Her Yönüyle Php 6 Mi ? A'dan Z'ye Php Mi ?
-
Arkadaşlar php öğrenmeye yeni başlıcak biri için sizce hangisi daha iyi ?
A'dan Z'ye Php mi ? Her yönüyle Php 6 mi ?
-
a dan z ye ama bana kalırsa php.net
-
A'dan Z'ye PHP
-
bana kalırsa hiçbiri internettreki kaynaklar çok çok daha güzel
-
WildWamqire bunu yazdı
bana kalırsa hiçbiri internettreki kaynaklar çok çok daha güzel
bana kıtap lazım hocam nettekı kaynaklar elbette cok guzel bana bıraz daha detaylı anlatım lazım : )
-
Şuradan temel öğrenip daha sonra takıldığın ve merak ettiğin yerlerde tr.php.net
-
bir şeyi öğrenmenn en iyi yolu onu kullanmaktır. kitaplardan gideceksen de mutlaka kafanda bir projen olsun. (hiçbir şey gelmiyorsa aklına basit bir blog uygulaması da olabilir), nerden başlayacağını bilmiyorsan kitap yoksa php.net.
-
Buremba bunu yazdı
bir şeyi öğrenmenn en iyi yolu onu kullanmaktır. kitaplardan gideceksen de mutlaka kafanda bir projen olsun. (hiçbir şey gelmiyorsa aklına basit bir blog uygulaması da olabilir), nerden başlayacağını bilmiyorsan kitap yoksa php.net.
ılk olarak blog yapmak istiyorum öğrenmek mantığı kavramak için en güzel proje ama işte elimde düzgün bir kaynak yok olmadığı için başlayamıyorum
-
hocam bende kitap diyordum aldım her yönüyle php 6 yı kitap eh iyi dedirtir ama netteki kaynaklar daha çok tatmin edici..
bende bir blog scripti yapma videoları var müsait olunca upload eder pm lerim sana -
WildWamqire bunu yazdı
hocam bende kitap diyordum aldım her yönüyle php 6 yı kitap eh iyi dedirtir ama netteki kaynaklar daha çok tatmin edici..
bende bir blog scripti yapma videoları var müsait olunca upload eder pm lerim sanavalla hocam harıka olur ya
-
abicim şu adamın bu dğeil bi önceki kitabını aldım ; sana şöyle diyim, hayatımda gördüğüm en mükemmel Türkçe kaynak. Diğerleri hikaye ;
internetin olmadığı zamanlarda bile işine yarar. Diğerleri internet olsa bile zor işe yarıyor. Kitaptan öğrenmen zaten zor. Fakat bu adam nerdeyse bütün fonksiyonları, özellikleri falan göstermiş.
A'dan Z'ye PHP'den şaşma derim.
---
edit:
stored procedure'e kadar girmiş adam.
seo, json, ajax, api, sql lite, oop, alışveriş olayı, curl vs.. vs..
Bak sınırsız kategori var. Bunlar basit mantıklar fakat daha önce bir kitapta anlatıldığına rastlamadım.
dipnot: 1 yıldır programlama ktaplarına bakmıyorum. Belki daha sağlamları çıkmıştır. Git arşatır bak. Fakat uzun süredir php ile uğraşıyorum; bir ton e-kitap falan indirdim , normal kitap var hepsini çöpe at.
Programlama konusunda delphi vs.. de dahil bir sürü kitabım var ama 3-4 tanesi saklanmaya değer. Dandik diğerleri ve bu kitap mükemmel kaçırma derim.
Ayro tarafından 29/Ağu/12 12:54 tarihinde düzenlenmiştir