Hızlı Kilo Alma Yolları
-
Selamun aleyküm
öncelikle hepinize hayırlı akşamlar....
hızlı kilo nasıl alırım neler yemeliyim
googlede yazdım hikaye anlatıyor
aradığım bu ama bulamadım
sabah 1 adet yumurta vs vs
öğlen et falan fıstık
akşam falan filan
böyle bir sağlıklı düzenli bir liste verebilecek varmı kesin kilo alırım şartıyla
selametle
-
benimle takılmak en hızlı yöntem olur sanırım
-
yiyip yiyip sıçmamak
-
Yicen ama sıçmıcan hacı
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
benimle takılmak en hızlı yöntem olur sanırım
-----------------------------nasıl :S
-
hacı bol bol pekmez tahin götür.yatmadan önce makarna pilav tarzı hallet.elinde abur cuburun eksik olmasın.
-
Bal kaymak yiyeceksin Hergun üstelik seks yapmak yok bılmıyorum ne derecedır.
-
jayde bunu yazdı:
hacı bol bol pekmez tahin götür.yatmadan önce makarna pilav tarzı hallet.elinde abur cuburun eksik olmasın.
(jayde sat şu gözlüğü bana:)ergenlik çağında masturbasyonu azaltmak en iyi yöntemdir.. 600ckal!
-
yiyip s*çmamak olurmu b*ka dönüşen dönüşüyo zaten o saatten sonra b*ku saklamanın hiçbir yararı olmaz :)))
bol bol yicen gerekirse kıçından terler akıcak aman vermicen sık sık öğün aralarında boş durmucan. bak o zaman nasıl şişmanlıyon
kahvaltıda bol peynir bol kaşar bol nutella ye.
yemeklerde tabağa bol kepçe yemek koydur.
öğün aralarında da bisküvi, kek, tatlı ne bulursan götür :)
-
hocam benim yaklaşık 3 ay kullandığım ve baya bi işime yarayan bana hacim kazandıran programı yazıcam :
tabi ben bunu uygularken sporda yapıodum .
Kahvaltı serbest
Süt
yumurtaya ağırlık verceksin.
şekeri biraz azalt
hamur işininde tozunu kaçırmadan alabilirsin.
turfanda meyve sebze yememeye çalış.
idamdan 3 saat önce yani öğle saatine denk geliodu bende Karbonhidratlı besinler tüketiceksin ( haşlama patates , pirinç lapası , makarna , bulgur , Salata - Meyve Suyu-havuç,nar,portakal,greyfurt,elma,üzüm,iceTea- Gazlı içeceklerden uzak dur . vucüduna aldığın karbonhidratı öldürüyor.
İdmandan sonra akşam denk geliyor Protein ağırlıklı yiceksin.
tavukgögsü,yumurta beyazı
balık ve türevleri , bakliyatlar
salata , sıkma meyve suyu tekrar
meyve olarak yatmadan önce muz,elma v.s
bunun haricinde spora başlıcaksan eğer Protein tozu ve Karbnhidrat takviyesi alabilirsin .
bu şekilde yağsız ve hacim şeklinde kilo aldım ben
not : kalın yazdıklarımı nette araştır hangi besinlerde var diye benim aklıma gelenleri yazdım ç -
arkadaşım dinamit yapıp yiceksin hergün spor yapıcaksın
Dinamit ;
1 adet Muz
Yeterince Ceviz
Süzme Bal
Çörek Otu (Ama öğütülmüş, Çekilmiş Olucak)
Yapılışı ;
muzu bir kaba koy iice ez sonra ceviz ekle 1 kaşıkta çörek otu sonra ceviz i ufaltarak kırıcan yani içine koy sonra üzerine bal ekle bi güzel yeee...
sonra duvarlara tırmanma :) bide spor yap farkı görüceksin herkese tavsiyemdir ben deniyorum ama illede diosan gidip hastaneye diyetisyenlerle görüş!!!