Her Yöne Ücretsiz Konuşanlar. Dikkat!
-
Arkadaşlar çoğumuzun her yöne ücretsiz olayı vardır. Avea olsun diğerleri olsun tam bi şerefsizlik, tam bi oyun içindeyiz. Bunu bilmiyordum ve şimdi tanıdığımın başına gelen olayı anlatayım. Avea her yöne ücretsiz uygulaması yaptı bu tanıdık ve ilk faturasını norma olarak 74 tl ödedi. Daha sonraki faturası 211 tl geldi. Nasıl olur bu diye sorduğunda sözleşmesinde yazan ibareti söylediler.
Yani attığınız her mesaj için 1 TL, aldığınız her mesaj için 0,50 Kr ödüyosunuz! Buna dikkat edin her yöne sınırsız hattınız varsa mesaj merkez numaranızı silin.
-
bu devirde faturalı hatmı alınır :)
-
oooohaaa harbi oohaa amk bu ne lan msj almayadamı para alıyo ibneler :S
-
kampanya tarihlerini takip etmemenin cezası büyük.. arkadaşa geçen ay 151,bu ay da 134 tl fatura geldi,aman dikkat..
-
hacım size verilen sözleşmeleri iyi okuyun altına cart dıye ımzayı basmayın..
öyle ki çogu operatör kullanıcıya bildirmeden tarife değişikliği yapma hakkını saklı tutuyor kı yaptı da avea :| on bin dakikayı 3000 dakikaya cektı ayrıca 75 numara
kotası koydu :|
-
Ben Hazırkart Kullanıyorum Sizde Kullanın..
Kazıkkart Kullananlar Kazıklanır..
-
yuh lan öyle iş mi olur :S
aldığın her mesaja para mı ödüyecen gerçekten doğru mu
-
http://www.aveamagduretti.com/
**** **** İzmir 26/08/2009 tarihinde her yöne sınırsız tarifesine geçtim ve ertesi gün 10000 dak sınırınız kaldırılmıştır mesajı geldi bu nasıl bi çelişki ben 3000 dakikalık tarifeye imza atmadım ki bu ne saçmalık en kısa zamanda avea bu tarifeyi eski haline getirmelidir. dava açıyorum kesinlikle bu burda kalmıyacak -
Bugün bi arkadaş anlattı. Türkselin kamu sınırsızı mıymış neymiş
Faturası 250 lira gelmiş.
Sebep?
3000 dakka veriyolarmış. Ama türkselin bi dakkası 7 saniyeymiş aslında. Yani sen 7 saniye konuştuğun paraya 1 dakka parası veriyosun aman diyeyim dikkat.
-
Yani deseniz ya her operator millete kazığı sokmaya çalışıyo...
-
yuh amk :D 211 tl ^^