Holyone

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

Şeyhim Şu anda tahribat logosu kayıp :D

#....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

=) yok hacilar işle güçle bir sıkıntım, geçende aklıma geldi boyle bir sitem vardı diye update ediom, update ederken konular ilgimi cektikce yazıyorum. Yanlız istekleri madde madde yazın bulletli ki takip edebileyim bakinca

valla istekler konusunda ilk basta bi mobil tbt ye ihtiyac var.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Birde bir iki tane daha mod alınıp şu gereksiz yere konu gizleyen angutların hesapları bir kaç hafta banlansa tadından yenmez. Yemin ediyorum 

yakalasam denyoları kuru kazıkla s.kecem :F 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

en gereklisi mobil site gerisi teferruat hacım.

en azından mesaj atıp konuları haberleri rahat okusak yeter bize

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı

Birde bir iki tane daha mod alınıp şu gereksiz yere konu gizleyen angutların hesapları bir kaç hafta banlansa tadından yenmez. Yemin ediyorum 

konuları gizlemenin bir kötülüğü varmı?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı

Gereksiz yere sırf dikkat etmek için gizliyorlar. Madem her boku gizleyecez form u komple dışarıya kapatalım burada kendi başımıza takılalım o zaman? Tahribat ruhuna aykırı, ayrıca bize verilen imtiyazları gereksiz yere kullananlara suistimal edenlere de  uyuz oluyorum.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı
    TeRRoR bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı

Gereksiz yere sırf dikkat etmek için gizliyorlar. Madem her boku gizleyecez form u komple dışarıya kapatalım burada kendi başımıza takılalım o zaman? Tahribat ruhuna aykırı, ayrıca bize verilen imtiyazları gereksiz yere kullananlara suistimal edenlere de  uyuz oluyorum.

konuyu fazla dağıtmasaydık iyiydi ama neyse :) düzgün bir arama özelliği olsa tbt direk gizli moda geçse tadından yenmez açıkçası ve bir konuyu gizli-açık yapmayı birazda kullanıcının taktirine bırakmak gerek (şimdiki gibi) çok tuhaf sebeplerden bazı konuların google'da çıkmamasını istemek bence doğal. biz işimizi görüyorsak başkalarını hiç takmaya gerek yok hocam.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    telefondan girenler icin tasarim yapilsa kullanimi kolay bir sey guzel olur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

nokia ovi ile giriş yaptıgım da konuya mesaj atamıyorum işin en enteresan kısmı giriş yapamıyorum ki ovi ile :D

Boş İşler Uzmanı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı

nokia ovi ile giriş yaptıgım da konuya mesaj atamıyorum işin en enteresan kısmı giriş yapamıyorum ki ovi ile :D

git telefonunu degistir amk android li birseyler al :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
Toplam Hit: 22222 Toplam Mesaj: 112