Hilal Cebeci Ceza"Ya Abayı Yakmış :)
-
herkez tuttuğunu götürme çabası var .. biz dalgamıza bakalım :)
-
yunus_89 bunu yazdı:
-----------------------------
JordanoR bunu yazdı:
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------yakında müzeyyen senar sagopayla evlenebilir o zaman
-----------------------------sagopa zaten evli kuma mı getircek jajajajjajajaj:D
-----------------------------Jajajajaja ne oluyor? Herkes kullanıyor.Merak ettim.
-----------------------------gülme ifadesi..bunlar gibi bişi yani:
heheheheheheh, zuahhahaha, ehuehuehueuh, yıhyıhyıh :)
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------yakında müzeyyen senar sagopayla evlenebilir o zaman
manyak olur :D reklam amaçlı bu işler ya :/ -
"
rapimtraksin, sen reel degilsin.
yazdiklarina sadik olamadin, soyle kac eşlisin?muaf biraktim seni ve kitlelerini, sarfiyatlarim fiyatsiz..
"
-
beyinsiz bunu yazdı:
"rapimtraksin, sen reel degilsin.
yazdiklarina sadik olamadin, soyle kac eşlisin?muaf biraktim seni ve kitlelerini, sarfiyatlarim fiyatsiz..
"
-----------------------------ne alaka ne hikmet :|
-
beyinsiz bunu yazdı:
"rapimtraksin, sen reel degilsin.
"
Anonim olur haykırışların, Ceza rap'i bu şekilde lanse ettikçe reel rap kaybolacak, yerini bu rapimtrak magazin düşkünü veletlere bırakacak. -
Sago gibi adam varmılan.. cezanın ta.......... amkodumun.) yamuk ınsanı:D ceza ya cok sıınır oluyorum sago ya laf atmaktan baska bır bok bılmıyor maL.) lafla degıl ıcraatla.) sago
-
:D :D :D hayyy amk lan soytarılık yaptıracaklar ille bana :P
yok baba yok öle bi olay,asılsız dedikodu bunlar:D
Not: Sago duymasın :P -
ben rap yapmıyorum sagopa müziği yapıyorum diyen biriyle , rap yapan bi insanı aynı kefeye koymak akıl karı değil bence
bu arada lolipop felan diyenlere aybenden gelsin :D
...
lolipopumu bitirdim çubuğunu sakladım bi ara sana gönderirim
...bide cezadan
...
lolipop istiyorsan aç hadi ağzını boşuna konuşma kızım kimse siklemez vaazını
...habere gelince %100 kolpa
-
abi adam o kadar ülke gezsin bi dünya hatunla tanışsın, sonra gelsin bi tarafımın kenarı hilal cebeci ile aşk yaşasın :) cebecinin reklamları bunlaar :D cezanın yaşam anlayışına ters. sago ve ceza die ayıran beyinsizlere de diecek bişe bulamıyorum açıkçası. onlar para için kavga edio. eee a.k size nooluo :D