Hepsiburada'dan Telefon Alacaklar Dikkat !
-
Note 5 aldık ithalatçı garantili :
http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-5-32-gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPSAMNTE5GRA32
Satıcı hepsiburada görünüyor. Neyse telefon geldi jelatini bir acayip mattı. Lisede defter kaplarken kullanılan şeffaf jelatinler varya o şekil. Bi baktım kutunun üstündeki Samsung etiketi yırtılmış üstüne tekrardan etiket yapıştırılmış. Yani kutusu açılmış ve tekrardan kaplanmış. Hemen Hepsiburada'ya şikayet edip iade ettim. İade aldılar. Telefon açtılar sonra niye iade etmek istiyorsunuz diye. Durumu anlattım yok telefon denemek için açılmış falan diye saçmaladılar. Kabul etmiyorum dedim. Başka telefon yollayacaklarmış bakalım bu nasıl gelecek.
Başka bir kullanıcıyada root yapılmış telefon itelemişler : https://forum.shiftdelete.net/threads/hepsiburadadan-alinan-telefonun-knox-sayaci-1-olark-geldi.467106/
Kullanılmış iade telefonları başkalarına satıyorlar aman dikkat. Kime yutturabilirlerse.
mkyb tarafından 24/Haz/16 21:45 tarihinde düzenlenmiştir -
3-5 lira ucuza alıcaz diye neden şu ithalatçı garantili telefonlara bulaşıyorsunuz hocam, anlamıyorum
-
Hepsiburada candir.
Kolay iade seçeneği sunan başka yer yok.
Türkiye garantili ürün al keyfine bak.
-
Bu tarz urunlerde paketi acarken videoya almak iain en garantisi. Yeni gelecek telefonun paketini acarken ozellikle kargo posetinden baslayarak cek. Elinde kanitin olur laf edemezler.
-
Liquid bunu yazdı
Bu tarz urunlerde paketi acarken videoya almak iain en garantisi. Yeni gelecek telefonun paketini acarken ozellikle kargo posetinden baslayarak cek. Elinde kanitin olur laf edemezler.
-
yinede hepsiburada candır, admlar ürünle ilgileniyor, hiç yokdan, bizim kapalı çarşı esnafı gibi ,sattıkdan sonra götünü dönüp yatmıyor..
-
HB dan 3 telefon aldim ve hic bir sorun yasamadim, tedarik edilen firmanin bok yemesidir... Telefonu degisirler hatta iade bile alirar..
-
şu netten telefon alma durumu sıkıntı olmaya başladı. eğer bu konuda tecrübeli değilsek her türlü pisliği yedirebilirler artık netten elektronik cihazlar almayı bıraktım.
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
yinede hepsiburada candır, admlar ürünle ilgileniyor, hiç yokdan, bizim kapalı çarşı esnafı gibi ,sattıkdan sonra götünü dönüp yatmıyor..
Hepsiburada geçen seneden beri sürekli karizma kaybediyor. Yahu sen yıllardır isim yapmış bi sitesin. Niye Gittigidiyor gibi sitende başkalarının satış yapmasına izin veriyorsun ?
-
Valla hocalar gittim bir siteden yurtdışında sipariş ile getiriyorlarmış oradan aldım. 4 ay oldu tık sorun yok. S7 aldım 16 GB modeli bunlardan zaten türkiyede yok. 1300 TL'ye geldi. Artık garantili telefon olayına sıcak bakmıyorum ne varsa yurtdışında var.
-
hocam iade aldılar mı aldılar o zaman s*ktir et :D