Hibe Telefon Arıyorum
-
Yapmayı düşündüğüm bir iş için ikinci bir telefon gerekiyor. Ancak şuan telefon alacak durumum olmadığı gibi, telefonun aciliyeti de var.
-Elinizde ve/veya evinizdeki KULLANMADIĞINIZ
-Çalışır durumda olan (açıp alo demek veya mesaj yazabilmek kafidir)
-Model, marka aramaksızın
Yukarıda yazan koşullara uyan telefonunuz varsa HİBE olarak almak istiyorum.
İzmir dışı olursa KARGO ÜCRETİNİ KARŞILARIM
Saygılar
-
Yok mu la kimsede
-
valla hocam benim de telefonum bozuldu aynı durumdayım. geçici olarak arkadaşın telini kullanıyorum anca.
-
eğer varsa bana da lazım hocalar. telefonum samsung e250 ve çok feci duruma geldi artık arama bile zor yapıyorum.
ücretini sonra da verebilirim. Kütahya da öğrenciyim. şöyle iş görecek kadar olsa yeter.
edit: oha herkesin telefon sıkıntısı varmış
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------eğer varsa bana da lazım hocalar. telefonum samsung e250 ve çok feci duruma geldi artık arama bile zor yapıyorum.
ücretini sonra da verebilirim. Kütahya da öğrenciyim. şöyle iş görecek kadar olsa yeter.
-----------------------------hacı bende de e250 var, 6 ay önce amele_2 bir ekran filmi koymuştu hatta o filmi takarken ''haftaya görüşürüz'' demişti. hala çalışıyor arada sapıtsa da iş görüyor ama bana 2. bi telefon lazım.
haaaaa bu arada kütahyada öğrenciymişsin, allah başka keder vermesin :)
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------eğer varsa bana da lazım hocalar. telefonum samsung e250 ve çok feci duruma geldi artık arama bile zor yapıyorum.
-----------------------------hacı bende de e250 var, 6 ay önce amele_2 bir ekran filmi koymuştu hatta o filmi takarken ''haftaya görüşürüz'' demişti. hala çalışıyor arada sapıtsa da iş görüyor ama bana 2. bi telefon lazım.
haaaaa bu arada kütahyada öğrenciymişsin, allah başka keder vermesin :)
-----------------------------hocam geldiğim güne lanet olsun ya :) kütahya lı müridler alınmasın ama Adana dan gelince insan bir hayal kırıklığına uğruyor burada.
-
Updullah
-
ailece 4 kişiyiz herkesde 1er tane var maalesef fazlalık yok hocam. up.
-
^^^^^^
-
danimarkadan kargo ucreti odersen yollim hocam 2 hafta icinde elinde olur :D copte buldumdu bi telefon gerci kargo ucreti telefondan pahalya cikar :D
-
Absolut bunu yazdı:
-----------------------------danimarkadan kargo ucreti odersen yollim hocam 2 hafta icinde elinde olur :D copte buldumdu bi telefon gerci kargo ucreti telefondan pahalya cikar :D
-----------------------------dayı ben sana ilerki zamanlarda başka sipariş versem oralardan gönderir msiin?