Hiç Başınızdan Sırlı Bi Olay Geçtimi ??
-
ertan kardeşim senin dediğin olaya bazı kesimler dejevu diyolar
ama o fransızca bir kelimedir ve işin aslı o değildir
işin aslı insanlar uyurken vücutlarındaki ruh bedenden çıkabiliyor(ölmüyor:DDD) ve bir çok yeri gezebiliyor işde
bi yeri gördüğünüz de yada sanki orada daha önceden bulundunuzu da böle zannediyorsunuz bazen de bi olay sanki daha önce de olmus gibi oluyor... -
Peygamber Efendimizi gördüm
-
DEJEVU
insanın rüya yoluyla hiç görmediği yerleri veya hâdiseleri görmesi, fakat daha sonra bunları unutması şeklinde ortaya çıkmaktadır..
Bundan başka rüyalarda olduğu gibi, bazen CİNlerin de, insan farkında olmadan oluşturduğu görüntülerin yaşanması söz konusu olabilmektedir...
istediğiniz bir çok olayı buradan okyabilirsiniz
http://www.ahmedbaki.com/turkce/kitaplar/ruh/
-
2 yıl önce dinlemiştim bir kadını.Dejavu olduğunu biliyorum,o kadın da reankarnasyona inanıyordu.bir kaç örnek verdi.
birini sizinle paylaşayım o zaman
3 yaşında bir çocuk işte konuşmaya başlamış falan.Bu olay türkiyede geçiyor.Çocuğun anlattığına göre mısırda bir ailesi varmış,evli ve çocukları varmış,evini falan tarif etmiş,çocuklarının ,ismini söylemiş,araştırma yapmışLAR,gerçektende öyle bir aile yaşamış o zaman.Çocuğun anlattığı herşey çıkmış.Tabii bu çocuk 3 yaşında.Bu olay startvde oldu,sonra bir ilahiyat profosörü bağlandı ve dediki islamda öyle birşey yoktur.Ruhlar bedenle buluşmadan önce berzah alemlerindeymişler.Orda gördükleridir gibi birşey söyledi.O kadın da eğer islam bu reankarnasyon olayını kabul etmiyorsa birşey diyemem,bizde uyarız gibisinden bir laf söyledi :)) -
kokainman kardeş ben de iki kez gördüm ama yüzünü hatırlayamıyorum zaten gören kimse hatırlayamazmıs
benim EmiRReiS ismi de oradan geliyor zaten -
Benim geçti :S ... 4gün önce Ayın 18inde ben izmire gittim... Sevgilimle buluşmaya.. Bizim 4. ayımızdı sözlenecektik yüzük aldık yüzüğün üzerinde 12 tane taş var 6sı elin iç kısmında 6sı dış kısmında gelicek şekilde... Sevgilimin en çok sevdiği sayı da 13tür 3 uğurlu tarihimizin sayılarının toplamıdır.. Bilmeyen yoktur herhalde... Alırken sevgilim şey dedi keşke 13 tane taş olsaymış dedi.. Sonra dün sabah İzmir'den Antalya'ya geldim bana şey dedi yüzüğündeki taşları say dedi sayıyorum 12 çıkıyor.. 12 dedim ne olmuş? ben sayıyorum sayıyorum 13 çıkıyor dedi :S .. Hala kafam karışık bir anlam veremedim...
-
the emireis kardeş sende bişeyler var sen ne acayip adamsın yaw çok ilgin şey yaşamışsın abi bu bahsettiğin s.abdulbaki hz leri kim anlatırmısın .. herhalde olaylar burada bitiyo kilit nokta !!
-
evet emirreis anlat birşeyler,biz bilmiyoruz
-
erten araştırdım net te bu konu hakkında bişey bulamadım bilgisi olan varsa paylaşsın
-
Ne gibi bişey ? Anlayamadım Ertan abi ? :)
Toplam Hit: 6364 Toplam Mesaj: 47