Hızlı Hosting
-
Hocalar bu zamana kadar kullandığınız Türk Hosting Firmalarından hangisi daha hızlı idi ?
isimtescil, ihs, natro, turhost vs.. hani nebilim bu şekilde ismini duyurmuş firmalardan hangisinin hostingi daha hızlı ?
-
hosting almaz bir server alırsan seninki hızlı hoca :D
-
ihs ve guzel.net.tr çok iyidir.
guzel.net.tr herşey iyi hoşta teknik destek ekibi genelde kamyoncu veya tır şoförü falan galiba..
ne zaman birşey sorsam sikindirik sikindirik cevaplar veriyorlar. Ama hizmetleri güzel..
-
isimtescil iyi hocam gerçekten :)
-
DJ_Alper bunu yazdı
hosting almaz bir server alırsan seninki hızlı hoca :D
aynen hocam o kısımda var ama hani benimki biraz araştırma anlamında kim kaliteli ve istikrarlı gerçek anlamda bu işi yürütebiliyor onun için sormuştum.
@CEO bilgi için saol hocam teşekkürler -
my4 bunu yazdı
isimtescil iyi hocam gerçekten :)
valla hocam, İsimtescil bence domain satışı dışında başka bir şey yapmasın : ) hani kötü değilde hız anlamında öle diğerlerinden ayırıcı bi özelliği yok.
-
Turhost tabisiki
-
BarisYigit bunu yazdı
Turhost tabisiki
Daha 2-3 gün önce heyklendi adamlar, hem fiyatları pahalı hemde güvenlikten bi haberler..
-
CEO bunu yazdıBarisYigit bunu yazdı
Turhost tabisiki
Daha 2-3 gün önce heyklendi adamlar, hem fiyatları pahalı hemde güvenlikten bi haberler..
2-3 önce heyklendi ? varmı turhost.com da bi index ss mirror ?
hacklenen adamların sunucusundaki siteler.. wp kurmuşlar
kullanıcı adı : admin şifresi : 123456
adamlarla birebir konuşup bilgi aldım hocam. Aksine tr deki sayılı güvenilir firmalar arasındalar.
-
BarisYigit bunu yazdı
Turhost tabisiki
valla turhost kullanıyorum hocam hız olarak isimtescil yada diğerleri ile eşdeğer diyebilirim. ama kötü veya dandik demek doğru olmaz.
hani asıl amacım ultrahızlı hosting ve bunların gerçek fiyatlandırması ne olduğuna dair.
hani bizdeki fiyatlandırmada fiyat artınca kullanım alanı artıyor. mail alanı artıyor felan. ama hız ayarında değişen bir kavram yok galiba.
mesela şimdi gördümde cdn hosting olayı varmış. oda değişik bir şey. -
ixirhost.com temeli r720 makinalar ve sağlam bir hattan oluşuyor denemelisin kesinlikle.