HEROES Dizisi Hakkında??
-
fena değil bence lost kadar sükse yapmadı ama denk geldikçe izlemeye çalışlıyorum
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
-----------------------------Yeni konu acmayayim. Yeni sezon ne zaman baslicak bilen varmi ?
-----------------------------Türkiye'de kasımda başlıcak. Aralığa da kayabilir. Amerika'da eylül sonu veya ekim başı gibi.
Bazıları bişey olmaz bilmem ne felan demiş, tarzınız değilse beğenmezsiniz tabi, fantastik tarz ama şnu söyleyebilirim beğenmeyen izlememiş demektir. Oturup adamakıllı izleyip beğenmemeniz mümkün değil. Neden?
1) Tarzı olanlar için mükemmel bi yapım
2) Tarzı olmayanlar için de ilgi çekici çünkü sadece uç-kaç yok, sanki fantastik olmayan bi dizi gibi ilişkileri de işliyor
"Lost"un çakması demiş bi arkadaş, kaç dakkadır düşünüyorum hiçbi bağlantı kuramadım lostla arasında. ne alakası var ya?
Bence de lost çakma, adaya düşme hikayesiyle dinozour crisis diye eski bi oyunun senaryosunu çakmışlar aq :D
-
prison break + lostan + how I met your mother
dizilerinden sonra vakit kaliyorsa izlenmeside muhtemel diziler arasindan
izlerken kurgusu güzel gidişat zayif. demekten alikoyamadiğim dizi
-
Ilk 5 bölümüne baktim, ilgimi cekmedi.
Lost ve Prison Break dizileri cok güzel. -

OZ da hiç fena deil
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------
bi dizi yapacam dien vardı "Break Lost the Prison Heroes" gibisinden bişey olacak..herkes susacak.konusu da süper güçleri olan insanlarının gizemli adadan kaçma serüvenleri vs vs anlatıodu :D
-----------------------------abi bu ne ya :D
-
lost un tutulmasının sebebi her bölümde aklınıza milyonlarca soru işareti kalması...
ama prıson break. lost a 3-4 çeker
-
Lost mükemmel bi dizi ya yok böyle bişi,izlediğim yüzlerce hollywood filminden dahi daha kaliteli ve güzel..oluşan bu önyargıdan başka dizi beğenmem die izlemiyorum..Yalnız prison break ı merak ediyorum..2sinide izleyen biri karşılaştırabilirmi ne farkları var ?
-
zyrex yani çok farkı var :) ama prison break çok iyi.
ilk sezonda şu var, adamın abisi haksız yere hapse atılıyo bi oyuna getiriliyo. idam edilcek. adam da abisinin tutulduğu hapsin mimarisini yapan şirkette mühendis. Hapisanenin planlarını gövdesine koluna çizdiriyo. anlaşılmasın diye de dövmeyle kaplıyo. Normal baktığında bildiğin dövme ama dikkatli bakınca hapisanenin planı.
Sonra banka soymaya kalkıp hapse giriyo. Hangi suçu işleyenlerin oraya gideceği belli olduğu için banka soyuyo.
Not: buraya kadar anlattıklarımı izlemedim duydum. Ben bundan sonrasını izledim :)
Adam abisini idam edilmeden önce kaçırmak için çabalıyo işte. Derken plandan başka mahkumlar haberdar oluyo felan.
Diğer sezonlara geçmiyim spoiler olmasın. Çok kalite çok akılcı planlar sahneler var tavsiye ederim.
-
ZyreX bunu yazdı:
-----------------------------Lost mükemmel bi dizi ya yok böyle bişi,izlediğim yüzlerce hollywood filminden dahi daha kaliteli ve güzel..oluşan bu önyargıdan başka dizi beğenmem die izlemiyorum..Yalnız prison break ı merak ediyorum..2sinide izleyen biri karşılaştırabilirmi ne farkları var ?
-----------------------------Lost = Gizem
Prison Break = Heyecan