Her Yerde Böylemi?
-
Her işi yaparsan hiç bi cacık olamazsın. Onu diyen adam zaten cahil, magazin adamı. Sen he de geç, her cahilin fikrini dert edeceksen okumaman daha faydalı.
-
kız kardeşim FİZİK okudu
hala bacak ve kol ağrılarına yardımcı olmuyor die amcam ona kızgın
-
zeybekustasi bunu yazdırenegadealien bunu yazdı
Ben bu olayı 13 yıldır yaşıyorum :)
İş cıkarsa artık, yapması için, sarıyı gönderiyorum.
Eğer ilgili bi yerde değilsem, o zamanda tesisatcıyım diyorum.
Bi cok kişi tesisatcı olarak biliyor beni.
Çok sorarlarsa elektrik tesisatcısıyım.
Şu kablo değişecek derlerse ?
bi akıllı sen kaldın özel birkablo diyecek elektrikçiye götür 2 dkk haleder :D
-
çağrıldığınız yere işlemin ardından borcunuz 50tl deyin, verir ya da vermez bilmem ama bir daha çağırmaz :)
-
Ulen ben grafik tasarımcı'yım bana bile format attıyorlar düşün artık :)
-
zeybekustasi bunu yazdırenegadealien bunu yazdı
Ben bu olayı 13 yıldır yaşıyorum :)
İş cıkarsa artık, yapması için, sarıyı gönderiyorum.
Eğer ilgili bi yerde değilsem, o zamanda tesisatcıyım diyorum.
Bi cok kişi tesisatcı olarak biliyor beni.
Çok sorarlarsa elektrik tesisatcısıyım.
Şu kablo değişecek derlerse ?
Yannız ben normalde de tesisatcıyım :)
-
valla bilgisayar işine girdiğim günden bu yana akrabaların canını çok yaktım.
dayım terzidir . işim düşünce giderim yanına içerim çayını yaptırırım işimi neyse parası zorlada olsa çıkarırım veririm
ama yaptığım işinde parasını her türlü alırım arkadaş . bu kadar sene boşuna okunmadı , bu kadar çile boşuna çekilmedi mk
-
aynen benimde canıma tak etti la herkez format at format at diyip duruyor yok diyo facebook patlabilirimisin yok bunu hackle abuk subuk şeyleri diyorlar en sonunda format cd sını kırdım dahada bişi demiyorlar
-
beim dükkanım var rahatım gelip isteyemiyorlar hemen fiyatı basıyorum dükkanda değilsem burada hallolmaz
dükkana getir diyorum dükkanada geldimi tamir fiyatını yapıştırıyorum üstünde hemen fiyatı yazıyorum :)
tabi her nereye gidersem gideyim YAV ABİ BİZİM BİR BİLGİSAYAR VAR diye başlıyorlar siniiir oluyorum ardı arkası bitmiyor :D
-
ohoooo hangisini anlatayim ki,
bunun tek bir sebebi var,
insanlar su gozle bakiyor;
" kullandigimiz her urunde bilgisayar var ve sen bilgisayarciysan her urunden cihazdan anlamalisin"
mantik bu.