Hindistan Nargilesi
-
bildiğinz üzere bugn sigara yasağı başladı buna nargileler de dahil.bir arkadaş söylemişti hindistandan özel nargile getirilcekmiş bu tamamen zararsızms ona izin verilcekms die.bu konuda bilgisi olan varmı??
-
Onu da denemeke lazm :|
-
Haberlerde izlediğim kadarıyla,işletmecinin teki kanundaki bir açıktan faydalanarak normal nargilenin yerine Hindistan'dan getirdiği nargileleri kullanacakmış..Kanun yamanana kadar kullanılablir diyordu.Dolayısıyla arkadaşında araştırdıktan sonra kullanabilir gözüküyor.
-
hint Fakiri Diye Bi tabir vardır Sigarası var bende yapraklara sarılmıs ciddi fakir bi ülke samıyorum güzel nargilesi olsun :S
-
evet haberlerde çıkmıştı... tophanede bir adam bunu belirtmişti...
-
merak ettim doğrusu denemek isteirm :W
-
zararı hiç yokmus o zamn tadı güzel degildir onn:))
-
hımm ben ilk defa duyuyorum açıkcası öyle bişey olsa haberlerde falan çıkardı eminmisiniz?
-
karizma_coder bunu yazdı:
-----------------------------
hımm ben ilk defa duyuyorum açıkcası öyle bişey olsa haberlerde falan çıkardı eminmisiniz?
-----------------------------Farkettiysen haberlerde izlediğim kadarıyla demişim :)
-
iyi de benim anlamadığım nargile cafeye giden adam zaten o dumanı solumak için gidiyor. sen kalkıpta nargileyi nasıl yasaklıyorsun ya :| sigarayı anlıyorum tamam ama nargilenin yasaklanması tamamen saçmalık.
-
bahçeli nargile cafelerin bahcesindede mi içilmöio artık?
Toplam Hit: 2353 Toplam Mesaj: 15