Hiç Cin Çağırdınız Mı ? :)?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    mısırlar bitti la az bekleyin :)

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:
    -----------------------------
    BuZuL bunu yazdı:

bilimsel ve istatistiksel sonuçlarla bir edisonun bir einstein'in ve onlarca ülkenin hatta nasanın bile araştırmalarını yazayım buraya
    Hoca yazsana merak ettim ben...

daha önce yazdıklarımı yazayım einstein 'in telepati edison unda ruhsal dünyanın frekansları ile çalışmaları var tıpkı radyo dalgaları gibibir çalışma iş inada binerse kapat etmek için onlarıda kitapdan bulur yazar kaynakta veririm.

başka bir örnek : sovyetler birliğinde yapılan deneylerde, bir denizaltıda yavru tavşanlar belli aralarla öldürülmüş ve binlerce kilometre uzaktaki bir kara parçasında anne tavşanın beyin algaları her biri yavrunun öldürülmesi sırasında belirgin değişmeler göstermiştir.

başka bir örnek : rus medyum nelya mikhailova bir deney sırasında yumurtanın sarısını beyazından ayırdı ve sonra tekrr bunları birleştirdi.
    bu deneydeki ilginçlikler : nabzı dakikada 240 atıma yükseliyordu,vücut ağırlığı yaklaşık 1 kg kadar azalıyordu.vicudu çevresindeki manyetik alanın yoğunluğu artıyordu ve bütün bu etkinlikler doruk noktasına ulaşınca senkronize oluyordu.

başka bir örnek: başka bir garip vakanında kahramanı 1931 yılında trans durumuna geçerek yabancı bir dili konuşmaya başlayan bir ingiliz kızıydı.görünüşe göre bu kız eski yaşamında mısırlı bir tapınak dansözüydü ve o yıllarda pek anlaşılamayan mısır dilindeki konuşmaları öylesine inandırıcı idi ki sonunda ünlü bir bilgin ve mısır dili uzmanı (ejiptolog) bu dilin doğruluğunu onayladı.

başka örnek : bir kaza anında bir çok kişinin bütün yaşamlarının bir sinema şeridi gibi gözlerinin önünden geçtiğini oldukça sık işitilen bir olaydır ve bunun nedeni yine kişilik yitirimidir.ölüm tehlikesinin söz konusu olduğu kazaları geçiren kişilerden %54 ne kadar büyük bir bölümünün belli bir uzaklıktan kendilerini seyredecek bir tür vücut dışı yaşantıya girdikleri tespit edilmiştir bunu tespit edenler bizzat doktorlardır...

başka örnek : şimdi uri geller e gelelim bu işin bir ilizyon birde gerçek yanı var uri ilizyon değil gerçek olan tarafıdır.Mathew'e beyin dalgalarını ölçen bir EGG aygıtı bağlanarak zihinsel gücünü çalıştırması istenmiştir ve ilginç bir kayıt elde edilmiştir. bu kayda göre mathew teta alanında (yani derin uykudayken yayınlanan beyin dalgaları) yoğun ruhsal enerji patlamaları yayınlıyordu oysa bu sırada mathew in uyanık olduğu belliydi ve kayıtlar o güne kadr kaydedilen en yüksek değerdeydi + kaşık eğilmişti :D EGG de yanılıyr dersin şimdi.

bunlar gibi yüzlerce örnek var.

ayrıca diğer deneylerin çoğunda normalde rasgele olsa istatistiksel olarak %20 lik bir başarı gerektiren deneylerde %50 ile %80 oranında başarılar elde edilmiştir onlarıda tek tek yazarım gerekirse daha bir ton var.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    konuyu geyiğe kim aldı konunun geyikle ne alakası var ?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:
    HolySeclorum bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:

bilimsel ve istatistiksel sonuçlarla bir edisonun bir einstein'in ve onlarca ülkenin hatta nasanın bile araştırmalarını yazayım buraya
    Hoca yazsana merak ettim ben...

daha önce yazdıklarımı yazayım einstein 'in telepati edison unda ruhsal dünyanın frekansları ile çalışmaları var tıpkı radyo dalgaları gibibir çalışma iş inada binerse kapat etmek için onlarıda kitapdan bulur yazar kaynakta veririm.

İşte onları yaz hoca,yada kaynak ver bana çalışmaları merak ettim..

Her Hakkım Saklıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kartalkethuda bunu yazdı:
    boşuna gerçekleriyle uğraşmayın, www.peteranswers.com da çok güzel sıçırtabiliyo :D düdükleyeli 3 ay oldu, tüm kuzenlerim beni gördüklerinde birer şaplak atıyo hala :D

bu nasıl birşey hocam merak ettim?

bu arada gece gece konu güzel. evde hiçbir lamba yanmıyor. tek uyanık benim ve sağımda bişe var tip tip bakıyo:D

edit: saat 6.27 sonunda gitti 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    sirpence bunu yazdı:

kartalkethuda bunu yazdı:
    boşuna gerçekleriyle uğraşmayın, www.peteranswers.com da çok güzel sıçırtabiliyo :D düdükleyeli 3 ay oldu, tüm kuzenlerim beni gördüklerinde birer şaplak atıyo hala :D

bu nasıl birşey hocam merak ettim?

bu arada gece gece konu güzel. evde hiçbir lamba yanmıyor. tek uyanık benim ve sağımda bişe var tip tip bakıyo:D

edit: saat 6.27 sonunda gitti 

Hoca ne vardı ki sağında :S

Her Hakkım Saklıdır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    kedidir o kedi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    sence cin gelirse çağarma duasını unutmazlarmı :? :D

Konumu silenlere inat kürdüm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:
    Martech bunu yazdı:
    ;)) cagirinca noluyor hoca onu merak ettim:)
    valla gelene göre azcık yusuf yusuf edebiliyorsun :D

sirpence başımın belası 28 rakamıdır...
    +3 koy anlarsın sen onu BüzüLcüüm :)

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Bu cinlerle dostluk kurmak istiyorum ben =) Ama gelmiyorlar bi türlü.Aranızda çağırıp gelen varsa bi zahmet bana postalasın :)
Toplam Hit: 11773 Toplam Mesaj: 83