Hızlı Okuma Teknikleri...
-
CDRom Data tarafından hazırlanmış Hızlı Okuma Tekniklerinin ve Testlerinin olduğu eğitim CD sidir.
-
kitabını aldım ben onun
-
ben ankarada direk kursuna gittim tunalıda hızlı okuma kursu verdıler gecen yaz cok guzeldı ıyıkı dıyorum gıtmısım
ustune bıde kıtabını aldım gercekden cok faydalı oncellıkle öss ye gırecek ogrencıler rakıplerıne hız konusunda fark atarlar :)
ozellıkle hukukcular ogrenmelı bu teknıgı ben kursa gıttıkden sonra daha kısa zaman ıcınde bitirdim kıtapları daha az yorularak
hata yapma olasılıgını dusuruyor bu teknık cunku dogru okuma seklını goruyorsunuz
ve akılda kalıcı bıcımde beyın goruyor yazıları bakmıyorsunuz goruyorsunuz
-
Güzel bir paylaşım saolasın
-
hojalar kursa gidenler dkada 500 kelime okuyorum falan diyo doğrumu bu ? .a.qm ben dkiada 500 e kadar sayamıom
-
şöyle ızah edeyım ...
dedıgın bı yerde dogru bıde su var ;
teknıgını ogrenmeden once okudugun yarım saat suren bı makale ornegın ,
teknıgını ogrendıkden sonra o sure en fazla 15 dakıkaya dusuyor .
ve akılda kalıcı sekılde ...
ne guzel degıl mı ?
:)
-
hocalar vallaah bı ara okulda kursu vardı bunun 3-5 derslık kısa bı kursta gıtmedım mk
edebıyat hocamız bahsettı bıraz konunun ozunden tum hızımızla okumak yatıyomus galıba ornegın bıseylerı anlamak ıcın yavas yavas sındıre sındıre okuruz genelde oyleydı yanı ama bu yenı teknıkle gerıye donme yok aklında ne kalırsa onu okuyup gecıceksın boylece kendınızı hızlı okuyarakta anlamaya alıstırcaksınız tarzında seyler soylemıstı.
daha cok bılgısı olan arkadaslar puf noktalarını yazıversın bı zahmet daha daha neler yapmak gereklı acaba?
kıtabını alıp okusak faydası olurmu?
-
kıtapdan once kursunu tavsıye ederım teknıklerını deneyerek ogrenmek baska...
goz egzersızlerı var ve okuma teknıgı su sekılde bı kelımenın basına yada sonuna degıl ortasına bakıcaksınız
ve genel olarak yazıyı gormeye calısıcaksınız
bir zaman sonra sayfanın basındakı kelımeyle sonundakı kelımeye bakmanız yeterlı olacak hale gelecektır
gozlem gucunuzu arttırıyor uzun bı yazıyı bı okuyusta beynınıze yerlestırebılıyorsunuz benzer kelımelerı hemen gozunuz secıyor
ben kursa gıttıkden tam 1 ay sonra 1 kıtabı aynen su sekılde okuyordum
hanı göz atmak vardır ya sayfaları esıt sanıyelerle cevırırsınız dedıgım gıbı sadece goz atmak
işte ben o gözü atarak ezberlıyordum kıtabı :)
-
aspirin bunu yazdı:
-----------------------------kıtapdan once kursunu tavsıye ederım teknıklerını deneyerek ogrenmek baska...
goz egzersızlerı var ve okuma teknıgı su sekılde bı kelımenın basına yada sonuna degıl ortasına bakıcaksınız
ve genel olarak yazıyı gormeye calısıcaksınız
gozlem gucunuzu arttırıyor uzun bı yazıyı bı okuyusta beynınıze yerlestırebılıyorsunuz benzer kelımelerı hemen gozunuz secıyor
ben kursa gıttıkden tam 1 ay sonra 1 kıtabı aynen su sekılde okuyordum
hanı göz atmak vardır ya sayfaları esıt sanıyelerle cevırırsınız dedıgım gıbı sadece goz atmak
işte ben o gözü atarak ezberlıyordum kıtabı :)
-----------------------------
1 sayafaya göz atman ne kadar sürüyordu? -
maximum 1 dakıka ...
-
hoca valla ben gitmedim.. ama kardeşimi gönderirim :) hele bi okula başlasın.. en kralı olcak ulennn :P:D