Hocam.Com Hakkında
-
Müritler bu site neyin nesi oluyo?Nasıldır iyi midir vakit öldürülebilir mi?Bi de siteye kayıtlı olan bi mürid varsa bana torpil ayarlarsa çok memnun olurum.
-
odtü tayfası saplam kullanıo ama diger üniversiteler o kadar aktif değil,hatta odtünün de büyük bi çogunluğunun artık eskisi gibi takılmadığını düşünürsek işe yaramaz bence... ama site tasarımı fikir düşünce vs güzel
-
sitedeki tüm üyeler üniversite öğrencisi başka bir açıklamaya gerek var mı bilmiyorum tartışmalarda saçmalıklar yok bilen adam konuşuyor okuduğu bölümü falanda görüyorsun anlayacağın güzeldir.
-
cumhur abinin site :G
-
odtünin öğrenci veritabanını çekip mail adreslerine spam kasıp bu günlere gelen mürid sitesi:)
Türünün en güzel örneklerindendir ama.
-
Uyeyim oraya..Ama gereksiz cok fazla insan var..Yani bos konular cok dolasiyor..
Ha zaten sen vakit öldürmek istiyorsun,vakit degerlendirmek degil..Bu durumda bire bir senin icin..
Kolay gelsin..
-
Torpil yapacak mürid yok mu şimdi?Emrah Akgül ismim.
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Cumhur abi kim?Müritse nickini verir misin?
-
ataturkcu1 bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
cumhur onat haberturkun sitesini hackleyip televizyona çıkmış ardından bi çok işte tutunmaya çalışıp ardından stardaki bi yarışmaya katıldı adını unuttum tanınan biri sen tanımıyorsan araştır. -
ataturkcu1 bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------hocam önemli bir konu varsa ben ileteyim mesajını ?
-
Andrei bunu yazdı:
ataturkcu1 bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------hocam önemli bir konu varsa ben ileteyim mesajını ?
-----------------------------bana torpil yapsa yeter :D