Herkes Duyduğu En Komik Gafları Yazsın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

günlük yaşamımızda birçok şeyi bir arada düşünmeye çalışırken bir anlık dikkatsizliğimizden yararlanarak ağzımızdan kayıp giden bize "bunu ben mi söylemiştim" dedirten hatalı laf kırmalarıdır gaflar

bu bölümde medya dışında yakın çevremizden duymuş olduğumuz gafları paylaşalım

-demek istediğimi anlatmaya çalıştığım şey şu (kerem= hoca edebiytçı) 

-pekii hocam istanbulda son günlerde "gaps" olayları artmış diyorlar siz ne diyorsunuz (gizem çoban= bir gaf manyaa)

-cağdaş oğlum şimdi de sen sööle bakalım anayasa 3. madde

-     Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.

Millî marşı “İstiklal Marşı”dır. 

Başkenti Ankara’dır

Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, al yıldızlı al bayraktır. (cağdaş koçak =ufo gören maaasum köylü)

bunlar şu an aklıma gelen ler daha cok var tabii

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karemre
    karemre's avatar
    Erkek

bi bayram günü akrabalarla birlikte oturuyoruz.,.,konu her zamanki gibi iş güç..bi arsa meselesi konuşuluyor,,babam bi ara coştu "şimdi bakın eğri oturalım doğru konuşalım..." diyerek sözüne devam etti...bu söz dedemin çok hoşuna gitmiş olacak ki bi kaç dakka sonra aynı şeyi kendisi yapmaya çalıştı,,,ama bi türlü doğrusunu denk getirememişti:)))

dik oturup eğri konuşam:))!!! muhahaha:))) aklıma geldi yine yaaa:)))

[̲̅к@гє๓гє̲̅][̲̅87̲̅]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagdas
    cagdas's avatar
    Erkek

bi gün milli güvenlik dersinde hoca devletçilik nedir dedi bizim mamy namı diğer PlatypuS hemen atladı din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması diye(mamy kafayı laiklikle bozmuş birdir) ne kopmuştuk

ders geometri  hoca haftaya sınav var dedi ;

ark kalktı ayağa "peki hocam ya sınavdan gayet vasat bi not verirsek o zaman ne yapıcaz" dedi (gizem çoban= bir gaf manyaa)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

bizim sınıfta bir aptal vardı acayipti..

sameeett seni öldürerek gebertirim

bi başkası

yazı şöyledir  XX. osmanlı.. devam etmektedir

okunuşu   bilnmeyenci yüzyılda osmanlı :D :D

var bir sürü de aklıma gelmiyor

bide hoca sınıfa sordu siyah pilot kalemi olan varmı

aptal: buyrun hocam mavi    :D :D

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    next
    next's avatar
    Erkek

bizim bi arkadaş sınıftan kızın tekine döndü bak beni kızdırma sana zorla tecavüz ederim dedi o an millet koptu .....

bide geçenlerde bizim gaf manyağı halit kardeşimiz kendini kızdıran arkadaşa ulan bundan sonra sana sulu havada yağmur yok die dönüp bağırdıydı  millet yine kopmuştuu ... :)))

düğünlerde yanına gelip seni dürterek ""sırana sana geldi""diyen yaşlılardan sıkıldıysan sende aynısını cenazelerde onlara yap... ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek
    cagdas bunu yazdı:
    -----------------------------

bi gün milli güvenlik dersinde hoca devletçilik nedir dedi bizim mamy namı diğer PlatypuS hemen atladı din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması diye(mamy kafayı laiklikle bozmuş birdir) ne kopmuştuk

ders geometri  hoca haftaya sınav var dedi ;

ark kalktı ayağa "peki hocam ya sınavdan gayet vasat bi not verirsek o zaman ne yapıcaz" dedi (gizem çoban= bir gaf manyaa)

Devletçilik değil İnklapçılık nedir diye sormuştu neyse..

Arkadaş hocayla tartışırken araya biz girmiştik.. Bize "sizi esneyerek kınıyorum" demişti. :):)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

pyromaniac bunu yazdı:
    bi gün masada fotoraf çektirken baarmıştım arkadaşıma kaç gerşiya die ki bu karşıya geç ile geç karşıyanın birleşimi olur

:DDDDD int.kafede deli gibi gülüyorum yaa.bu kelimeyi unutmuycam :)))

Ben de bi keresinde amcoğluyla giderken yanında ark.var.ben tanımıyorum.Bi elektronikçinin önünden geçiyoruz."ulan bu o.çocuktn vcd almıştım.Bozuk çıkmıştı.O bugündür burdan geçerken sövüyorum"dedim.Elektronikçi bizim amcoğlunun arkadaşınn babasıymış."hass..."dedim kendime.çok utanmıştım :P

All I need is a possibility.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

benm vardı bi tane :D

güneş hoca var bizim okulda hastasıyız kadının :D

ben derste baya bi azıtmısım artık nağra atıcam nerdeyse :D gevezelikten D:

hoca dedi birol sus artık seni seviyorum kırmak istemem

benmde: cevap hocam valla bende size aşıgım die kaçırdım ağzımdan

hoca tamam sus artık dedi

ben dewam ediom bilmiodum sizinden benden hoslandıgınızı :D

sonra müdür yardımcısının yanında aldık solugu işte :D

bide ...

Sınıfta doum gününü kutluoz yeliz hocanın....

sürtüün biri kolayı uzat diom uzatmıo :D

tam oraya dönüp aynen su sekilde

ya amına koduum kızı versene su koalyı die bagırdım :D

tabi kız ordan gitmiş :D direk hocanın yüzüne ve gözlerine bakarak :D

sikik tuttugum andı o an :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

yannışlıkla iki tane post gönderdim asıl mesaj altta kusura bakmayın

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

bende aklıma gelen bi taneyi yazıyım hemen

o zamanlar lise 1 deyim fizikten test sınavı olduk sonuçlarıda fizik labarotuarının kapısına asmışlar bizde gittik bakıyoz

birazda kalabalık başı ben yaslandırm duvara cevaplara bakıyom doğru yanlış diye işaretliyom arakdaşta yer bulamadı

sırtımda yazıyo bi ara çekildi bu sora tekrar yüklendi ama baya yüklendi düşüyodum sırtımdan kovdum lan olm bi yavaş

diye sora bidaha yüklendi çekil dedik a.q dicektim  "a" harfi azımda kaldı bi baktım sırtıma yüklenen müdürmüş bütün

millette bizi izliyo allahtan "a" nın devamını getirmedim. şakacı adamdı müdürümüz ondan sora bişi demedi gitti ama bnm

yüreğim azıma gelmişti

bi tane daha var yine lise 1 deyiz  ben en boyumdan dolayı en arkaya mahkum olmuşum ordada ders dinlenmiyo doru düzgün

dersimiz kimya idi zaten sevmem kimyayı sınıftada bi curcuna var ben takmıyodum dersi başak bişile ilgileniyodum

hoca sınıfın dikkatini toplamak için masaya birkaçkere  hayvan gibi vurdu zaten erkek gibi kadındı ben arkadaş yaptı

sandım "KIIIIIRRRR" diye öle bi güzel bağırmışımki.. sınıftakilerde susmuştu zaten hocayla gözgöze kaldık bi 10-15

saniye ama sanki 10-15 dakka gibi sora devam etti derse bende bi bk olmamıi gibi izliyom dersi aynen :D:D

---------------

pardon millet yanlışlıkla arka arkaya iki tane gitmiş  yöneticilerden birinin silinmesini rica ediyorum

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

o da bişey mi ben o duruma 3 kere yakalandım

hep bu flash oyunlar yüzündem aq

bizim bi hüseyin hoca var donanım hocası

adam beni hep gafil avlıyo:

okul bilgisayarlarında virüsler yüzünden oyun oynamak kesinlikle yasak biz de hocalar ardını dönünce açıyoz

yaklasık 50 kadar flash oyunla dolasıyom elimdeki bellekte hatta bi ara hl ve age of bile taşıdım

tenefüs hoca yok bilgisayarlarda oyun ihtiyacımızı gideriyoruz

flash player in yüklü olmadığı bi bilgisayardayım oyunu iternet explorerin içine sürükledim oynuyom cocuklar bana gülüyo

dedim şimdi hoca gelir internetten oyun mu oynuyosunuz der amk dedim

sırtımda bi el (?)

oda ne bizim hüseyin hoca

------------------------------

ders cıvıdı ayakta dolasıyoz

labda bi bilgisayardan diğerine birinde oyun oynayayım dedim flash diski cıkarttım

tam takıcam kasada pembe bi sandisk marka bellek bilenler bilir ufacık ve şeffaf tam ipne işi yani

ben: "bunu buraya takan piçin var ya!"

masasının önündeki kalabalığın içinden hüseyin hoca :"eeeeeeee"

rapidden ortak bi üyelik alıcaz kredi kartı gerekiyo hüseyin hocayı ayarladık

hocanın peşinde dolanıyoz koridordayız arkadaş sordu:"nediyo"

ben:ilgilenmiyo bile (kapı gıcırtısı duyulur) siktiret pezevengin cocuğunu

hüseyin hoca :"ne işiniz var dışarda zil çaldı sınıfa girin"

yine de iyi adam saolsun o kadar açığımı yakaladı bi şey demedi

...
Toplam Hit: 2373 Toplam Mesaj: 14