Hiroşima Resimleri
-
ABD Ta a.qqqqq Seninn Duy Sesimiii !...

-
ben burda almanyanın mallıgını görüyorum eğer einstein'e yahudi damgası vurulmayıp beyin göcüyle amerikaya gitmeseydi bu olayın tam tersi olacaktı
einstein atam bombasını almanyada bulacaktı amerikaya fırlatacaktı... veya ba$ka bir yere mega güc almanya olacaktı :) -
Bütün insanlık adına
Amerika katil katil
Kanun yapar kendi teper
Amerika katil katil
Vietnam'ın suçu nedir?
Hür yaşamak ayıp mıdır?
Atom patlat ister kudur?
Amerika katil katil
Türk Milleti Türk Milleti
Nerden gelmiş elin iti?
Bu gidişin sonu kötü
Amerika katil katil
Birgün gramlar bir olur
Kilodan hakkını alır
Zalim olan bela bulur
Amerika katil katilmahsuni dogru söylemiş
-
bu atom bombası muazzam bişe yav para olacak alıp koyacan eve 2-3 tane bulunsun lazım olur hırsıza felan
-
Mantıklı ama sonuçta adam onu istemeden ve iyi amaçlar için atomu parçalamıştı.. kötü ellerin eline geçince de...
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------ben burda almanyanın mallıgını görüyorum eğer einstein'e yahudi damgası vurulmayıp beyin göcüyle amerikaya gitmeseydi bu olayın tam tersi olacaktı
einstein atam bombasını almanyada bulacaktı amerikaya fırlatacaktı... veya ba$ka bir yere mega güc almanya olacaktı :)
-----------------------------einstein nın atom bombasını buldugu falan yok sadece dönemin abd baskanına böyle bir bombanın yapılacagını bunu almanların yapmaya calıstıgını söylerek uyarmak istemiştir .japonya teslim oldugunu acıklamıs iş imzaya kalmısken japonyanın acıklamasında 2 gun sonra atom bombası atılmıstır nedeni soguk savasa girmeden ruslara göz dagı vermek vede bombanın tahribatını ölçmekten baska bir serefsizlik degildir
-
rusların 1998 de geliştirdiği ve deneme amaçlı kuzey kutbunun üçra bir yerinde patlattığı nükleer bomba bu bombanın 3500 kat daha kuvvetli
-
fake gibime geliyo, çünkü atom bombasından sonra oraya kolay kolay gidilmez, kolay kolay kimsede fotoğraf çekemez, radyasyondan ölür.
-
deşet
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------fake gibime geliyo, çünkü atom bombasından sonra oraya kolay kolay gidilmez, kolay kolay kimsede fotoğraf çekemez, radyasyondan ölür.
-----------------------------hocam bu fotoları cekmek icin bomba atıldıktan hemen veya daha sonra oraya gitmek gerekmez ki zaten atom bombasının etkiler kafadan 10-15 yılda gecmez bu kadar zaman gectikten sonra rahatca cekebilirler ama yinede ABD'nin amik..
-
intikamı bir gün alınır...