Herkezin Dikkatine !
-
Bu dalgınlık değil olsa olsa hıyalık olur taze hormonsuz saf bir hıyarlık:)
-
bu hack deil şerefsizliktir. sewilen bi üyeye şerefsizlik yapanı sileriz. TommyMccayne şansını zorlama
-
babam olsa soylemem şifrelerimi kimseye
-
oLm irc de geyik falan iyi güsel gidiyo tam çoşmuşuz..
a.koyim Ben Bot Devrede Zannediyorum Bot Yokmuş meğerse o kendini hacker sanan Lamer diye bile adlandırılamıyacak şahıs geldi Herkez gibi Abü falan lasım dedi bende arada dalgınlık werdim şifreyi olsun sadece net passport şifremi öğrendi neyseki hiç bi yerde aynı şifreyi kullanmıyorum.. izmir-meb.gov.tr açılınca hesabım durarsa maili geri alırım şuanda kapalı neyse önemli değil giden bi mail olsun :P Ama Fene Tongoya düştüm Bi hayla gülüyorum halime
FAKE mail yesem bu kadar üzülmezdim :P
işte dalgınlık a.koyim tahribat ırc si bu kadar matrak olunca oluyor böyle basitlikler
Bide Şeye Çok Güldüm MSN nin İsim Yerine HACKED By SPY-CX5 yazmış
ulan insan onu oraya yazmaya utanır be utanır tühh senin kalıbına Embesil Lamer :P
-
TommyMccayne bunu yazdı:
way spy beyfendi Helal olsun ii numara bugun bi iş war cocukda kacıncı hack oldu kimbilir..
eferin ..
Lamer diyen kendisine baksın hasarat mı masarat mı her ne zikimse..
Ulan Çenemi Açmıyım Dedim Gene Açtırdınız Şimdi Bu AÇıklamaların Zamanı geLdi Herkez Gerçekleri Öğrensin !
Ben Hiç Bir Zaman Hacklenmedim Buyurun Açıklamalar
Turk-Hack.Com un Hacklenmesi !
İlk Önce Turk-Hack.Com un Hacklemesine geLelim.. Turk-Hack.Com TeknolojiCenter.NET Tarafından ücretsiz şekilde hosting ediliyordu. Ozamanlar Cw ile Bazı Sorunlar oLdu Neler oldu bilmiyorum Hatırlıyamıyorum Heralde Yapacak işleri yoktu bana çattılar..Neyse Cw deki Adamların Naci Burakla Muhabbetleri Varmış Bende Sitemde Onlar Hakkında Bi kaç bişey Yazdım.. admalarla Muhabbeti olunca Nacinin de FTP şifresini Değiştirip İndex Atmışlar ve indexi bi süre kaldıramadım.. Bunda Hackledik diye çıktılar Sustum !
ChatKeyfi.Com / E-Sohbetci.Com un Hacklenmesi
Gelelim ikinci Olay Sözde ChatKeyfi.Com Ve E-Sohbetci.Com Hacklendi :)) Gene Baş Rol Oyuncuları Böyük HeyKır Timi Cw :P Bununda Hacklenmesi şöyle yanılmıyorsam tahribat 3. sunucusu olması lasım gene açtık Rbx diye birinden aldık neyse ozamanlar Onlada Muhabbetleri Varmış Ozamanda Göte Gittik ozamanlarda salaklık yaptık mail şifresiyle irc de ki nick şifrem wardı getpass çekerek şifreyi aldılar ve maili aldılar : ) Sözde HACK :P neyse saten mailde kabak gibi domain şifreleri duruyordu ordanda mailler gitti burdada şerefsizce gittik
Http://members.lycos.co.uk/sorci oLması Lasım Bunun Hacklenmesi
Bu Site nedir Kimindir Ne için Kurulmuştur Ne zaman kurulmuştur bilmem Bu Siteyide Hackledik Diye Çıktılar Malum Böyük Heykırlar Cw :P Neyse Oda Problem değilş Kendilerini Küçültüyorlar gerçi Saten Miniminnacıklar daha ne kadar küçültecekler çoluk cocuk gibi alsınlar free host bi sorcerer yazsınlar kullanıcı ismine hacklesinler her hacklenen site saten benim ya : ) buda böyle gitti
-
Banladinizde ne oldu gidip SPY-CX5 (boşluk) şeklinde yeniden üye olmuş yüzsüz, ulen adamı kovuyorlarda gitmiyor yok böyle birşey yaw...
Benim bildiğim nickde boşluk seçeneği yoktu bence nikdeki boşluk seçeneğini kapatmanız lazım, spy'den dolayı değilde daha sonraki çıkacak rahatsızlıklardan dolayı kapansın diyorum yoksa yarın öbürgün başka bir kullanıcı adı ile yeniden aramızda dolaşacak...
-
aha ne buldum :)
(biliyorum sittin sene evvelsinin konusunun hortlatılması hoş değil ama dayanamadım)
-
muhahauhau hala bu konuya yarılırım ah eski günler ah :D
-
:) konuyu niye hortlatiyonuz
-
abi gecmiş olsun