History Channel Belgeselleri -Boxset - Belgesel - Dvbrip - Xvid - 150 Belgesel
-
çızık
-
mükemmel paylaşım benim için sağol hacım...
-
madrew bunu yazdı:
-----------------------------
formaldehit bunu yazdı:
ne olur biri bunun tek link olanı var desin :S yada torenti
-----------------------------ltrg ripleriymiş. (leechturk release grubu) torrenti leechturk.com da vardır
-----------------------------leechturk e baktım yine kapalı. acaba bu sefer ne uydurcaklar ?
"Datacenter da ki co-location alanımızda bulunan serverın ethernet kartına su kaçtı"
"Olayın nasıl olduğu araştırılıyor, Bizden kaynaklanan bir durum söz konusu değildir, siz değerli üyelerimizden özür dileriz"
-
Off tam indirmelik arşivde leechturk te kapalı beklicez artık.
-
FoKMaN bunu yazdı:
leechturk e baktım yine kapalı. acaba bu sefer ne uydurcaklar ?
"Datacenter da ki co-location alanımızda bulunan serverın ethernet kartına su kaçtı"
"Olayın nasıl olduğu araştırılıyor, Bizden kaynaklanan bir durum söz konusu değildir, siz değerli üyelerimizden özür dileriz"
-----------------------------Ben demiştim :)
Merhaba değerli LeechTurk Sakinleri.
Bildiğiniz üzere sitemize bir süredir erişim sağlanamamakta, Problem, sunucularımızın bulunduğu verimerkezinden kaynaklan- maktadır, bu durumu çözmek için elimizden geleni yapmaktayız, En kısa sürede tekrar birlikte olmak dileğiyle..
Hala bekliyorum LT acılmasını. bunları indirebileceğimiz başka bir torrent vs. varmı?
-
Torrenti http://www.bitturk.net/History_Channel_TR_DUBLAJ_Box_Set-s-79129.ts
-
DePReS bunu yazdı:
Torrenti http://www.bitturk.net/History_Channel_TR_DUBLAJ_Box_Set-s-79129.ts
-----------------------------torrent verirken bari linki degilde direk dosyayı bir yere uployıp verin uyeligi olmayan adam ne yapsın
@APPaLLoSa
bunlar tr dublaj mı
-
mimarlıkla alakalı da olsa hos olurdu
-
HF linkleri olsa tadından yenmez olurdu,
-
u235 bunu yazdı:
mimarlıkla alakalı da olsa hos olurdu
-----------------------------cidden ya mimarlıkla ilgili yok mu