folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Holy Mountains By System Of A Down

Holy Mountains By System Of A Down

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    godfather
    godfather's avatar
    Erkek

Geçenlerde kim olduğunu bilmediğim bir kişi tarafından mail adresime gelen bir yazıyı düzeltmeksizin sizle paylaşıyorum..

-----------------------------------------------------------------------------

Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve TÜRK milletini yerlere vuran bu grubun albumu TÜRKİYE de en çok satan yabancı albüm siz de bu yazıyı yollayabildiğiniz kadar TÜRK'e yolla******* bu şerefsizlerin daha fazla
    sırtımızdan geçinmelerine izin vermeyin arkadaşlar olay şarkının videosunu burdan izleyebilirsiniz

http://www.youtube.com/watch?search=...&v=tyzsfHXq-c0

Videoyu izlemek için linke tıkladıktan sonra açılan sayfadan ''login''a tıklayın ardından
    account(kullanıcı adı) = abdulrezak
    password(şifre) = 666666
    yazın ve sonra klibi izleyin...!!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    vay a.quklarıM:@

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    geçiniz.aylar oldu bu çok konuşuldu.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    way şerefsizler sölüyecek laf bulamıyorum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    ermeni köpekleri

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Hala düşünemiyorsunuz değil mi? Hayal bunun system of a down grubundan birinin yaptığını zannediyorsunuz ve hala sorgulamıyorsunuz? Bunu bazı şeylerin iyi gitmemesini isteyen bir kendini bilmez yapmıştır! Oraya "Fuck Armenians" şeklinde yazı girenlere de acıyorum. Kendinize gelin, sorgulayın biraz. Sağduyulu yaklaşın!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    anneleriyle bi görüşme yapmam gerekecek.............
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    a4tech demişki:Hala düşünemiyorsunuz değil mi? Hayal bunun system of a down grubundan birinin yaptığını zannediyorsunuz ve hala sorgulamıyorsunuz? Bunu bazı şeylerin iyi gitmemesini isteyen bir kendini bilmez yapmıştır! Oraya "Fuck Ermenians" şeklinde yazı girenlere de acıyorum. Kendinize gelin, sorgulayın biraz. Sağduyulu yaklaşın!
    ------------------------------------------------------------------------
    saçma saçma konuşma kardeşim çobana kurt'u savunuyosun resmen tamam metal dinliyosun belli ama bu kadarda at gözlüklü olma hadi bu klip asılsız diyelim , peki konser biletlerindeki , köpekler ve Türkler giremez ibaresine ne demeli ? , konserlerinde Türklere lanet okumalarına , şarkılarındaki uyduruk iğnelemelere ne demeli , gelmiş orospu çocuğu ermenileri koruyorsun bide Ermeniler Kars'ta dedemin gözü önünde amcasını öldürmüşler ve diğer masum Türk'leri bunlar soysuz asılsız şerefsizler , şu anda Ermeni propogandası yapan SOAD grubu da öyle ama Türkiyedeki SOAD dinleyicileri ve savunucularıda bunlardan 2 kat daha şerefsizdir

dont think twice its all right
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Ben ve at gözlük, çok güzel.. Bravo diyorum sadece. Konser biletlerini alıyor musun? Albümlerini satın alıyor musun? T-shirtlerine para verip onlara katkı yapıyor musun? Oraya fuck armenians yazmayla hiç bir şey değişmez. Şu anda türkler internet dünyasında sömürücü olarak görünüyor. Neden mi? Çünkü türk kullanıcıların çoğu msn ve irc'de kız derdinde. Spam sıralamasında 3. ülkeyiz. Google'da arama yap bakalım 'kız msn adresleri' diye ne kadar sonuç çıkıyor. Arkadaşım anlatıyor skype'de arama yaparken 3 4 tane kız 'No turks and no sex!' benzeri şeyler yazıyor. Anlatmak istediğim orada yayınlananlara güvenmeyin. Ben de hazırlamasını bilirim 15 karelik görüntülerle bazı ırkları karalamayı. Bunlar çözüm değil..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    yazığımı iyi oku , ben klipin orjinal olduğunu savunmuyorum ama MTV de izliyorum SOAD ı T-shirt lerinin üstünde Anti Türk filan yazıor , adamlar Türk düşmanı işte heryerde belli ediolar Koskoca MTV de T-shirtlerini gördüm adamların , Mtv dekilerde mi Fake , Adamların konserlerini izliorm ordada sözde katletilmiş Ermeni çocuklarının Resimleri filan SOAD Türkiye'de hiçbi şekilde desteği haketmiyor t-shirtünüde CD sinide alanın aq işte bu kadaR

dont think twice its all right
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    köpekler ve Türkler giremez ibaresini gözünle gördün mü sen ? ya götten uydurmaysa , a.q. herkes bişi diyo zaten bu system'e karşı gelenlere baksan hepsi ahmet kaya dinliyodur a.q gelmiş system'e laf atıyo , ama ben sana ahmet kayanın youtube De pkk'lara seslendiği klibi bulabilirm kanıt olarak sen ne bulabileceksin jamaica , system zaten o.ç. herkes biliyo bunu . Adamlar ne güzel gündemde kalıyor , görüyomusun , ne kadar oyalıyorlar bizi . Allah bilir system öle bişi yapmadı ama gündemde kalabilmesi için bunlar uydurulmuş olamazmı ? kek gibi konuşuyoruz işte neyse sallayın .

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
Toplam Hit: 2522 Toplam Mesaj: 16