Hoca Hanım Tv Bayanlardan Yazılım Dersleri
-
Arkadaşlar az önce youtube'da gezerken farkettim.başka bir boyut katmışlar :D izlemenizi tavsiye ediyorum
http://www.hocahanim.tv/
-
way gurban olduklarım way pehepe diyen dillere bak
DevilKingtr tarafından 29/Nis/13 16:11 tarihinde düzenlenmiştir -
mantığı ne anlamadım. kadınlar kadından daha rahat öğrenir diye mi açmış bu siteyi yoksa erkeklerin ilgisini çekmek için. pembe renkler falan kullanmış hoca hanım filan diyo garip geldi bana.
-
Buremba bunu yazdı
mantığı ne anlamadım. kadınlar kadından daha rahat öğrenir diye mi açmış bu siteyi yoksa erkeklerin ilgisini çekmek için. pembe renkler falan kullanmış hoca hanım filan diyo garip geldi bana.
İnternette sürüyle erkek var ve oran olarak yazılıma yönelen sayısıda erkeklerde daha fazla. Erkeğin olduğu yerde genel itibariyle abazanlıkta oluyor. Sanırsam bu hanım kızımızda erkeklerin bu güdüsünü kullanarak sitesine hit sağlama düşüncesinde.
GusFring tarafından 29/Nis/13 16:25 tarihinde düzenlenmiştir -
GusFring bunu yazdıBuremba bunu yazdı
İnternette sürüyle erkek var ve oran olarak yazılıma yönelen sayısıda erkeklerde daha fazla. Erkeğin olduğu yerde genel itibariyle abazanlıkta oluyor. Sanırsam bu hanım kızımızda erkeklerin bu güdüsünü kullanarak sitesine hit sağlama düşüncesinde.
adam tespiti yapmış beyler dağılın :F
-
Dabuluve dabuluve dabuluve klasörü dedi benim gözler karardı.
-
GusFring bunu yazdıBuremba bunu yazdı
öyle olduğunu pek zannetmiyorum pek ilgi çekici falan gözükmüyor, sesi de öyle seksi falan gelmedi bana. ismini araştırdım fotoğraf falan da gözükmüyor. hani öyle çok bilgili de gözükmedi bana, ezberden konuşuyomuş gibi geldi. belki kadınlardan programlamaya dair birşey dinlememiş olduğumdandır bilmiyorum.
-
bizim okulda kızlar programlama bayağı iyi (:
-
Buremba bunu yazdıGusFring bunu yazdıBuremba bunu yazdı
öyle olduğunu pek zannetmiyorum pek ilgi çekici falan gözükmüyor, sesi de öyle seksi falan gelmedi bana. ismini araştırdım fotoğraf falan da gözükmüyor. hani öyle çok bilgili de gözükmedi bana, ezberden konuşuyomuş gibi geldi. belki kadınlardan programlamaya dair birşey dinlememiş olduğumdandır bilmiyorum.
Belki bir erkeğin projesidir.Sadece kadınların eğitim videosu çektiği bir yere daha fazla hit çekebileceğini düşünüp bir kaç arkadaşını ayarlayıp böyle birşey yapmış olabilir.
-
pe he pe ye bazıyoruz ve açılmasını beklıyoruzz
edit: valla dalgaya alıyoruz ama emek harcıyorlar bişiler yapıyorlar helal olsun diyelm kötü birşey yapmıyorlar ya
zalimadam tarafından 30/Nis/13 13:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Yeşil Işık yanana kadar bekliyoruz :) hah tamam yandı :D :D :D