Hipnoz Olmak İstiyorum Az Bakın Bi..
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------hoca kafayı mı yedin insan hipnoz olmak istermi :) tam okumadım nası bişe istediini ama mesela biri hipnotize etti seni sora diyelim sana hayatta işine yarıyacak şekilde emirler verdi, diyelim ki her gün 2 saat ders çalış dedi :D sen bunu uygularsın bu direk beynine emir olarak gider ama sora sorunlar çıkar ortaya bu aynı bi programın kodlarını editlemeye benzer :) bi yerde bi kodu değiştirdin mi tüm programın akışı değişebilir.. boşwer ters iş bunlar :)
-----------------------------hipnoz uyumak yada hipnoz olduğunuzda karşı taraftakilerin size istediğini yaptırabiliceği anlamı içermiyo belli saten pek ilgili olmadığın kardeş.
-
walla örenin şunuda banada yapın :D bende hep merak etmişimdir
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------hoca kafayı mı yedin insan hipnoz olmak istermi :) tam okumadım nası bişe istediini ama mesela biri hipnotize etti seni sora diyelim sana hayatta işine yarıyacak şekilde emirler verdi, diyelim ki her gün 2 saat ders çalış dedi :D sen bunu uygularsın bu direk beynine emir olarak gider ama sora sorunlar çıkar ortaya bu aynı bi programın kodlarını editlemeye benzer :) bi yerde bi kodu değiştirdin mi tüm programın akışı değişebilir.. boşwer ters iş bunlar :)
-----------------------------
hacı kesinlikle araştır derim hipnozu düşündüğün gibi değil kesinlikle. -
hocalar msjda yazmıştım tam okumadım die acelem wardı sadece başlığa bakıp cvp yazdım.. piskoloğun yaptığı hipnozdan istion sandım o tehlikeli, vücuduna herşeyi yaptırabilirsin ama ii bişe deil.. ama sanırsam senin istediin şey kafayı bulmak :P
-
http://www.youtube.com/watch?v=2Ew2FNQk8p8
Sıfır dediğimde :D
-
hipnozdaki tehlike eğer kişinin bilinç altında büyük bir travma varsa o kişi hipnoz altında büyük sorunlar çıkarabilir bu kişilerde toplam populasyonda yüzde 1/2 gibidir yapcaksanız öylelerine denk gelmenizi tavsiye etmem dağıtırsınız o kişiyi toplayamazsınız başka b tehlikede uyuyan kişiyi başka bi mekanı gezdirirken o kişinin korkup gözünü açmasıdır bu da hiç hoş sonuçlara yol açmaz hipmoz bir uyku halidir ama kişinin bilinci yerindedir istemediğini kolayca yaptıramazsınız direnir yapma şekli =1 önce kişiyi bir noktaya bütün dikkati ile baktırıp kişinin gözlerini yoracaksın
2 gözlerini kapattırıp hayal gücünde kişiyi koşturacaksın yani o kişiyi koştuğunu hayal ettireceksin baya bi koşturup kişinin hayal gücü yorulacak 3 üçüncü aşamadaise kişi iyice hayal gücüyorulduktan sonra o kişinin yine hayalinde çok rahat bir yatak göstereceksin o yatağa yatırıp ikinci bir uykuya daldığını telkin ettireceksin kişi ordada uyuduktan sonra istediğin yere göndermeye hazırdır istediğin kişiyi buldurursun sen bile nerde olduğunu bilmediğin halde acemi olduğun için tehlikei yerlere gönderme örneğin define olduğundan şüphelendğiğn yerlere kesinlikle göndermeyin çünkü orada baka bedensiz varlıklarla karşılaşıp onu bulundunuz ortama getirir benim başıma geldide onsenedir yapmıyorum
-
cold-m4 bunu yazdı:
hocalar msjda yazmıştım tam okumadım die acelem wardı sadece başlığa bakıp cvp yazdım.. piskoloğun yaptığı hipnozdan istion sandım o tehlikeli, vücuduna herşeyi yaptırabilirsin ama ii bişe deil.. ama sanırsam senin istediin şey kafayı bulmak :P
-----------------------------bende psikoloğa gidiyorum hipnozla ilgili 8 telkin e girdim bana nie bi bok olmadı amk :S kafayı bulmaklada alakası olduğunu sanmıom sen en ii si boş ver bu konuyu...
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------bende psikoloğa gidiyorum hipnozla ilgili 8 telkin e girdim bana nie bi bok olmadı amk :S kafayı bulmaklada alakası olduğunu sanmıom sen en ii si boş ver bu konuyu...
kişiden kişiye değişir o.. piskolog senin bilinçaltındakileri öğrenmek için yapmıştır. benim bahsettiğim şey komut veme olayı, neyse kasma boşuna ;) -
arkadaşlar hipnoz çok tehlikeli. örnek veriyim:
benim bir psikolog arkadaşım var. Bir gün ona babası ölen bir kız gelmiş. Kızı hipnoz etmiş. kız babasının yanında görüyomuş kendini. Sonra uyandıracakken kız demiş ben burda çok mutluyum. Kalmış hipnozda. -
arkadaşlar deminki mesajımda uyandırmayı yazmamışım ekliyorum uyuyan kişiyi ona kada sayacağım on deyince geri dönüp gözünü açacaksın die uyandırıcan bide hipnoz esnasında kesinlikle gülünmicek olay bitio
gülünce baştan başlıcanız