folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Her Yönüyle Php 6 Mi ? A'dan Z'ye Php Mi ?

Her Yönüyle Php 6 Mi ? A'dan Z'ye Php Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    similac35
    similac35's avatar
    Erkek

Arkadaşlar php öğrenmeye yeni başlıcak biri için sizce hangisi daha iyi ?

A'dan Z'ye Php mi ?      Her yönüyle Php 6 mi ?

Adam uzaydan dünyaya atlıyor bızde hala sümüklünün teki mesaj atacak diye telefonla tuvalete giriyoruz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

a dan z ye ama bana kalırsa php.net

Bittik biz bittik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek
    A'dan Z'ye PHP
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WildWamqire
    WildWamqire's avatar
    Erkek

bana kalırsa hiçbiri internettreki kaynaklar çok çok daha güzel

Abure cubure subure dubure re re re tey tey tey
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    similac35
    similac35's avatar
    Erkek
    WildWamqire bunu yazdı

bana kalırsa hiçbiri internettreki kaynaklar çok çok daha güzel

bana kıtap lazım hocam nettekı kaynaklar elbette cok guzel bana bıraz daha detaylı anlatım lazım : )

Adam uzaydan dünyaya atlıyor bızde hala sümüklünün teki mesaj atacak diye telefonla tuvalete giriyoruz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

http://www.turkekip.com/

Şuradan temel öğrenip daha sonra takıldığın ve merak ettiğin yerlerde tr.php.net

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

bir şeyi öğrenmenn en iyi yolu onu kullanmaktır. kitaplardan gideceksen de mutlaka kafanda bir projen olsun. (hiçbir şey gelmiyorsa aklına basit bir blog uygulaması da olabilir), nerden başlayacağını bilmiyorsan kitap yoksa php.net.

. . .. . ... .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    similac35
    similac35's avatar
    Erkek
    Buremba bunu yazdı

bir şeyi öğrenmenn en iyi yolu onu kullanmaktır. kitaplardan gideceksen de mutlaka kafanda bir projen olsun. (hiçbir şey gelmiyorsa aklına basit bir blog uygulaması da olabilir), nerden başlayacağını bilmiyorsan kitap yoksa php.net.

ılk olarak blog yapmak istiyorum öğrenmek mantığı kavramak için en güzel proje ama işte elimde düzgün bir kaynak yok olmadığı için başlayamıyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WildWamqire
    WildWamqire's avatar
    Erkek

hocam bende kitap diyordum aldım her yönüyle php 6 yı kitap eh iyi dedirtir ama netteki kaynaklar daha çok tatmin edici..
    bende bir blog scripti yapma videoları var  müsait olunca  upload eder pm lerim sana 

Abure cubure subure dubure re re re tey tey tey
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    similac35
    similac35's avatar
    Erkek
    WildWamqire bunu yazdı

hocam bende kitap diyordum aldım her yönüyle php 6 yı kitap eh iyi dedirtir ama netteki kaynaklar daha çok tatmin edici..
    bende bir blog scripti yapma videoları var  müsait olunca  upload eder pm lerim sana 

valla hocam harıka olur ya 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abicim şu adamın bu dğeil bi önceki kitabını aldım ; sana şöyle diyim, hayatımda gördüğüm en mükemmel Türkçe kaynak. Diğerleri hikaye ;

http://adanzyephp.com/

internetin olmadığı zamanlarda bile işine yarar. Diğerleri internet olsa bile zor işe yarıyor. Kitaptan öğrenmen zaten zor. Fakat bu adam nerdeyse bütün fonksiyonları, özellikleri falan göstermiş.

A'dan Z'ye PHP'den şaşma derim.

---

edit:

stored procedure'e kadar girmiş adam.

seo, json, ajax, api, sql lite, oop, alışveriş olayı, curl vs.. vs..

Bak sınırsız kategori var. Bunlar basit mantıklar fakat daha önce bir kitapta anlatıldığına rastlamadım.

dipnot: 1 yıldır programlama ktaplarına bakmıyorum. Belki daha sağlamları çıkmıştır. Git arşatır bak. Fakat uzun süredir php ile uğraşıyorum; bir ton e-kitap falan indirdim , normal kitap var hepsini çöpe at.

Programlama konusunda delphi vs.. de dahil bir sürü kitabım var ama 3-4 tanesi saklanmaya değer. Dandik diğerleri ve bu kitap mükemmel kaçırma derim.

Ayro tarafından 29/Ağu/12 12:54 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 4147 Toplam Mesaj: 15