Hidrolik Yağ İle Arabaya Nasıl Zarar Verebiliriz?
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------abü sen dediğimi yap poliyi dene :D bas içine sabaha kadar genleşir...
arabayı çalıştırdımı göt olur merak etme :D bi dene la harbi nasıl sonuç verecek merak ediyorum.
-----------------------------bak bu adam doğru söylüyo 2 tüp al sonra birini egzostan motora(hatta motorun içine kadar basabilirsen daha iyi)doldur sonrada kalan 1 tüpüde bütün kaportasına sık.Bu köpük kuruyunca kesinlikle çıkmıyormuş mecburen boyayıda kazımak zorunda kalır...
egzosa elma armut cart curt sokma onları geri fırlatır adamın haberi bile olmaz.Köpük yaparsan dos doooooooru sanayiye.
-
hatta tekerlerede sık a.k kapı kollarınada sık :D ne görürsen ver polinin gözüne acayip pis ve aklıma başka bişey daha geldi fareleri yakalamak için yapıştırıcılar var of anam anam ne pis bi yapıştırıcı bi elime dökmüştüm yanlışlıkla 10 günde çıkmadı melet öle bişey :D 5 kutu al (ucuza tabi kutus) sonra arabanın her yerine damlat bok temizler yıkamaya götürse bile temizleyemez öle boktan bişey bunuda bi dene :D hatta camlara sık (:
-
hidrolık yagı dusunmussun bu en pratıgı aslında ıyı olur :D
alıcaksın 2-3 kutu dok heryerıne gorsun a.q yada cız bısıler yap artık patlat lastıklerını :D
-
tam aklımdan geçiyordu buzul un dediği gibi fare içn yapıştırıcı al; ve kapı kollarına sür. :D sileceklerin biraz üstüne sür; silecekler çalışınca orda sabitlensin :D bide egzoz a bitane torpil at sonra poli sık.
-
arabayi kaldir bir yerlerde parcalayin sonra adamin kapisinin onune bir kac parcasini atin akilli olsun hadi bunu yapamicaksan arabayi komple havaya ucur 5 veya 6 tane molotof at arabanın içine ama cami kırma cami kes camcilarda var o aletten onla cami kesin ama ellerinize eldiven felan takin parmak izi felan olmasin ... sonra uzaktan bit adet tam arabanın ıcıne gircek şekilde atin sonra o arabayi s... kurtaramazlar denenmiştir...
-
yapılması gerekenlerin hepsi yazıldı olmadı ki bana bişe kalmadı
en en güzel masrafsız kolay ve sonuç itiberiyle etkili olan tuzruhu ve hidrolik akşam erken saat lerde dök sabaha dek demlensin lamiyice kıvama gelsin ha bu ara kaportaya matkapla delik çok mükemmel bir yöntem (matkap şarzlı ve marangozdan ödünç alınabilir ücretsiz) sonra adını küfür vs yazılar yaz o rabayı artık satamaz çiftlikte bok arabası olarak kullanırlar artık
-
firenlerin oraya hidrolik yağını dök bak nolyor aq :D
-
sen bana sorsana ya :D gel bi msn e konuşalım inca inca hallederiz ;)
-
Yav motorla camla olmaz.Yenisini taktırır biter olay.Şöyle al eline taşı 4 bir yanından çiz arabayı.
-
al 2 tane büyük patates
al elinede plastik bi cekic, cekicle ura bura 2 patateside sok egsoza,
sonra el bi kerpeten egsozun ucunu hafif kıvırki patatesi atamasın...