Hocalı Katliamı"Nı Bir Tek Bahçeli Hatırladı
-
MHP Lideri Bahçeli Hocalı katliamının 17. yıldönümü ve Türkiye-Ermenistan ilişkileri konusunda yazılı açıklama yaptı. Bahçeli dışında hiçbir siyasi Hocalı Katliamını hatırlamadı.
Özellikle, Ermenistan ile iyi ilişkiler kurmak için, devletimizin bugüne kadarki Ermenistan'la ilişkiler konusundaki bütün kuralları hiçe sayan Abdullah Gül ve Tayyip Erdoğan'ın Hocalı katliamını hatırlamaması dikkat çekti. -
onu bunu bilmem de kimin hatırladıgı umurumda degil ama biz hiç bir şeyi unutmadık. bu böyle biline
-
Senin hatirlayip hatirlamaman onemli degil.Kamaoyunun Turkiyeye uzerinde ne yonde baski kurdugudur.Hala bu konuyu uluslararasi alanda devam ettirseydin daha buyuk sorunlar cikabilirdi.Zaten yavas yavas gosteriyordu filizlerini.Neyseki atlattik bunuda.Devam ettirmeye gerenk yok.
-
Doğu Türkistan için veya hocalı için ağladınızmı arap kancıklara ağladığınız kadar? abdullah gül ve tayyip erdoğan ın hatırlamamaları normal çünki kendileri arap ve kürt milliyetçisi olduğu için bilmezler öyle şeyler .| kürt-arap-islam cumhuriyetine doğru akıyoruz.
-
orgimaespect bunu yazdı:
-----------------------------
Doğu Türkistan için veya hocalı için ağladınızmı arap kancıklara ağladığınız kadar? abdullah gül ve tayyip erdoğan ın hatırlamamaları normal çünki kendileri arap ve kürt milliyetçisi olduğu için bilmezler öyle şeyler .| kürt-arap-islam cumhuriyetine doğru akıyoruz.
-----------------------------cok doğru o kadar itliklerine rağmen araplar unutulmuyor bi laf vardır '' s*kenler makbule gecer'' diye o hesap ...
-
Bahcelinin temsil ettiği konjitüre bakarsak bunu hatırlaması gayet sıradan
yine Erdoganın hatırmamasıda taşıdığı zihniyet için gayet dogal abartılacak bişey yok
-
bari onu yapsın!
-
cepni bunu yazdı:
-----------------------------
bari onu yapsın!
-----------------------------la siyaset yapma burda...... imzandan belli zaten =).orda burda millete laf atarsınız icraat yo
-
affferim ona
-
İnsanların Filistin'i falan düşüneceğine Doğu Türkistan'da kahrolası çin komunizmine karşı ırkdaşlarına yardım etmeleri gerekmektedir.
-
Ey Filistin'dekilere şakır şakır yardım yağdıran zihniyet,bir kerecik olsun Hocalı,Karabağ,Kerkük,D.Türkistan'da ölen Türk ve Müslüman kardeşlerine yardım etmeyi düşündün mü acaba!!!
Not:Bahçeli'yi sevmem.Ama helal olsun ne diyeyim.Esaslı adammış.