Hiç Web'den Anlamayan Birine Yönlendirmeniz Ne Olur?
-
Merhabalar,
Normalde Elektronik üzerine staj yapmam gerekirken staj yaptığım yer benden web sitesi istedi benimde çok kafam basmıyor bu işlere daha doğrusu araştırdıkça bir sürü yolu var bu işin asp.net php wordpress vs.vs. hangisi ile istediğim işi en kısa sürede çıkartabilirim beni yönlendirmelerini rica ediyorum bu işi iyi bilenlerden .
Proje : Bir ofisde çalışanlar işleri kanban ile yürütüyorlar ve bunu web ortamına taşımak istiyorlar. Kanban ise işlerin daha planlı olması ve çalışanların birbirilerinden haberdar olmaları için kurulmuş bi düzen. Her iş için bir post-it yapılıyor her sütunu bir çalışan götürüyor olarak düşünebilirsiniz. İş ilerledikçe ilk önce yukarıdan aşağıya sütunda hareket ediyor sütun bittikten sonra yandaki sütuna geçiyor. Bu şekilde devam ediyor sistem.Her çalışana bir ID ve şifre belirlenecek ve bu ID ve şifre ile girip istedikleri gibi post-it ekleme kaydırma işlemlerini yapabilecekler.İşte bu proje için ne yapmam lazım ne öğrenmem gerekir hangi hangi program şu veritabanı olayı nedir hala anlayabilmiş değilim yani mysql microsoft sql ne farkı vardır gibi gbi.Alanım olmadığı için aklımda çok soru işareti var. Apache filezilla gibi kelimeler birikti hafızamda araştırma sürecinde ama yanlış yola girip zaman kaybetmek istemiyorum.
Hiç bilmeyen biri için yönlendirmelerinizi bekliyorum bu projeyi nasıl en kısa sürede (2 ayda)gerçekleyebilirim.
Edit : Söylemeyi unutmuşum 2 stajyer daha var benimle beraber onlarında daha önce tecrübesi yok bu konuda.Staja gittiğimiz günlerde farklı olduğundan ne kadar birbirimize destek olabiliriz nasıl iş paylaşımı yapabiliriz onu da bilemiyorum doğrusu
mt93 tarafından 16/Eki/16 19:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Hevesini kırmak gibi olmasın ama iki ayda bu olayı gerçekleştiremezsin sıfır biri olarak. Ha bir günün 70 saate tekabül ettiği dünyanın dönüşünü 1500 günde tamamladığı bir gezegene gidersen mümkünatı var tabi.
-
pm at hocam yardımcı olayım
Edit : Tabi basıp geçmen için wp yapar geçeriz gösterirsin staj yerine
Nvidia tarafından 16/Eki/16 18:34 tarihinde düzenlenmiştir -
https://www.google.com/keep/ ?
edit: yani senden istediklerini belki bi çok bilgisayar mühendisi bile öyle şak diye yapamaz bence biraz haksızlık etmişler. post-it vesaire deyince aklıma bu geldim muhtemelen iş için kullanılabilen bi yönü vardır..
kofcu tarafından 16/Eki/16 18:41 tarihinde düzenlenmiştir -
HTML + PHP ile bunu yapabilirsin,
ama 2 ayda yapamazsın...
-
Nvidia bunu yazdı
pm at hocam yardımcı olayım
Edit : Tabi basıp geçmen için wp yapar geçeriz gösterirsin staj yerine
aslında basıp geçmek istiyorum ama tasarım olarak wordpressde kanban olarak kullanabileceğim hazır bişey bulamadım.
-
SerYolcu bunu yazdı
HTML + PHP ile bunu yapabilirsin,
ama 2 ayda yapamazsın...
haftanın 3 günü işe gidiyorum zaten o da hocam :/
mt93 tarafından 16/Eki/16 18:51 tarihinde düzenlenmiştir -
kofcu bunu yazdı
https://www.google.com/keep/ ?
edit: yani senden istediklerini belki bi çok bilgisayar mühendisi bile öyle şak diye yapamaz bence biraz haksızlık etmişler. post-it vesaire deyince aklıma bu geldim muhtemelen iş için kullanılabilen bi yönü vardır..
görüntü olarak post-it olmasada olur işlevsellik olarak kaydırılabilir eklenebilir birşey olması yeterli
-
Soyle sacmalamasinlar. Hatta siktirsinler deyebilirsin uygun olur yani.
-
garga bunu yazdı
Soyle sacmalamasinlar. Hatta siktirsinler deyebilirsin uygun olur yani.
Söylemeyi unutmuşum 2 stajyer daha var benimle beraber onlarında daha önce tecrübesi yok bu konuda.Staja gittiğimiz günlerde farklı olduğundan ne kadar birbirimize destek olabiliriz nasıl iş paylaşımı yapabiliriz onu da bilemiyorum doğrusu
-
www.kanbanery.com acin burdan bir free account. verin ellerine kullansinlar...
hem gorurler ne istiyorlar nasil oluyor...
oyle hayal dunyasinda gezmesin millet.