folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Hikayeli Oyun Önerisi

Hikayeli Oyun Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek

Arkadaşlar selamlar. Online vakit kaybı geldiği için hep aynı şeyler mesela lol cs2 oynamıyorum.

Hikaye tabanlı oyunları seviyorum en son Uncharted 4 ve dlcsini bitirdim. Days gone indirdim biraz oynadım sarmadı çok fazla.

AC hepsini bitirdim zaten.

Önerebileceğiniz hikayeli oyun varsa deneyeyim. Haftada toplasanız 5-6 saat oynuyorum oyun o yüzden 80 saat süren oyunlara sıcak bakamam.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khan23
    Khan23's avatar
    Erkek

god of war

detroit become human ve beyond two souls da olabilir ama bu ikili oyundan ziyade hikaye takibi ve seçimlerinin sonucu etkilemesiyle ünlü oyunlar oynanışta sana çok bir şey yaptırtmıyorlar. ama ben hikayelerini çok sevdim. 

hell blade senua's sacrifice bu baya kısaydıı diye hatılrıyorum çok iyi oyundu 

We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

Darksiders, subnautica

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Detroit: Become Human

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ben eskilerden önereyim. Medal of Honor Allied Assault. Senaryosunu Steven Spielberg yazdı fakat pek senaryo bekleme. Görevler şuraya git şunu yap tarzında ama atmosfer olarak fena sarıyor. Birde tabi Max Payne serisi. Max Payne 3'ün seriyle pek alakası yok hatta bir yerden sonra adam öldürmekten sıkılıyorsun. :D

Ayrıca kesinlikle Mafia 1 ve 2 oynamalısın. 3'ü siktir et yaramaz.

https://www.youtube.com/watch?v=ywfEfE_4KNs

mkyb tarafından 16/May/26 23:03 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

prince of persia tabiki

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khan23
    Khan23's avatar
    Erkek

ayrıca vaktin varsa diablo4'ün hikayesini youtube'dan iizleyebilirsin harikadır. oyun sarmayabilir oyna demem ama sinematikler ve hikayesi harika bence  

We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

Portal 1 ve Portal 2 (Hem puzzle çözersin hem de çok komik diyaloglar var)

Skyrim special edition (rpg seviyorsan tavsiye ederim ana görevler ve yan görevler çok iyi oblivion ve morrowind kadar olmasa bile), 1-2 görev yapar kapatırsın.

crysis oynayabilirsin cryrsis 2 de fena değil (remastered versiyonları var)

Alien: Isolation olabilir ortalama 18 saat kadar sürüyor oynanışı diye biliyorum.

Batman Arkham asylum ( Hiç sevmem Batman filmlerini bile ama bu oyun gerçekten çok iyi joker muhabbetleri bile yeter)

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Adventure oynasana abi, lucas arts lar george lucas lar sierra lar interplay lar infogrames ler virgin interactive vs...

Broken Sword serisi (Revolution Software)

** Sanitarium (DreamForge)

Gibi Gibi...

LaNCeLoT tarafından 17/May/26 05:34 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtlar tasma takmaz....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

AC seviyosan Far Cry serisine bakabilirsin. 

Far Cry Primal de zorluk yüksek olarak başlayabilirsin. Bence serinin en iyi oyunu.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

Mafia 1 

bittiğinde duygulanmayan bizden değildir

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
Toplam Hit: 1169 Toplam Mesaj: 25
hikaye tabanlı oyun