Holyone
-
Şeyhim Şu anda tahribat logosu kayıp :D
-
HolyOne bunu yazdı
=) yok hacilar işle güçle bir sıkıntım, geçende aklıma geldi boyle bir sitem vardı diye update ediom, update ederken konular ilgimi cektikce yazıyorum. Yanlız istekleri madde madde yazın bulletli ki takip edebileyim bakinca
valla istekler konusunda ilk basta bi mobil tbt ye ihtiyac var.
-
Birde bir iki tane daha mod alınıp şu gereksiz yere konu gizleyen angutların hesapları bir kaç hafta banlansa tadından yenmez. Yemin ediyorum
yakalasam denyoları kuru kazıkla s.kecem :F
-
en gereklisi mobil site gerisi teferruat hacım.
en azından mesaj atıp konuları haberleri rahat okusak yeter bize
-
sLeymN bunu yazdı
Birde bir iki tane daha mod alınıp şu gereksiz yere konu gizleyen angutların hesapları bir kaç hafta banlansa tadından yenmez. Yemin ediyorum
konuları gizlemenin bir kötülüğü varmı?
-
TeRRoR bunu yazdısLeymN bunu yazdı
Gereksiz yere sırf dikkat etmek için gizliyorlar. Madem her boku gizleyecez form u komple dışarıya kapatalım burada kendi başımıza takılalım o zaman? Tahribat ruhuna aykırı, ayrıca bize verilen imtiyazları gereksiz yere kullananlara suistimal edenlere de uyuz oluyorum.
-
sLeymN bunu yazdıTeRRoR bunu yazdısLeymN bunu yazdı
Gereksiz yere sırf dikkat etmek için gizliyorlar. Madem her boku gizleyecez form u komple dışarıya kapatalım burada kendi başımıza takılalım o zaman? Tahribat ruhuna aykırı, ayrıca bize verilen imtiyazları gereksiz yere kullananlara suistimal edenlere de uyuz oluyorum.
konuyu fazla dağıtmasaydık iyiydi ama neyse :) düzgün bir arama özelliği olsa tbt direk gizli moda geçse tadından yenmez açıkçası ve bir konuyu gizli-açık yapmayı birazda kullanıcının taktirine bırakmak gerek (şimdiki gibi) çok tuhaf sebeplerden bazı konuların google'da çıkmamasını istemek bence doğal. biz işimizi görüyorsak başkalarını hiç takmaya gerek yok hocam.
-
telefondan girenler icin tasarim yapilsa kullanimi kolay bir sey guzel olur.
-
nokia ovi ile giriş yaptıgım da konuya mesaj atamıyorum işin en enteresan kısmı giriş yapamıyorum ki ovi ile :D
-
HeadBanger bunu yazdı
nokia ovi ile giriş yaptıgım da konuya mesaj atamıyorum işin en enteresan kısmı giriş yapamıyorum ki ovi ile :D
git telefonunu degistir amk android li birseyler al :)