folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Her Ay Sabit Gelen 1000 TL İle Ne Yaparsınız?

Her Ay Sabit Gelen 1000 TL İle Ne Yaparsınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

bidahaki kışa kadar faizde biriktir bidahaki kış sonu altın fiyatı düşünce altın al yaz sonu artınca sat böyle böyle birikir bence

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Her ay en az 1 kez Rus'a giderim.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Git kuveyttürk e aç bir altın hesabı. Her ay yatır paranı. Altın yükseldikçe kazanırsın. İstediğin anda da nakit paran hesabında zaten çek kullan.... Artarak birikir...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Toprakla uğraşmak hakkıyla yaparsan karlıdır. Ama gübre niyetine inek b.kunuda sereceksin yada güvercini b.oku için besleyip takip edeceksin. Astronomik zaman saati gibi olacak, sabah erken kalkacak tarla vb. ile ilgileneceksin. Bunu ilkbahardan sonbahara her gün yapacaksın. Geçen yıldı yada önceki yıl da olabilir televizyonda kiraz yetiştiren biri anlatıyordı. 30 mm üstü kiraz yetiştiriyormuş. Avrupaya 8-10 euro/kg aralığında satıyormuş. Ama yetiştirmek ne demek herif tarladan çıkmıyor. Kiraz dalları arasına gerdiği ipin rengini bile özel seçmiş. Kuşları çekmesin stres olmasın istemiş. O fiyata satacak mal yetiştiremiyorum dedi. Böyle yaparsan para var. Domates alayım dedim dün markette 3.99 tl dedi. Salkım organik vb.değil bildiğin sıradan domates. Tarım çok karlı. Yapmasını bilirsen tabi.
    Ben nasipse bu salı eşyaları yolluyorum Çanakkaleye, perşembe de yerleşmiş olurum. Oralarda buraya yani Giresuna göre arsa ucuz. Aslında hayatta ucuz. Aklımda 3-5 dönüm alıp çiçek serası yapmak var. Piyasa bulabilirmiyim araştıracağım tabi. üzerine evde yapacağım. Orada yaşayacağım. 30 binlira arazi, 40 binlira ev, 10 tl de sera vb. Desek 80 binlira lazım ama bende sıfırsızı yani 8 binlirası var. işi bilen ziraat mühendisi tada teknisteni bulacağım. Sözleşmeyi belli şartlarda yaparsan verdiğin ücrete devlet te destek veriyor.
    -Altın gerileme aşamasında. Alıncak gibi değil.Faiz vb. yi tavsiye etmem. Haram bulaştırma derim.
    -Kısa vadede ne yapabilirsin bilmiyorum. Bunun cevabı sende. Etrafında ticaretle uğraşan güvenilir biri varsa ona danış. Ayrıca bir mesleğin varmı uygulaması varmı bu da önemli. Azın laf yapan biriysen pazarlama olabilir. Paranla mal alır, adına fatura kestiğin dükkana komisyon vererek malını satarsın. Dükkan açmanı tavsiye etmem.
    -Gidep cep telefoncu, bardakmısır satıcısı vb.açma. Bunlar genelde anlatıldığı gibi değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Gelecek internette.. nasil olsa bir para geciyo eline. 3 5 bin biriktirir legal ve kullanici etkilesimli bir site alirim ( senin degil kullanicinin ugrastigi icerik sagladigi) daha sonra paran geliyo nasil olsa arkadaslarin dedigi isleri yatirimi yaparsin. bu surectete aldigi projeyi genisletirsin. e ticarette olabilir buda bi cozum tabi..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Yanlış bildiğin bir nokta da hisse senedi için az diye birşey yok. Ben borsada en fazla 2500 tl lik hisseye sahibim. Türkcelden 400 liralık hisse aldım 1 ay olmadan 35 tl getirisi oldu. Satsam 35 tl kardayım. Yaklaşık %9 çok iyi. Aksadan 60 tl lik hisse almıştım yaklaşık 3 tl getirdi 2-3 hafra içinde. Rakamlar küçük öğrenmek için oynuyorum. Tabi spor hisselerinden içerdeyim. Hem de çoook içerdeyim. Spor klüplerinden uzak durulacağını yaklaşık 700 tl kaybederek öğrendim. Borsayıda sahalar gibi zannedip top koşturmaya çalışıyorlar. Trabzonspor taraftarıyım duygusallık varya gittim 120 tane aldım şimdi yarı fiyatına düştü. Galatasaray ı hiç açmıyorum zaten. Tam bir felaket.
    Demem o ki öğrenmek içinde olsa borsayı düşünebilirsin. Baştan kaybedeceksin ama. Bunu kabul et. işbankasından oynadım bir ara ama komisyonu çok fazla. şimdi halkbankası aracılığı ile borsadayım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

biriktir :| hiç alakasız bi karikatğür geldi lan aklıma :<

Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam para eder bi arsa alabilirsin kredi ile, sonrasında hemen satışa koyarsın 3-5 taksit faiz ödedikten sonra alıcıdan alacağın para ile kredinin kalan kısmını faizsiz kapatırsın geri kalan karı cebe atarsın.

goo.gl/qBNZmW
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Gelen parayı biraz biriktir.

Örneğin 25 - 30 bin lira olsun.

75 - 80 bin liralık güzel bir konut bul

Geri kalanı için kredi çekerek  konut al.

Kendin kullanmasan bile kiracıya vererek az bir gelir elde edersin.

Sen de gelen 1 000 lira ile krediyi ödemeye devam edersin.

Geleceğe en güvenilir yatarım için 1 - Arsa Tarla 2 - Konut tercihimdir.

Altın, döviz, hisse senedi bunlar boş iş.

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arsaya yatır gun gelır senı zengın eder

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 3435 Toplam Mesaj: 29