorum yazmayin...gozunu sevim ya,harbi diyorum ben daha fazla arkadas kaybetmek istemiyorum...

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    Dayı artık hiç bir siyasi tartışmaya girmiyorum :) Cem uzan gelecek  kökden ülkeyi satacak ondan sonra bakın siz eğlenceye puahaha :) Hepsi aynı dayı bırakın yaw bu işleri Gelin Tbt için yararlı ÇÖP adamlar yapalım biz :))

    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2005
    Erkek
    aynen her harfine katılıyorum burda birbimizi yiyerek bu memlekete faydamız olmaz ama düşüncelerimizi birleştirirsek inanıyorumki ülkemiz için faydalı olabiliriz...

    l enfer c est les autres Sartre ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    compi üstad harika özetlemişin olayı  sadece bu sitede değil  türkiye bu yüzden çok zaman kaybetti  herkes  ülke içinde birbirilerini çekiştirirken diğerleri aldı başını gitti..

     yazı için teşekkür ederim.


    matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2005
    Erkek

    abi............  birşey bir kere oldumu... ikinci kez olmaması için hiç bir sebeb kalmıyor......


    Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KDE
    KDE's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2002
    Erkek

    haklısın!

    2002 yada 2003 yılı uyesiyim şuana kadar forumlara okuyucu olarak katılırdım. içe girince biraz aşalıyıcı sözler kullananlar var bende yapıyorum ama ben şahıslara yapmıyorum eğer kuruluşlara yaptığım aşağılamayı şahsi üzerine alan birileri varsa kusuruma bakmasınlar.

     arkadasın dediği gibi çok siyasi konular için birbirimizi kırmaya değmez ama bilgilendirelim birbirmizi bende geçenlerde foruma katkılarımda taa 2003de mi  ne bi yazı yasmısım okudum şimdiki benle alakası yok adama öyle bir yazmısımki bu ülekenin ekmeğeni yiceksin ihanet edeni keserim asarım doğarır biçerim (Örnek link 1. sayfa en altta yazım : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=1831 ) falan çocukda çok mütevazi cevap vermiş gerçektende ben kendi yazdığımı okuyunca bunu benmi yazmısım diye sordum kendime. gereksiz gelio ama bildiğinzide kesinlikle söyleyin sevgili kardeslerim. Saygılar..

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2005
    Erkek
    s.a vallah compü hocam çok haklısın. Artık burası hack dostluk sitesine yerine siyasi çatııışma sitesine döndü . En  iyi arkadaşlar bile birbirini çok kötü kırıyor.Zaten bu yüzden ben hiç bir siyasi konuya girmemeye çalışıyorum girsemde senin dediğin gibi konuyu daşşaq a almaa çalışıyorum .! en iyisi de bu zaten!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    Daha onceki konularda belirttik zaten,zamaninda bizlerde buyuk ve gereksiz tartismalar girmisizdir,Criminal,TugrulBaba,Ben birbirimizi yedigimiz zamanlar olmustur ama hatalarimizin farkina erken varmasini bildik.Bir hataya dusmek icin illa denemek gerkmez !

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

    Eyw Cumpi iyi AnLatım, Umarım O HataLarı YapanLar Bu Yazını Okuduktan Sonra Ders ÇıkarırLar


    Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2005
    Erkek
    Bende dün aynılarını söyledim hoca ama beni kimse takmadı.Belki seni takarlar.

    λ
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek

    valla az çok buradakiler siyasi görüşüm olsun, dünyevi görüşlerim olsun, nizam intizam anlayışım olsun herkes fikir sahibidir. 2 sene önceki hallerimi bilenler zaten biliyorlar nerde tartışma tam ortasında ben.

    Birçok sözüm bir çok yazım yanlış veya hatalı değerlendirildi buna rağmen bir kişi hariç kimseye kızmadım darılmadım. O bir kişide zaten bugün gelse eskiyi unutmuş birisi olarak yeni bir sayfadan devam ettiririm hayatımı.

    Netice itibariyle compü güzel yazı ama anlayana annem:)

    edit: türbana sıçamazsın biz başı açıkların başına sıçıyozmu :D


    tahribat.com/murid/tugrulbaba
Toplam Hit: 5802 Toplam Mesaj: 39