Her Sigara Size Zarar Verir / Every Cigarette Is Doing You Damage

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    http://www.youtube.com/watch?v=dkHCu0x7w6I
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    bu ne hajum sabah sabah dalak böbrek.geziyor midem bulandı a.q :D

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     Sigara içenler bi defa daha düşünerek içsinler..

Sen hiç kaval çaldın mı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    hoja video manyak bişi ama ikide bir c/p yapıyorsun ve hangi siteden aldığını yazmıyorsun. Aynı şeyleri iki defa görüyorum. Mesela aynı başlığa eno7.org sitesinde rastladım bari hangi siteden aldığını yaz. :P

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

stillalive bunu yazdı:
    -----------------------------
    hoja video manyak bişi ama ikide bir c/p yapıyorsun ve hangi siteden aldığını yazmıyorsun. Aynı şeyleri iki defa görüyorum. Mesela aynı başlığa eno7.org sitesinde rastladım bari hangi siteden aldığını yaz. :P

Alakası yok, bizden kopyalayanlar altına tahribat.com yazıyormu sanıyorsun hoca?

Kişiye özel bi bilgi olur döküman olur o zaman eywallah, youtubedeki video için altına alıntı yazmak kadar sacmalık yok...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

stillalive bunu yazdı:

Alakası yok, bizden kopyalayanlar altına tahribat.com yazıyormu sanıyorsun hoca?

Kişiye özel bi bilgi olur döküman olur o zaman eywallah, youtubedeki video için altına alıntı yazmak kadar sacmalık yok...

öyle de hojam bari başlığı farklı yazsın onun için demiştim. yani çifter çifter görüyorum genelde başlıkları o yüzden. neyse önemli değil zaten. dediğin gibivideo v.s olaylarında önemli deği bu tür şeyler. dökümanlarda belirtilmesi gerekiyo.

ama harbi diyorum sigara içenler bu videoyu izlesin ve bıraksınlar yani bile bile ölüme de gidilmezki. Çanakkale savaşı hariç. 

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=wiC6yi0wmUo

Bu, orjinal hali ingilizcesi...

http://www.youtube.com/watch?v=1FnlZbxrHaE&NR=1

Buda televizyonda reklam olarak cıkan bölümlerin birleşimi...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

stillalive bunu yazdı:

'Tum konularindaki eno7 yi siliyorum , reklamin kokusunu aldim, birdaha gorursemde banlanirsin haci, eno7 gormemek dileklerimle' bu pm den sonra :) hem rene hocam dogru solemis, dokuman,videolu annatim vb. seyler olsa yazilir ama youtube daki bi video icin yazilmaz..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Etkili bi video..İzleyinde görün :|

Her Hakkım Saklıdır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek
    için sıkıldı aq izleyince bunun üzerine  bir sigara yakmalı :| .... ohhh
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

Protesto bunu yazdı:
    için sıkıldı aq izleyince bunun üzerine bir sigara yakmalı :| .... ohhh

ahanda güzel bir yorum :D 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
Toplam Hit: 2413 Toplam Mesaj: 13