Hikayeli Oyun Önerisi
-
Arkadaşlar selamlar. Online vakit kaybı geldiği için hep aynı şeyler mesela lol cs2 oynamıyorum.
Hikaye tabanlı oyunları seviyorum en son Uncharted 4 ve dlcsini bitirdim. Days gone indirdim biraz oynadım sarmadı çok fazla.
AC hepsini bitirdim zaten.
Önerebileceğiniz hikayeli oyun varsa deneyeyim. Haftada toplasanız 5-6 saat oynuyorum oyun o yüzden 80 saat süren oyunlara sıcak bakamam.
-
god of war
detroit become human ve beyond two souls da olabilir ama bu ikili oyundan ziyade hikaye takibi ve seçimlerinin sonucu etkilemesiyle ünlü oyunlar oynanışta sana çok bir şey yaptırtmıyorlar. ama ben hikayelerini çok sevdim.
hell blade senua's sacrifice bu baya kısaydıı diye hatılrıyorum çok iyi oyundu
-
Darksiders, subnautica
-
Detroit: Become Human
-
Ben eskilerden önereyim. Medal of Honor Allied Assault. Senaryosunu Steven Spielberg yazdı fakat pek senaryo bekleme. Görevler şuraya git şunu yap tarzında ama atmosfer olarak fena sarıyor. Birde tabi Max Payne serisi. Max Payne 3'ün seriyle pek alakası yok hatta bir yerden sonra adam öldürmekten sıkılıyorsun. :D
Ayrıca kesinlikle Mafia 1 ve 2 oynamalısın. 3'ü siktir et yaramaz.
https://www.youtube.com/watch?v=ywfEfE_4KNs
mkyb tarafından 16/May/26 23:03 tarihinde düzenlenmiştir -
prince of persia tabiki
-
ayrıca vaktin varsa diablo4'ün hikayesini youtube'dan iizleyebilirsin harikadır. oyun sarmayabilir oyna demem ama sinematikler ve hikayesi harika bence
-
Portal 1 ve Portal 2 (Hem puzzle çözersin hem de çok komik diyaloglar var)
Skyrim special edition (rpg seviyorsan tavsiye ederim ana görevler ve yan görevler çok iyi oblivion ve morrowind kadar olmasa bile), 1-2 görev yapar kapatırsın.
crysis oynayabilirsin cryrsis 2 de fena değil (remastered versiyonları var)
Alien: Isolation olabilir ortalama 18 saat kadar sürüyor oynanışı diye biliyorum.
Batman Arkham asylum ( Hiç sevmem Batman filmlerini bile ama bu oyun gerçekten çok iyi joker muhabbetleri bile yeter)
-
Adventure oynasana abi, lucas arts lar george lucas lar sierra lar interplay lar infogrames ler virgin interactive vs...
Broken Sword serisi (Revolution Software)
** Sanitarium (DreamForge)
Gibi Gibi...
LaNCeLoT tarafından 17/May/26 05:34 tarihinde düzenlenmiştir -
AC seviyosan Far Cry serisine bakabilirsin.
Far Cry Primal de zorluk yüksek olarak başlayabilirsin. Bence serinin en iyi oyunu.
-
Mafia 1
bittiğinde duygulanmayan bizden değildir