Hesabımda Bakiye 0 Lira Gözüküyor !
-
Arkadaslar uzun zamandır işlem yapmıyodum bi kaç yerden para geldi ama bakiye sordugumda güzükmüyor. çekemiyorum
-
bankanı ararsan yardımcı olurlar
-
:|
-
eğer 2 hesabın varsa diğerini göstermiş olabilir. bende öle oldu kalpten gidiyordum :)
-
bankayı ara sor
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
eğer 2 hesabın varsa diğerini göstermiş olabilir. bende öle oldu kalpten gidiyordum :)
-----------------------------Dediği gibi 2 adet hesabın varsa bakiyen 0 olarak görünebilir
-
kart parası kesmiş olmasınlar. ekstre baksaydın
-
hesap işletim ücreti almışlardır , pazartesi git bi şubeye biraz bağır çağır (çok değil ama) geri iade ederler.
-
abi buraya sormanın mantığı nedir allasen ya kopardın beni şimdi varya hadi bilgisayarın bozuldu eywallah kız arkadaşından ayrıldın dert yanıyorsun eywallah hatta dinamit yapmak istiyorsun tarif istersin eywallah (BKZ:eskilerden) ama hesabındaki sorunu niye tbtye soruyorsun bddk mı burası :D
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
abi buraya sormanın mantığı nedir allasen ya kopardın beni şimdi varya hadi bilgisayarın bozuldu eywallah kız arkadaşından ayrıldın dert yanıyorsun eywallah hatta dinamit yapmak istiyorsun tarif istersin eywallah (BKZ:eskilerden) ama hesabındaki sorunu niye tbtye soruyorsun bddk mı burası :D
-----------------------------Başına daha önce böyle bişey gelmiş olanlar ne olabileceğini yazarlar.... bende bankaya sap gibi değilde neler olabileceğini bilerek gider hakkımı ararım diye tbt ye konu actım... sap gibi gidince bişey bilmediğini anlayınca senden biliyorsunki ilgilenmeyip gönderiyorlar...
-
vadesiz hesablardan 3* 5 ay gibi zaman icinde para kesiyorlar.oraya kesilmiştirpara