Hiç Bir Kız Benle Çıkmıyor Yaaa

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek

ya benim sevdiğim vardı ama onu sevgilisiyle gördüm. Başka bir kıza tekllif ettim bugün ama tüm okul duydu gib kızın yanında hiç konuşamadım ağzımı bile açmadım. Arkdaş söyletti tanıştırdı. Kızın çıktığı varmış  yaa bu ne biçim iş yaa ben şimdi ne yapçam

niye kimse benle çıkmıyorrr kızla  haftadan beri hep gözler iç içe hep bakışıyoruz. yani o hep bana bakıyor tenefüslerde, bende o kıza bakıyorum kıza aşıktım ama kızın yanıda elim ayağım titriyor. Teklif bile ben etmedim arkdaş getirdi kızı çıkarmasın dedim yok çıktığım var dedi ve gittti. Ya ben hiç bir kızla muhabbet kuramıyom acaba neden bumu. Tipsizde değilim. Okulun en güzel kızları tipsizlerle çıkıyo çünki ağzı laff yapıyo:s

Yeni wep sitem www.bilisimbilim.com inş reklama girmez::).Yaw reklamsa söyleyin kaldırız. her türlü haberi bulabilirsiniz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    gel ben cıkam senle

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek

smartsecure bunu yazdı:
    -----------------------------
    gel ben cıkam senle

dalga geçme abi yhaa 

Yeni wep sitem www.bilisimbilim.com inş reklama girmez::).Yaw reklamsa söyleyin kaldırız. her türlü haberi bulabilirsiniz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek

smartsecure bunu yazdı:
    gel ben cıkam senle

hazır talibin war kaçırma aşsflkaşslfkaşsflk  

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek
    yTSe_JaM bunu yazdı:

smartsecure bunu yazdı:
    gel ben cıkam senle

hazır talibin war kaçırma aşsflkaşslfkaşsflk

yaww erkekle niye çıkam tövbe tövbe yha dalga geçmeyin lütfen 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    dişi gösteriyo sen bu halinle tabi bulamazsın :D

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek

smartsecure bunu yazdı:
    gel ben cıkam senle

aslında bizim buraya gelsen senle bir kaç hafta çıksak tüm kızlar peşimde olur....Ama ablamsın çünki TAHRİBATA yan gözle bakmam namusunu korurum. Ve benden yaşça büyüksün abla ama aslında gençsin:D 

iide bana çarew verin 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanvegul
    kanvegul's avatar
    Erkek
    sen rene abini bul o sana herturlu picligi ogretir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

ya bırak bu işleri

bak ben kimseyle çıkmadım şimdiye kadar çıkmam da...

ne uğraşacam lan

çıkacaksın da ne olacak? birkaç ay sonra ayrılacağın kesin değil mi? evlenecek değilsin ya...

e madem bir zaman gönül eğlendirmekten ibaret bu olay neden o kadar kazık girsin bir tarafına? hediye mediye, yemek memek bunlar senin cepten çıkacak hep...

benim en büyük korkum bu zaten.kimsenin parasını karşılayamam ben vallaha.

hiç uğraşma bence kardeşim boşver.kızları uzaktan uzaktan kes arada geceleri düşün çavuşu tokatla öyle öyle geçer yıllar işte:D

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    hoca sıktır et ya...baska derdınmı kalmadı?... kızla cıkarsanda ne olacak sen cıkıp tam sveemey basladıgında senı boynuzlaması daha mı guzel

boynuzlucagını nerden bılıyorsun deme cogu oyuldır...hea sen deneyımlısın dersen eger..yok ama bazı seylşerı kavramak ıcın ılla yasmak gerekmez etraftan gordujklerınde deneyım olabılıyor...

eger sen bı kızı uzun zamandır tanıyor kısılıgı hal ve hareketlerını begenmmıssen...+ kız kımseyle cıkmıyor kımsede gonlu yok ve sen asıksan gercektyen sevıyorsan ona eywallah derdık...

onun ıcın kafa patlatırdık ama sırf bı kızla cıkmak icın bence kendını kasmaya degmez.. ben sahsen hıc oyle sorunum olmadı..doghru durust kımseyle cıkmaıdm ugrasmadım ve gercekten sevmedıkce pek ugrasmamda...bırak onlar gelsın gelmıyorlarsa sallıycaksın hoca

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Ya evladım daha 14 yasındaymıssın, daha yolun uzun elbet sende mutlu olacaksın takma kafana. Tabii bu mutluluktan once daha pekcok kızdan reddi yiyecek uzulecek kafayı sıyıracaksın belki intiar edeceksin :))))

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
Toplam Hit: 2610 Toplam Mesaj: 13