HİF Hakemliği Hakkında
-
İki sene önce başvurduğum HİF Hakemliği için TFF'den mesaj geldi de. Başka katılan var mı burdan bi onu soruyım dedim. Beraber gideriz belki.
Veya daha önceden bu işe el atan var mı? Ücretleri nedir ? Sınavı kolay mıdır ?
Bi de koşturuyolar mı? İdmansızım da 3 dk koşamam valla :)
-
Bende geçen yaz gibi başvurmuştum, geçenlerde mail geldi kurs açılmış, çağırıyorlar falan, ama gidemicem, çünkü başka bir şehirdeyim ve çalışıyorum, mail attım, şehirimi değiştirdim, yeni kurs açılmasını ve sıramın gelmesini tekrar beklicem :((
-
Hocam 2 senede anca geldi bana mail inş. sen o kadar beklemezsin. Gerçi İstanbul'dan katılım çoktur o yüzden de bu kadar beklemiş olabilirim.
-
ben de eylül-ekim gibi basvurmustum izmirden. 2 hafta önce falan attılar mesaj.
o haftasonu işim oldugu için gidemedim.
zaten çok şey istiyorlar; savcılık kaydı, ikametgah zart zurt birsürü şey.
-
valla bende başvurdum ama daha dönmediler geçen yazın sonuna doğru başvurmuştum tık yok :/
-
Nakil yaptırdığım şehir : İstanbul :) İnş tam sıra gelmişken, 2 sene beklemek zorunda kalmam :)) bu arada kursa katıldıktan sonra tecrübelerini paylaşırsan seviniriz hocam ;)
-
yaramı deştin...beni de geçen sene çağırmışlardı..telefonun salak alarmı yüzünden geç kaldım sınava...
ilk gün genel olarak bilgilendiriliyosunuz...sorcağınız sorular falan varsa soruyosunuz...ertesi gün yazılı sınav oluyor...sakın geç kalma benm gibi...internette öğrendiğiniz şeylerden oluyomuş sınav...çok zor olmuyomuş ama kalan çok oluyomuş...
geçebilenler ertesi hafta kondisyon sınavına giriyor
-
Hocam kondisyon sınavı derken kaç dakika koşturuyolar? Koşma haricinde bişey oluyo mu?
Ben en son yazın bir halı saha maçında koşmuştum adam gibi o da 30 dk sonra tıkanıp defansa falan geçmiştim..
GeFORC3 bunu yazdı:
-----------------------------Nakil yaptırdığım şehir : İstanbul :) İnş tam sıra gelmişken, 2 sene beklemek zorunda kalmam :)) bu arada kursa katıldıktan sonra tecrübelerini paylaşırsan seviniriz hocam ;)
-----------------------------
Yazarım hocam bu akşam başlıyorum derslere hayırlısıyla :)
-
açıkçası süreleri hatırlamıyorum ama belli bi mesafeyi belli bi dk.altında koşman gerekiyosu saırım..öle yarım saat koş demiyolardı...
yazılıya geç kaldığım için katılamadım fiziksel sınava...arkadaşlardan duyduğum bu.. ilk gün bilgilendirmede sölerler büyük ihtimalle
sen şimdiden koşmaya falan başla bence seçilmek istiyorsan
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------açıkçası süreleri hatırlamıyorum ama belli bi mesafeyi belli bi dk.altında koşman gerekiyosu saırım..öle yarım saat koş demiyolardı...
yazılıya geç kaldığım için katılamadım fiziksel sınava...arkadaşlardan duyduğum bu.. ilk gün bilgilendirmede sölerler büyük ihtimalle
sen şimdiden koşmaya falan başla bence seçilmek istiyorsan
-----------------------------Bu ayın 16'sına kadar her akşam 20-30 dk arası koşmayı düşünüyorum inş. üşenip de yalan etmem..
-
Up
Ne oldu son durum ???
Bana yine sıra geldi yaf :))) 13'ünde :) Tüyolarınızı bekliyorum ;)