Hidayet Ölsün ..
-
PeTaL bunu yazdı:
-----------------------------Turkcell 'in reklam stratejilerinin amacı buydu zaten;ilk defa da yapmıyor bunu turkcell, şimdi sayfalarca 3g den hidayetin turkcell reklamından bahsedin:)
iyi reklamlar..
-----------------------------nazlı gruptu sanırım aynı yöntemi kullanıyordu.
nazo ve dabi dabi mısır çerezi :|
zaten o dabi dabi reklamı saniye saniye yerleşti aklıma. reklam kelimesini duyunca bile canlanıyor zihnimde :| amaçlarıda bu zaten.
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------
bu konuyu açan gebersin.
-----------------------------Ulen İt kuyruk acınmı var bana karşı ... Hidayetten önce sen geber zihinsel engelli
-
alacakaranlik bunu yazdı:
-----------------------------Kumanaga bunu yazdı:
bu konuyu açan gebersin.
-----------------------------Ulen İt kuyruk acınmı var bana karşı ... Hidayetten önce sen geber zihinsel engelli
-----------------------------senin hidayete karşı kuyruk acın var yani o_O
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------PeTaL bunu yazdı:
-----------------------------Turkcell 'in reklam stratejilerinin amacı buydu zaten;ilk defa da yapmıyor bunu turkcell, şimdi sayfalarca 3g den hidayetin turkcell reklamından bahsedin:)
iyi reklamlar..
-----------------------------nazlı gruptu sanırım aynı yöntemi kullanıyordu.
nazo ve dabi dabi mısır çerezi :|
zaten o dabi dabi reklamı saniye saniye yerleşti aklıma. reklam kelimesini duyunca bile canlanıyor zihnimde :| amaçlarıda bu zaten.
-----------------------------o kıtlıktan çıkmış reklam filmi ayağına bütün stüdyoyu yemeye çalışan ve zaman zaman ekibin elini ayağını yemeye çalışan bi veledin reklamını insan nasıl unutur :D
-
hoja şimdi son kararınız ne? ona göre bu gece bişeyler yapalım
-
sen hidayet ölsün dersen adamda sen öl diyebilir :)
reklam fena değil başka birinde dans gibi birşey yapmıştı oda güzeldi
bende merak ne güzel şey ne güzel şey merak
diyen 3 tipsiz kıza uyuz olmuştum:=)
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------sen hidayet ölsün dersen adamda sen öl diyebilir :)
İşte demekki Göreceli Fikirler Ben hidayete Ölsün dedim Ölsün derken Mecazi anlam kullandım :) ama o dallama sanki hidayet kendisiymiş gibi cevap yazmış .. bu arada senın beğenmediğin kzılarda bana melek gibi geldi reklamdaki içlerinden 1 si çok etkileyiciydi
-
alacakaranlik bunu yazdı:
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------sen hidayet ölsün dersen adamda sen öl diyebilir :)
İşte demekki Göreceli Fikirler Ben hidayete Ölsün dedim Ölsün derken Mecazi anlam kullandım :) ama o dallama sanki hidayet kendisiymiş gibi cevap yazmış .. bu arada senın beğenmediğin kzılarda bana melek gibi geldi reklamdaki içlerinden 1 si çok etkileyiciydi
-----------------------------ben de sen öl diyorum ama mecazi anlamda ;) churchill 101 ;)
-
La adamın mecazi anlamdaki ölsün kelimesini anlamayıp,sizde adama sen öl diyorsunuz :) ondan sonra ayak yapın bakam bende mecaz yapıyorum diye falan.
-
hepimiz hidayetiz