Herkese Öss De Başarılar Diliyorum.
-
Şükür atlattım o dönemi ama bi öss-zede olarak çok kocaman başarı ve en önemlisi şans diliyorum tüm adaylara :)
Malum artık eğitimde bile bi noktadan sonra iş şansa kalıyor :D
-
ALLAH Herkeze Hayırlısını Nasip Etsin.
-
uyanmaya başladı össye gircekler:D başarılar diliyorum arkadaşlaraa
-
Emek verip çalışan gençler kazansın. Bütün sene karı kız vs dolanırken aklınıza gelmiyodu dimi bugün :)
Şimdiden geçmiş olsun diim. Son 2 saat galiba bu arada :)
-
son 2:30 saat:)
-
birazdan iki mahle asagıdaki okulama sınava gidecem
dun biras heycanlıydım bu gun yataktan kalkdıgımda
heycan minimum duzeyinde bilmiyorum sırada heycanlanırmıyda
ama soyle bir realite var ben karlı yagmurlu gunde dersaneye gidip ders calısmısım
hiç bir sekilde heycana yenilmek istemiyorum
o yuzden bu sınavı kazanacagımın
ayrıca sınavın sorularını uzaylılar hazırlamıyor sizin benim gibi insanlar hazırlıyor
o yuzden kolay olcak ya da cozlebilecek tarzda olcak
herkes basarılar ...
-
oss gercekten kucumsenmeyecek cok zor bir maraton.
herkese birazdan basarilar dilerim, insallah her biriniz sizin icin hayirli olana ulasirsiniz.
Kolay gele...
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------Emek verip çalışan gençler kazansın. Bütün sene karı kız vs dolanırken aklınıza gelmiyodu dimi bugün :)
Şimdiden geçmiş olsun diim. Son 2 saat galiba bu arada :)
-----------------------------Karıştırma orayı bütün yıl karı kız peşindeydik bugünde öyleyik birazdan sınava girecez çıkıncada böyle olacaz yaşasın nefise karatay kahrolsun pekaka
-
Bi keresinde lise de deneme sınavında hepsini sallayıp sınıfta 1 inci okulda 5 inci keçiören de 268 inci ankarada yediyüz bilmem kaçıncı olmuştum. Hiç çalışmadım deneme sınavı takdiğimi uyguluycam bakalım bu sefer tutacakmı :)))
-
demin kız arkadaşımı okula bırakım ama gerçekten zor iş ya.. bende bile çok stress var girenlerde kat ve kat vardır :)
Allah hepsine yardımcı olur inşallah.. Zihinleri açık olursa herkes bildiğini yapar