Herhangi Bir Enstrüman Çalanlar ! Enstrümanınızın Fotoğrafını Koyun !
-
Nocturness bunu yazdı:
-----------------------------
Bu kadar olur.Daha dün hayallerimdeki gitara kavuştum. Maşallah demekyi ihmal etmeyin :)
-----------------------------çin malı dimi bu?
-
les paul değil mi lan o ohhyş.
bi gold top da bende olaydı ne hoş olurdu. öle gibsonda neyin gözüm yok epiphone da olur :(
-
Kapı çalmaktan bile acizim a.q
-
korhan bunu yazdı:
Nocturness bunu yazdı:
Bu kadar olur.Daha dün hayallerimdeki gitara kavuştum. Maşallah demekyi ihmal etmeyin :)
-----------------------------çin malı dimi bu?
-----------------------------walla hocam endonezya dio arkasında :D..(kore yapımı 2. elleri mantıklı fiyatlara bulunabiliyor) ton olarak vox bir anfi vardı aldığım yerde..onda denedim.tabii daha önceki gitarim cort z22 oldugu için şoke oldum.Kalvye konusunda araştırmıştım baya kalım malın diolardı...alakası yok..tonu zaten muhtesem geldi..ama ewde kullandıgım roland micro cube de tadını alamıyorum.. 9w :D... ondan artık birikimleri vox a yönlendirecez :D inanırmısınız dün 5 saat aralıksız çaldım ..ekşidozlukten bi alıntı yapayım..."bu zaman kadar eşşek zikiomuşuz "dedirtti bana yani.. :) isteyen herkez bir gün inşallah bu gitara sahip olur..amin :D
-
lambalı alabilirsen al olmadı laney cub12r al
-
Nocturness bunu yazdı:
-----------------------------Umarım Bigün Buluşmayada Getirip Bize Çalarsın
-
İbanez RG370DX - Roland Cube 40 XL
-
Noctruness.
Dediğim gibi hacı beyaz enstrümanlara dibim düşüyor çok şık oluyorlar abi sorma ya vallahi güle güle kullan mükemmel alet kız gibi maşallah.
Bende yamaha tour custom white almayı planlıyorum da herşeyiyle beraber 4 bin liraya falan çıkıyo çok para anasını satayım ya. Bu davul işi çok zahmetli.
-
hiç jacksoncı yok mu la tahribatta
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
hiç jacksoncı yok mu la tahribatta
-----------------------------Hocam bende ibanezciyim ama senin set de sağlammış :)
Ben iyi çalamıyorum ama bir gün oturalım iyi çalanları dinleyelim . Kaliteli müzik her zaman hoşuma gider :)