folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Hiç Web'den Anlamayan Birine Yönlendirmeniz Ne Olur?

Hiç Web'den Anlamayan Birine Yönlendirmeniz Ne Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek

Merhabalar,

Normalde Elektronik üzerine staj yapmam gerekirken staj yaptığım yer benden web sitesi istedi benimde çok kafam basmıyor bu işlere daha doğrusu araştırdıkça bir sürü yolu var bu işin asp.net php wordpress vs.vs. hangisi ile istediğim işi en kısa sürede çıkartabilirim beni yönlendirmelerini rica ediyorum bu işi iyi bilenlerden .

Proje :  Bir ofisde çalışanlar işleri kanban ile yürütüyorlar ve bunu web ortamına taşımak istiyorlar. Kanban ise işlerin daha planlı olması ve çalışanların birbirilerinden haberdar olmaları için kurulmuş bi düzen. Her iş için bir post-it yapılıyor her sütunu bir çalışan götürüyor olarak düşünebilirsiniz. İş ilerledikçe ilk önce yukarıdan aşağıya sütunda hareket ediyor  sütun bittikten sonra yandaki sütuna geçiyor. Bu şekilde devam ediyor sistem.Her çalışana bir ID ve şifre  belirlenecek ve bu ID ve şifre ile girip istedikleri gibi post-it ekleme kaydırma işlemlerini yapabilecekler.

İşte bu proje için ne yapmam lazım ne öğrenmem gerekir hangi hangi program şu veritabanı olayı nedir hala anlayabilmiş değilim yani mysql microsoft sql ne farkı vardır gibi gbi.Alanım olmadığı için aklımda çok soru işareti var. Apache filezilla  gibi kelimeler birikti hafızamda araştırma sürecinde ama yanlış yola girip zaman kaybetmek istemiyorum.

Hiç bilmeyen biri için yönlendirmelerinizi bekliyorum bu projeyi nasıl en kısa sürede (2 ayda)gerçekleyebilirim.

Edit : Söylemeyi unutmuşum 2 stajyer daha var benimle beraber onlarında daha önce tecrübesi yok bu konuda.Staja gittiğimiz günlerde farklı olduğundan ne kadar birbirimize destek olabiliriz nasıl iş paylaşımı yapabiliriz onu da bilemiyorum doğrusu

mt93 tarafından 16/Eki/16 19:08 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Hevesini kırmak gibi olmasın ama iki ayda bu olayı gerçekleştiremezsin sıfır biri olarak. Ha bir günün 70 saate tekabül ettiği dünyanın dönüşünü 1500 günde tamamladığı bir gezegene gidersen mümkünatı var tabi.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pm at hocam yardımcı olayım

Edit : Tabi basıp geçmen için wp yapar geçeriz gösterirsin staj yerine

Nvidia tarafından 16/Eki/16 18:34 tarihinde düzenlenmiştir

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kofcu
    kofcu's avatar
    Erkek

https://www.google.com/keep/ ?

edit: yani senden istediklerini belki bi çok bilgisayar mühendisi bile öyle şak diye yapamaz bence biraz haksızlık etmişler. post-it vesaire deyince aklıma bu geldim muhtemelen iş için kullanılabilen bi yönü vardır..

kofcu tarafından 16/Eki/16 18:41 tarihinde düzenlenmiştir

ben de sevgiden yanayım...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

HTML + PHP ile bunu yapabilirsin,

ama 2 ayda yapamazsın...

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı

pm at hocam yardımcı olayım

Edit : Tabi basıp geçmen için wp yapar geçeriz gösterirsin staj yerine

aslında basıp geçmek istiyorum ama tasarım olarak wordpressde kanban olarak kullanabileceğim hazır bişey bulamadım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı

HTML + PHP ile bunu yapabilirsin,

ama 2 ayda yapamazsın...

haftanın 3 günü işe gidiyorum zaten o da hocam :/

mt93 tarafından 16/Eki/16 18:51 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek
    kofcu bunu yazdı

https://www.google.com/keep/ ?

edit: yani senden istediklerini belki bi çok bilgisayar mühendisi bile öyle şak diye yapamaz bence biraz haksızlık etmişler. post-it vesaire deyince aklıma bu geldim muhtemelen iş için kullanılabilen bi yönü vardır..

görüntü olarak post-it olmasada olur işlevsellik olarak kaydırılabilir eklenebilir birşey olması yeterli

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Soyle sacmalamasinlar. Hatta siktirsinler deyebilirsin uygun olur yani.

garga tarafından 16/Eki/16 19:03 tarihinde düzenlenmiştir

anca gidersin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek
    garga bunu yazdı

Soyle sacmalamasinlar. Hatta siktirsinler deyebilirsin uygun olur yani.

Söylemeyi unutmuşum 2 stajyer daha var benimle beraber onlarında daha önce tecrübesi yok bu konuda.Staja gittiğimiz günlerde farklı olduğundan ne kadar birbirimize destek olabiliriz nasıl iş paylaşımı yapabiliriz onu da bilemiyorum doğrusu

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

www.kanbanery.com acin burdan bir free account. verin ellerine kullansinlar...

hem gorurler ne istiyorlar nasil oluyor...

oyle hayal dunyasinda gezmesin millet.

garga tarafından 16/Eki/16 19:10 tarihinde düzenlenmiştir

anca gidersin...
Toplam Hit: 2549 Toplam Mesaj: 23
web web programlama