folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Hoca Hanım Tv Bayanlardan Yazılım Dersleri

Hoca Hanım Tv Bayanlardan Yazılım Dersleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Arkadaşlar az önce youtube'da gezerken farkettim.başka bir boyut katmışlar :D izlemenizi tavsiye ediyorum

http://www.hocahanim.tv/

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

way gurban olduklarım way pehepe diyen dillere bak

DevilKingtr tarafından 29/Nis/13 16:11 tarihinde düzenlenmiştir

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

mantığı ne anlamadım. kadınlar kadından daha rahat öğrenir diye mi açmış bu siteyi yoksa erkeklerin ilgisini çekmek için. pembe renkler falan kullanmış hoca hanım filan diyo garip geldi bana.

. . .. . ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    Buremba bunu yazdı

mantığı ne anlamadım. kadınlar kadından daha rahat öğrenir diye mi açmış bu siteyi yoksa erkeklerin ilgisini çekmek için. pembe renkler falan kullanmış hoca hanım filan diyo garip geldi bana.

İnternette sürüyle erkek var ve oran olarak yazılıma yönelen sayısıda erkeklerde daha fazla. Erkeğin olduğu yerde genel itibariyle abazanlıkta oluyor. Sanırsam bu hanım kızımızda erkeklerin bu güdüsünü kullanarak sitesine hit sağlama düşüncesinde.

GusFring tarafından 29/Nis/13 16:25 tarihinde düzenlenmiştir

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı
    Buremba bunu yazdı

İnternette sürüyle erkek var ve oran olarak yazılıma yönelen sayısıda erkeklerde daha fazla. Erkeğin olduğu yerde genel itibariyle abazanlıkta oluyor. Sanırsam bu hanım kızımızda erkeklerin bu güdüsünü kullanarak sitesine hit sağlama düşüncesinde.

adam tespiti yapmış beyler dağılın :F

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Dabuluve dabuluve dabuluve klasörü dedi benim gözler karardı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı
    Buremba bunu yazdı

öyle olduğunu pek zannetmiyorum pek ilgi çekici falan gözükmüyor, sesi de öyle seksi falan gelmedi bana. ismini araştırdım fotoğraf falan da gözükmüyor. hani öyle çok bilgili de gözükmedi bana, ezberden konuşuyomuş gibi geldi. belki kadınlardan programlamaya dair birşey dinlememiş olduğumdandır bilmiyorum.

. . .. . ... .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

bizim okulda kızlar programlama bayağı iyi (:

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nibun
    Nibun's avatar
    Dişi
    Buremba bunu yazdı
    GusFring bunu yazdı
    Buremba bunu yazdı

öyle olduğunu pek zannetmiyorum pek ilgi çekici falan gözükmüyor, sesi de öyle seksi falan gelmedi bana. ismini araştırdım fotoğraf falan da gözükmüyor. hani öyle çok bilgili de gözükmedi bana, ezberden konuşuyomuş gibi geldi. belki kadınlardan programlamaya dair birşey dinlememiş olduğumdandır bilmiyorum.

Belki bir erkeğin projesidir.Sadece kadınların eğitim videosu çektiği bir yere daha fazla hit çekebileceğini düşünüp bir kaç arkadaşını ayarlayıp böyle birşey yapmış olabilir.

hadi sevişelim..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

pe he pe ye bazıyoruz ve açılmasını beklıyoruzz

edit: valla dalgaya alıyoruz ama emek harcıyorlar bişiler yapıyorlar helal olsun diyelm  kötü birşey yapmıyorlar ya

zalimadam tarafından 30/Nis/13 13:06 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

Yeşil Işık yanana  kadar  bekliyoruz :) hah  tamam  yandı :D :D :D

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
Toplam Hit: 6187 Toplam Mesaj: 52