Hiç Bir Şeye Sinirlenmeyen İnsan
-
Böyle birini tanıyorum, hiç bir şeye sinirlenmiyor. Tepki koymuyor,
Daha doğrusu sinirleniyorsa bile kesinlikle dışarıya bir tepki vermiyor. En negatif tepkisi "poff" filan.
Bu kişi mühendis takım lideri aynı zamanda, 4-5 farklı işi aynı anda yürütecek kadar zeki biri.
Geçen gün el emeği DataBase'sinden başka bir şey yaparken tüm bağlantıları silmişim program patladı tabi dedim şimdi yandık, mesai bittikten sonra oturduk baştan bağlantıları tek tek yaptık. 40 dk geç çıktı bu iş yüzünden ama zerre negatif bir tavır yok. Konuşa konuşa çıktık işten.
Açıkcası hayran kalıyorum adama.
Bir taraftanda merak ediyorum nasıl böyle biri olunabiliyor diye.
Acayip pozitif biri kimseye ters bir şey söylediğini veya düşündüğünü görmedim. Bir sürü işi yürütüyor onun yerinde başkası olsa sanki bu kadar sakin olamaz gibi geliyor.
Böyle biri nasıl olunuyor aramızda var mı böyle bir değişim geçiren bir zat-ı muhterem.
-
:) alim bir insan olabilir
-
Adam başka bir şeye o kadar öfkelidir ki ufak tefek dünyevi meseleler için enerjisini harcamaz.
-
biri anlatsın da biz de öyle olalım
-
aynı ben :))
tek fark pofla geçiştirmem yani düşündüğümü kesin söylerim
-
öyle biri var mı ki.
-
Kullandığı ilaçlara bakmak lazım...
-
Cihan bunu yazdı
öyle biri var mı ki.
Cidden merak ettim? Kim bu büyük insan
-
Hocam beni anlatmissin..memnunmuyum hayir.cok taviz veriyorsun kendinden.olan sana oluo.hayir diyemiorsun.naaptin amk benim isim deil bu diyemiorsun
Okulda herkes beni arayip soruo bu ney bu nasil diye.ben gecmisim dersi bitmis.
Ekerci tarafından 01/Oca/15 17:36 tarihinde düzenlenmiştir -
güzel birşey.Öyle olmak lazım
u235 tarafından 01/Oca/15 19:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Sinirlendiğim 2 şey var şu dünyada. Birisi haksızlık yapılması bir diğeri de yapılması mümkün olan şeylerin önünün tıkanıp mümkünatının kalmaması. Geri kalan çoğu şeye gram sinirlenmem. Oysa bundan yalnızca 4-5 sene önce bile her şeye sinirlenebilen biriydim. Sabırsızdım. Şimdi çok çok daha sabırlıyım. Yine de çok nadir olmak kaydıyla ufak çaplı bir öfke patlaması yaşayabiliyorum.
Üst üste murphy kanunlarına maruz kalınca çok fazla sallamamayı öğrendim sanırım.