Hepsiburada İletişim
-
www.sikayetvar.com a yaz ilk iş dönerler sana
-
hocam hıc bulasma hepsiburadaya ürününüde ıptal et baska altarnetıfler bak ben çok sıkıntı yasadm
-
bizim arkadaş branda aldı 15 gün tedarik dedi onlarda
mal yok istek üzerine alıyorlar yani ahmet bey begendi bir süpürge sparişi verdi 1000 tl onlar anlaşmalı oldukları yerlerden daha ucuza alıyorlar o anlaşmalı yerde temin yoksa olana kadar bekliyorlar yoksa başka bir yerden temin edene kadar bekletiyorlar .
-
bunların yaptığı aynı sistemi bende yaparım bu nasıl ticaret ahlakıdır anlamadım.
-
hepsiburada ve vatanbilgisayar dan bol bol elektronik alıyorum ve şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.
3 4 gün içinde kargoya verdiler ve 2 3 günde de elime ulaşti siparişlerinizi perşembe cuma değilde
cumartesi pazar pazartesi vermeye çalısın busayede hafta sonuna kadar elinize ulaşıyor.
bazı ürünlerde o sıkıntıyı yaşayabilirsiniz fakat ben çok memnunum.
bu arada hepsiburada gibi bir siteyi gittigidiyor ile kıyaslamanız çok saçma olmuş zaten gittigidiyorda 3.gün ödemeyi onaylamanız gerekiyor ürün elinize ulaşması gerekiyor yani ve şirketten değil başka bir şahıstan alıyorsunuz ürünü
-
0216 633 10 00 ara bakalım yoksa onlar arar tedarik edemiyoruz aynı ölçülerde başka bir ürün verelim aradaki farkı biz karşılayalım derler sonra 13'' lik çanta yerine 15.6'' lik çanta yollarlar bana bunu yaptılar
-
patates birazdan arayacam burdaysan sipariş numarasını yaz seninkinide sorayım
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------şimdi uyandım uyku sersemliğim geçsin sesimi toparlayayım arıcam:) sağol yinede
-
patates bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------şimdi uyandım uyku sersemliğim geçsin sesimi toparlayayım arıcam:) sağol yinede
-----------------------------aradım tam 15 dk bekledim :D ona göre ha :D
kırmızı telefonu maviyle değiştirdim. erkek adam kırmızı kullanırma a.q
-
DJ_Alper bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------aradım tam 15 dk bekledim :D ona göre ha :D
kırmızı telefonu maviyle değiştirdim. erkek adam kırmızı kullanırma a.q
-----------------------------uyarsaydın birazdan bir deli arucak hepinize kayacak diye aman ha isteklerini yerine getirin diyye:)