Her Yöne 250 Dk , Turkcell 250 Dk. Heryöne 1000 Sms, 2 Gb İnternet (+) Larıyla Beraber 25 TL
-
bir polis bul kendine referans olsun ben öyle yaptım. avea da 1000dk heryöne 1000 sms heryöne 4 gb internet 27 TL kamu mega
-
Hattını taşıyana tabi güzellik yapacak. Eski müşterilere RoB var. (Şu knight pvpyi açın artık)
-
Bu paket hala devam ediyor. Geçmek isteyenler geçebilir.
-
beş para etmez bir tarifeymiş.
bu türkselliler ben anlamıyorum.
kaliteli hat kullanıyorum diyorlar aldıkları hizmet ultra fakir amk. her yöne 250 dakika nedir abi ? :D ezikmiyim ben amk.
ben hayatımda türkselli kadar fakir bir müşteri görmedim. nerde bir türkeslli varsa çağrı atmaktan başka birşey bilmiyor.
aylık araba taksidi kadar fatura kontur ödüyor ama dakika yokki amk.
ulan lamborginiye biniyorum diyorsunuz arabaınzda pazara gidecek kadar benzin yok. tüp takırın bari.
alın siz babayiğit aveanın o tarifesi.
höryöne 1000 dakika +avea içi 3000 dk+ 2 gb internet+ heryöne 2000 sms = 24 lira .
artı olarak bayramda seyranda özel günlerde sizin türksellilerin tarifesi kadar konuşma bedava :D
mesela bana her bayramda 250 dakika beleş hediye geliyor sağolsunlar.
aveanın online işlemler hizmeti de bir harika zaten. yapamayacağınız bir işlem yok.
vodafone kullanıclarının geçikmiş faturası olduğunda self servise bile giremiyorlar :S
illa kaliteli hizmetmi istiyorsunuz ? 70 liraya dünya ile konuşun. gold olun her hizmet ayağınıza gelsin. maximum hizmetler önünüze sergilensin.
çekmiyor diyenlere sesleniyorum . izmirden vana kadar olan güney bölgesinde türkselin çekmediği yerde bizler görüntül konuşuyoruz.
avealı olmak ayrıcalıktır.
ucuza alınabilecek ne taşşaklı hizmettir.
aveada çalışan görevliler bile nezih insanlardır.
cihazınınızın üzerindeki aeva yazısını gördüğünüzde mutlu olabilmektir.
aveanın o yaratıcı reklamlarını izledikten sonra türksellilerle karın kaslarınız ağrıyana kadar taşşak geçip gülebilmektir.
kasılmadan dakika kontrolü yapmadan özgürce heryeri arayabilmektir.
kimin hangi operatoru kullandığını zikine takmamaktır.
avealı olmak çok para ödeyip bir yeri arayamayan operatorlerin piskolojik çöküntü içinde iken '' al müdür benden ara üzme kendini '' diye bilmektir.
-
zalimadam bunu yazdı
beş para etmez bir tarifeymiş.
bu türkselliler ben anlamıyorum.
kaliteli hat kullanıyorum diyorlar aldıkları hizmet ultra fakir amk. her yöne 250 dakika nedir abi ? :D ezikmiyim ben amk.
ben hayatımda türkselli kadar fakir bir müşteri görmedim. nerde bir türkeslli varsa çağrı atmaktan başka birşey bilmiyor.
aylık araba taksidi kadar fatura kontur ödüyor ama dakika yokki amk.
ulan lamborginiye biniyorum diyorsunuz arabaınzda pazara gidecek kadar benzin yok. tüp takırın bari.
alın siz babayiğit aveanın o tarifesi.
höryöne 1000 dakika +avea içi 3000 dk+ 2 gb internet+ heryöne 2000 sms = 24 lira .
artı olarak bayramda seyranda özel günlerde sizin türksellilerin tarifesi kadar konuşma bedava :D
mesela bana her bayramda 250 dakika beleş hediye geliyor sağolsunlar.
aveanın online işlemler hizmeti de bir harika zaten. yapamayacağınız bir işlem yok.
vodafone kullanıclarının geçikmiş faturası olduğunda self servise bile giremiyorlar :S
illa kaliteli hizmetmi istiyorsunuz ? 70 liraya dünya ile konuşun. gold olun her hizmet ayağınıza gelsin. maximum hizmetler önünüze sergilensin.
çekmiyor diyenlere sesleniyorum . izmirden vana kadar olan güney bölgesinde türkselin çekmediği yerde bizler görüntül konuşuyoruz.
avealı olmak ayrıcalıktır.
ucuza alınabilecek ne taşşaklı hizmettir.
aveada çalışan görevliler bile nezih insanlardır.
cihazınınızın üzerindeki aeva yazısını gördüğünüzde mutlu olabilmektir.
aveanın o yaratıcı reklamlarını izledikten sonra türksellilerle karın kaslarınız ağrıyana kadar taşşak geçip gülebilmektir.
kasılmadan dakika kontrolü yapmadan özgürce heryeri arayabilmektir.
kimin hangi operatoru kullandığını zikine takmamaktır.
avealı olmak çok para ödeyip bir yeri arayamayan operatorlerin piskolojik çöküntü içinde iken '' al müdür benden ara üzme kendini '' diye bilmektir.
Avea nın çekmediğinden, çekse bile konuşma imkanı vermediğinden bahsetmemişsin hiç. 3 mesaj üstünde bahsedilen Kamu mega paketinden alma imkanım var ama almıyorum. Onun yerine Turkcell den kamu eko (her yöne 600 dk + 600 sms) + özel 4gb kullanıyorum. Her ay ortalama 400 dk konuşuyorum ve konuşmadığım kadar dk ertesi aya geçiyor. Avealı olup 27 tl ye konuşmayacağım binlerce dk + sms almak da gereksiz. Üstelik iş yerimde, Ankaranın göbeğinde çekmiyor. Dağda falan olsak çıldırtır. O yüzden 30 tl nin hesabını yapmayıp veriyoruz. Fakirliğin de lüzumu yok paran varken. Niye kendi paramla eziyet çekeyim ki?
qoqo tarafından 10/Şub/15 08:28 tarihinde düzenlenmiştir -
avea sağlık prestij : grup içi sınırsız + her yöne : 1200 dk + 2000 sms + 5gb net 38 TL
-
Kaçmaz 39
Her yöne 500dk + hy 1000sms + + 3 gb net + 6 ay geçerli 6gb net 39 tl turkcell
Dakikalar yetmiyor ama çok memnunum.50tl yi aşmıyor tarife
avea hiç kullanmadım .vodafonedan gına geldi artık.
bi önceki tarifem vodafone esnek ekstra idi
750dk HY+ 1000sms HY+ 3gb net 39tl
güzel tarife neti oldukça hızlıydı tavsiye ederim
-
o 1 yıldan sonra zikmeye başlıyor turkcell zaten diğer hatlara geçiyorsun o kaliteyi bulamayınca psikolojisi bozuluyor insanın. hiç geçmeyn yani
-
ne kadar süreliğine geçerli bu tarife?
-
45 TL
39 TL
35 TL
30 tl
YILDIZ GENÇ PAKETİ
500 DK her yöne = 19 TL ( ALIRSAN ) 6 TL = 2 GB + 1000 SMS