Hoca Hırsızı Bulabilir Mi? [İşyerimde 2,200 Ytl Çalındı]
-
hırsızı bulur bulmaz orasını bilmem de üni devlet yurdunda kalanlar bu cin olaylarını ii bilir genellikle kızlar çok meraklıdır çağırırlar sonra gönderemezler
her tarafı kırar dökerler.bu yüzden psikoljik tedavi gören adamlar biliorum.
-
öle hacı hoca die tanınan adamlara gidrsen buluolar hocam . aynısı bizim dukkanda oldu buldular ;) ama onlara inanmakda cok günah onlara ınanmanın gunha derecesı Kur-an a küfretmek derecesınde ....
-
1011010 bunu yazdı:
-----------------------------
öle hacı hoca die tanınan adamlara gidrsen buluolar hocam . aynısı bizim dukkanda oldu buldular ;) ama onlara inanmakda cok günah onlara ınanmanın gunha derecesı Kur-an a küfretmek derecesınde ....
hajı ne alaka yav ? sen giderde başkasına zarar verecek bir şey yaptırırsan dediğin seviyeye gelirsin ama o tür insanlarla konuşmak olsun parayı kaybettim bulalım mevzuları olsun kesinlikle kuranı aşağılamakla alakası yok ha gider birine fesatlığına muska yaptırırsa veya yaparsa o ayrı :) -
hocam acık ve net konuşuyorum ( yapılan iş gidipte hocaya fal baktırmak olacak sonucta ) hoca gormedıgı bilmedıgı yasananları neye gore söluo? işte buna inanmak bu işi yaptrmak kuran a küfretmektir. Çok saglam yerden biliyorum bunu .
-
1011010 bunu yazdı:
hocam acık ve net konuşuyorum ( yapılan iş gidipte hocaya fal baktırmak olacak sonucta ) hoca gormedıgı bilmedıgı yasananları neye gore söluo? işte buna inanmak bu işi yaptrmak kuran a küfretmektir. Çok saglam yerden biliyorum bunu .
bende çok sağlam yerden biliyorum hajı cinlerle irtibata geçmek günah değildir cinler vasıtası ile insanlara hakksız duruma düşürebilecek veya zararlarda bulunanlar için geçerlidir bu senin dediğin olayı mesela kuranı döndürerek veya başka birine çeşitli ruhsal zararlar vererek yapanlar var senin dediğin olay bu zaten muska , büyü olayı direk cinler vasıtası ile oluyor genelde tütsüyü neden yakarlar bu tür şeyleri yaparken hiç aklınıza geldimi neden genelde nar kabuğu kullanılır , ve senin dediğin durumda olsa muska yapan herkes kurana küfretmesi gerekir. o tamamen senin amacına bağlı bir durumdur sen kötüye kullanırsan dediğin doğru kurana küfretmek gibidir fakat iyi niyet için kullanırsan sevabıda var ben bunu o kadar derin kaynaklara sordumki hacı aldığım cevap aynıydı :) işin ucunda yatan mesele amaç senin niyetin yani. -
bulunmadı mı hala?
-
hoca tacizci çıktı sanıorsam ya da buldu parayı cinlerle yio :D
-
jandark06 bunu yazdı:
hoca tacizci çıktı sanıorsam ya da buldu parayı cinlerle yio :D
buna kopulur :) -
bir insan cinlere hakim olsaydı su anda mıcrosoft kadar zengindi.. :D neden sızın 3 kurusunuza muhtac olsn
-
git hocaya bir 2200 de o gecirsin sana tamam
Toplam Hit: 24312 Toplam Mesaj: 91