folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hipnoz Olmak İstiyorum Az Bakın Bi..

Hipnoz Olmak İstiyorum Az Bakın Bi..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca kafayı mı yedin insan hipnoz olmak istermi :) tam okumadım nası bişe istediini ama mesela biri hipnotize etti seni sora diyelim sana hayatta işine yarıyacak şekilde emirler verdi, diyelim ki her gün 2 saat ders çalış dedi :D sen bunu uygularsın bu direk beynine emir olarak gider ama sora sorunlar çıkar ortaya bu aynı bi programın kodlarını editlemeye benzer :) bi yerde bi kodu değiştirdin mi tüm programın akışı değişebilir.. boşwer ters iş bunlar :)

hipnoz uyumak yada hipnoz olduğunuzda karşı taraftakilerin size istediğini yaptırabiliceği anlamı içermiyo belli saten pek ilgili olmadığın kardeş.

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    walla örenin şunuda banada yapın :D bende hep merak etmişimdir

sırıtma la.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:

hoca kafayı mı yedin insan hipnoz olmak istermi :) tam okumadım nası bişe istediini ama mesela biri hipnotize etti seni sora diyelim sana hayatta işine yarıyacak şekilde emirler verdi, diyelim ki her gün 2 saat ders çalış dedi :D sen bunu uygularsın bu direk beynine emir olarak gider ama sora sorunlar çıkar ortaya bu aynı bi programın kodlarını editlemeye benzer :) bi yerde bi kodu değiştirdin mi tüm programın akışı değişebilir.. boşwer ters iş bunlar :)

hacı kesinlikle araştır derim hipnozu düşündüğün gibi değil kesinlikle.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    hocalar msjda yazmıştım tam okumadım die acelem wardı sadece başlığa bakıp cvp yazdım.. piskoloğun yaptığı hipnozdan istion sandım o tehlikeli, vücuduna herşeyi yaptırabilirsin ama ii bişe deil.. ama sanırsam senin istediin şey kafayı bulmak :P
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oneron
    oneron's avatar
    Erkek

hipnozdaki tehlike  eğer kişinin bilinç altında büyük bir travma varsa o kişi hipnoz altında büyük sorunlar çıkarabilir  bu kişilerde toplam populasyonda yüzde 1/2 gibidir  yapcaksanız  öylelerine  denk gelmenizi tavsiye etmem dağıtırsınız o kişiyi toplayamazsınız  başka b tehlikede  uyuyan kişiyi başka bi mekanı gezdirirken  o kişinin korkup gözünü açmasıdır bu da hiç hoş sonuçlara yol açmaz  hipmoz bir uyku halidir ama kişinin bilinci yerindedir istemediğini kolayca yaptıramazsınız direnir   yapma şekli =1 önce kişiyi bir noktaya bütün dikkati  ile  baktırıp  kişinin gözlerini yoracaksın                                       

2 gözlerini kapattırıp  hayal gücünde kişiyi koşturacaksın yani o kişiyi  koştuğunu hayal ettireceksin baya bi koşturup  kişinin  hayal gücü yorulacak  3  üçüncü aşamadaise  kişi iyice hayal gücüyorulduktan sonra  o kişinin yine hayalinde  çok rahat bir yatak göstereceksin o yatağa yatırıp ikinci bir uykuya daldığını telkin ettireceksin kişi ordada uyuduktan sonra  istediğin yere göndermeye hazırdır istediğin kişiyi buldurursun sen bile nerde olduğunu bilmediğin halde acemi olduğun için tehlikei yerlere gönderme örneğin define olduğundan şüphelendğiğn yerlere kesinlikle göndermeyin  çünkü orada baka bedensiz varlıklarla karşılaşıp  onu  bulundunuz ortama getirir benim başıma geldide  onsenedir yapmıyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

cold-m4 bunu yazdı:
    hocalar msjda yazmıştım tam okumadım die acelem wardı sadece başlığa bakıp cvp yazdım.. piskoloğun yaptığı hipnozdan istion sandım o tehlikeli, vücuduna herşeyi yaptırabilirsin ama ii bişe deil.. ama sanırsam senin istediin şey kafayı bulmak :P

bende psikoloğa gidiyorum hipnozla ilgili 8 telkin e girdim bana nie bi bok olmadı amk :S kafayı bulmaklada alakası olduğunu sanmıom sen en ii si boş ver bu konuyu...

Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı:

cold-m4 bunu yazdı:

bende psikoloğa gidiyorum hipnozla ilgili 8 telkin e girdim bana nie bi bok olmadı amk :S kafayı bulmaklada alakası olduğunu sanmıom sen en ii si boş ver bu konuyu...

kişiden kişiye değişir o.. piskolog senin bilinçaltındakileri öğrenmek için yapmıştır. benim bahsettiğim şey komut veme olayı, neyse kasma boşuna ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    arkadaşlar hipnoz çok tehlikeli. örnek veriyim:
    benim bir psikolog arkadaşım var. Bir gün ona babası ölen bir kız gelmiş. Kızı hipnoz etmiş. kız babasının yanında görüyomuş kendini. Sonra uyandıracakken kız demiş ben burda çok mutluyum. Kalmış hipnozda.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oneron
    oneron's avatar
    Erkek

arkadaşlar deminki mesajımda uyandırmayı yazmamışım ekliyorum    uyuyan kişiyi  ona kada sayacağım on deyince geri dönüp gözünü açacaksın die uyandırıcan bide hipnoz esnasında kesinlikle gülünmicek olay bitio

gülünce baştan başlıcanız

Toplam Hit: 9410 Toplam Mesaj: 37