folder Tahribat.com Forumları
linefolder Java
linefolder Hızlı Şekilde Java'ya Başlamak...

Hızlı Şekilde Java'ya Başlamak...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

hocam çok sağ olasın... umuyorum bunlar çok işe yarayacaklar

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Milamber bunu yazdı:
    -----------------------------

Bir sn şimdi şunu açıklığa kavuşturalım. bende biliyorum hiç bir programlama dili ha deyince uzmanlaşılacak şeyler değil... dediğim gibi benimde sıfırdan programlama öğrenmeye ihtiyacım yok. yani algoritmalar hakkında falan bilgim var...

bir işi a dilinde bilgisayara nasıl yaptıracağımı biliyorum. sıkıntım şuan aynı şeyleri java da söylemeyi öğrenmek ki bunun için dediğim gibi key word ler, java syntax ı ve java grameri bilmeye ihtiyacım var...

Algoritmalar hakkında bilgim var ne demek hocam? Biraz açıklar mısın şu mevzuyu??

Ayrıca gramer, syntax bilmekle çözülmüyor işler.. Daha epey birşey öğrenmen gerek..

En basitinden veri yapılarına ne derece hakimsin?

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    en azından php de takılan birisiysen rahat çözersin.java zor falan değil sadece geniş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

adam hızlı sekilde javaya baslamak demiş  yorumların cogu java oyle hızlı ogrenilmez... biliyosanız verin linkleri adam baslasın beyler. hızlı ogrenir kolay ogrenir, ogrenemez, canı sıkılır, sıcar orası ona kalmıs.

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _KN_
    _KN_'s avatar
    Erkek

Helyum bunu yazdı:

adam hızlı sekilde javaya baslamak demiş  yorumların cogu java oyle hızlı ogrenilmez... biliyosanız verin linkleri adam baslasın beyler. hızlı ogrenir kolay ogrenir, ogrenemez, canı sıkılır, sıcar orası ona kalmıs.

+1

Çorlu'nun Yeni Mahallesi - ForumCorlu.com!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

hocam mssql ve mysql üzerinden veri yapıları hakkında bilgim var ayrıca sadece bu da değil nesne yönelimli programlama nedir vs gibi konularada kendi çapımda hakimim...

zira c# üzerinde ufak tefek kodlar yazıyordum zaten... yeterli .net tecrübem yoktu oda olsaydı çok daha fazlası olurdu şahsen... yani şuan istediğim meblanın çok daha fazlasını isterdim. kader kısmet... 4-5 ay sonra bakalım neler olmuş olacak. gerçi ben 15 gün içersinde java içinde ufak tefek ezikte olsa birşeyler yapmaya başlamayı umuyorum yani büyük şeyler değil ama en azından okuduğumu anlayabilir hale gelebileceğimi umuyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hocam madem bu kadar profesyonelsin niye kitap almıyorsun?

Anladığın yerleri atlar atlar geçersin.

Ingilizce istiyorsan bi sürü e-book bulursun internette yoksa Türkçe kaliteli kaynaklarda var tam istediğin seviyede...

java bilmiyorum ama anladığım kadarıyla katı kuralları var özellikle nesne yönelimde.

Kolay gelsin.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

Hocam kitap alacağım... öncelikle ebooklar üzerinden biraz araştırmam lazım... ,

ayrıca bilmiyorum şahsen ben kendimi profesyonel olarak görmüyorum...

şöyle izah edeyim, kimi insanlar vardır bir işte yeteneklidir ama hiç birşey yapmaz... orta seviyede kalır...

kimi insanlar vardır yeteneklidir birazda ilgi gösterirler orta seviyenin biraz üstüne çıkarlar.

kimi insanlar vardır yeteneklidir ve kendisini o işe adar... işte o insanlar en yukarı ya zirveye çıkabilir...

şahsım adına zirve benim için hep ulaşılmazdır halende öyle ki daha sadece yamacı gördüm... ama şunu söyleyebilirim kendimi adadım işime. o kadar profesyonel değilim henüz ama olacağım. hemde profesyonelim diyenler bile susacak yeri gelince. Not: bu söylediğim sadece java için geçerli değil kendime çizdiğim kariyer hedefi doğrultusunda ilerleyeceğim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

omerelili bunu yazdı:

http://file.dmry.net/blog/01/java_ile_programlama_java_dersleri.zip

Espirili bir dille yazılmış hoşuma gitti :) 

WWW(We Want Womens) :))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Helyum bunu yazdı:

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
Toplam Hit: 5767 Toplam Mesaj: 28